Hehe, patlidžan, dobro poređenje.
To je zbog 'pen tajla' na koji se većina recenzenata žali. Mene više interesuje ovo sa RAM-om, zašto 6GB, ako nisu uvek omogućeni? :O
Naravno da se ne vidi, ali kad se ne bi sralo bez potrebe, internet ne bi bio to što jeste. Telefoni sa dosta manjom rezolucijom su imali pentile matricu, pa je vidljivost bila odlična. Sećam se Motorole Atrix 2.
Što se RAM "afere" tiče, Carl Pei je objasnio zašto svih 6GB nije iskorišćeno.
Neko veme mi je privukao pažnju ovaj model, 6GB rama, dual sim, 64GB, najbrži skener otiska do sada... nov oko 430e u BG, osim ako ne možete da naručite u neku zemlju Eu gde cena je manja, jer ne kupujete od švercera. io je update koje je dosta stvari ispravio, rad telefona, kamera jedna među najboljim...
Pa nisu namagarceni niti bilo sta. Kupili su jak telefon za 400$, ovaj T ce da se prodaje za nekih 100$ vise, sd821 u odnosu na sd820 ce biti fazon kao SD801 prema sd800, dakle neka minorna razlika (jer svakako se koristi ista arhitektura I tehnologija - nisam nista citao, nego predpostavljam).
Cak koriste I isti graficki cip, jedino eto baterija, od tih dodatnih 400mah sigurano nece glava da boli[emoji2]
Uopšte nije bilo potrebe za ovim modelom. OnePlus je vreme i novac trebao potrošiti na poboljšanju postojećeg OP3. Uklanjanje bugova, poboljšanje kamere i slično.
@Žile, meni je to samo, ništa što bi prosečan korisnik primetio, osim prednje 16MP kamere, to je sad već preterivanje.
@Green, slažem se, da su uložili na softver imali bi respekt kod mene.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.