Ovo je za one koji nemaju uslova za adsl, nema Vip kapaciteta da svima ovo omoguci. Ponuda je po meni stigla prerano, imace smisla kada 4G zadje u sela, mada dok se to ne desi pitanje je sta ce od nasih sela uopste i ostati.misapop napisao: Nego sta je ovo novo na vipu?
http://www.vipmobile.rs/privatni/intern ... .4597.html

Sto se tice cene "okej" je, medjutim kreativnost je, kao po obicaju na ovim prostorima, izostala - mogli su sa 4G da dovedu nesto sto sa ADSL tehnicki nije moguce, pa da recimo imas pravo da prijavis 3 lokacije gde taj modem mozes koristiti. Pa bi ljudi koji provode vreme na vikendicama, ili provode vreme kod baba, deda, na faksu, selu, devojke studentkinje koja nema net... razmislili o ovoj ponudi. Mada svi ovi primeri nece postojati za koju godinu kada 4G stigne do njih (kako ovo morbidno zvuci)
 , ili vec ne postoje odavno. Mislim "studentkinja koja nema net", to je bilo pre 5-6 godina kada si ti bio jedini koji je uveo net u studentsku gajbu, sada svi imaju net, cak i brzi nego tvoj. A ovo za babe i dede, imace ljudi babe i dede i za 10 godina, ali to ce biti moderni ljudi kojima net nije cudo tehnike, nego ga koriste fazon poslednjih 10-15 godina. A i sigurno ih neces traziti u selu, posto se ne bave poljoprivredom, nego su zubari, profesori, inzenjeri u penziji, itd.
 , ili vec ne postoje odavno. Mislim "studentkinja koja nema net", to je bilo pre 5-6 godina kada si ti bio jedini koji je uveo net u studentsku gajbu, sada svi imaju net, cak i brzi nego tvoj. A ovo za babe i dede, imace ljudi babe i dede i za 10 godina, ali to ce biti moderni ljudi kojima net nije cudo tehnike, nego ga koriste fazon poslednjih 10-15 godina. A i sigurno ih neces traziti u selu, posto se ne bave poljoprivredom, nego su zubari, profesori, inzenjeri u penziji, itd.Au, brate mili kuda mi otisle misli
 Poenta, da mi je ove ponude bilo pre 5-6-7 godina i da sam mogao da prijavim 2-3 lokacije. Sada kod kog god da odem i gde god da prespavam imam wi-fi koji radi brze i stabilnije od mog mobilnog neta, za sve ostale situacije 5GB u dzepu zavrsava posao. Jbg, iz jednog ugla se ova ponuda pojavila prekasno, iz drugog prerano.
 Poenta, da mi je ove ponude bilo pre 5-6-7 godina i da sam mogao da prijavim 2-3 lokacije. Sada kod kog god da odem i gde god da prespavam imam wi-fi koji radi brze i stabilnije od mog mobilnog neta, za sve ostale situacije 5GB u dzepu zavrsava posao. Jbg, iz jednog ugla se ova ponuda pojavila prekasno, iz drugog prerano.  
 Hocu da kazem, ponuda je dobra za one ljude koji nemaju tehnickih uslova za adsl/kablovsku, nema potencijala za nas ICT entuzijaste, ako taj termin idalje ima nekog smisla...
Fazon, kao kada bi izmislili svetlosne maceve - ljudi u srednjem veku su mastali o tome, a kada se to pojavi u 23. veku, najobicnija puska iz 1941. bi te roknula.
 Neke stvari su jednostavno previse kul u vremenu dok o njima mastas, kad postanu tehnicki izvodljive obicno nemas priliku to i da upotrebis onako kako si zamisljao da ce to biti jednog dana.
 Neke stvari su jednostavno previse kul u vremenu dok o njima mastas, kad postanu tehnicki izvodljive obicno nemas priliku to i da upotrebis onako kako si zamisljao da ce to biti jednog dana. 

)
 )