Nokia 8910i & (6310i)

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Vulle_NS
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jul 2005. 23:33

Post od Vulle_NS »

Dario (asdf), vidi ovako-uzeo sam pre jedno 4 meseca 8910i u nekoj zameni...Telefon je bio star 2 godine,bio je extra ocuvan,imao je cak 450 h razgovora,mehanizam mu je radio ko sat,baterija ono(2 dana) a najvishe od svega me je odusevilo to sto se toliko dobro cuje kad telefonirash :) .Sam osecaj kad ga drzis u ruci je brutalan :D .Tako da ako stvarno hoces lep pouzdan i kvalitetan fon(samo za telefoniranje) mozes ga uzeti.Inace su mu funkcije ocajne,ekran slican kao na 3510i,da ne nabrajam dalje... :dry: Inace ja sam ga tada polovnog prodao za 130e,nov ne verujem da ces naci :(
MNJIH!

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Ljudi to je trziste i dzaba tupimo tastature postujuci o tome cene su takve kakve su. Evo svako od vas moze da pogleda cenovnike i nadje bar 5 nelogicnih cena tako je kako je 8)
5130+Koss the plug....

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@masterokrata: e pa meni treba jedna logicna cena :)

@vulle_ns: a reci da li je telefon bio glomazan? Zato sto sa Motorole V3 prelazim na to pa da mi ne bude previshe BIG.

Ok to je to, 6310i sam skontao zasto je cena toliko velika. Sto se tice 8910i cena je koliko sam trazio po netu mnogo manja (ispod 200 evra) sto isto mogu da skontam.

Pa ako neko zna gde ima da se kupi ovakav telefon (ali NOV) nek mi javi. Polovne sam nashao svugde i to sve stare po godinu dana sto me ne zanima (a ni uglavnom ne kupujem polovne stvari, ako bash ne uspem da nadjem nov telefon mozda i kupim polovan ali star ne vishe od pola godine)

pOz 8) I HELP PLZ....
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Sta mislite na ovo:

8910i kosta 355 evra u telekom+. To najverovatnije nece niko da kupi za te pare (zar ne?). Pa ce on tamo da ostane josh dosta vremena dok ne skontaju oni iz telekom plusa da snize malo cenu. Evo ja sada gledam da prodam svoju motorolu v3 pa se mislim da li ce 8910i da padne ispod 200 evra u telekom plusu ??? Jer drugde nemam gde da nadjem NOV telefon :smutny: , samo tu. Boljim se da se ne nacekam ja dok oni snize cenu na >200, sta vi mislite ?

Ili ako znate neke druge izvore, javite na PM plz....
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Idi u telekom + i reci im ovako posto vidim da 8910i nece nikako kupovati niko da vi meni smanjite cenu da ga ja uzmem,ionako ce da vam skuplja prasinu.I kaze im ako spuste da ce dobiti mnogo vise kupaca za taj telefon. :D ;) :) Ne znam sta da ti kazem cekaj i gledaj neke oglase da nadjes polovan
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Odgovori