Za kevu nesto do 120E
Za kevu nesto do 120E
Treba mi predlog sta da uzmem za kevu do 120E.
Ovo ce joj biti prvi pametni telefon tako da mora da ima Srpski jezik.
Posto mi se setra porodila bilo bi pozeljno da ima sto bolju kameru za slikanje sestrica i da ekran bude pristojne velicine.
OStalo nebitno,mozda jos samo viber u celu pricu ubaciti.
Dakle,da li je moguce naci nesto za ove pare?
Ovo ce joj biti prvi pametni telefon tako da mora da ima Srpski jezik.
Posto mi se setra porodila bilo bi pozeljno da ima sto bolju kameru za slikanje sestrica i da ekran bude pristojne velicine.
OStalo nebitno,mozda jos samo viber u celu pricu ubaciti.
Dakle,da li je moguce naci nesto za ove pare?
Re: Za kevu nesto do 120E
Novo, polovno?
Ja bih gledao recimo Samsung J5 u takvoj situaciji.
Ja bih gledao recimo Samsung J5 u takvoj situaciji.
Ja sam uzeo kevi, sestri i zeni lumiu 530 i odlicno su se snasle. Sada imas 550 sa win10. Za te pare android neces naci sa pristojnim chipsetom i ram memorijom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Novo.
Necu kevi polovno da kupujem.
Ipak to treba da bude poklon.
Necu kevi polovno da kupujem.
Ipak to treba da bude poklon.
Izleti po neki J3 za tu cenu, vec za 130e ih ima brda.
- Bogdan2015
- Entuzijasta
- Pridružio se: Uto, 19. Maj 2015. 11:00
- :: Samsung Galaxy S7
- :: Xiaomi Redmi N3 Pro
Lumia 640.
Potpisujem za kameru. Samo moraces da izdvojis jos nekih 10 eura(to se odnosi na kp).Ako ne,550.Jos jedno dobro resenje je Alcatel Idol 3 (4,7) koji je 130eura na kp.
Potpisujem za kameru. Samo moraces da izdvojis jos nekih 10 eura(to se odnosi na kp).Ako ne,550.Jos jedno dobro resenje je Alcatel Idol 3 (4,7) koji je 130eura na kp.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Lumia 550. Ćale sad bio sa kevom na nekom putu, napravio gomilu fotki, ja sam iskreno oduševljen kamerom (za te novce).
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Лг Магна. саће жена да се млати са Вином, оће као луда је. 

Слобода или смрт
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Za 120 - 140 € imaš na KP nov sa garancijom LG K8. Sestra ga ima i sasvim je korektan uređaj. 

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Ili nov spirit za 125€.
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Spirit nov ima i za manje na KP, 90-100€ se krecu. Sa 2 god garancije operatera.
Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
bestboy, lakse sa Win-om no sa Androidom. Win namestis i zaboravis, sa Androidom toga nema, a jos gomila stvari za podesavanje cackanje...
Android je sjajan sistem za one koji zele, mogu, imaju vremena da se bakcu sa njime. Za druge koji to ne zele, iOS ili Win, u zavisnosti od materijalnih mogucnosti. Za 100€ ili cak i manje, od Lumije 550 tesko da ima boljeg uredjaja na trzistu!
Android je sjajan sistem za one koji zele, mogu, imaju vremena da se bakcu sa njime. Za druge koji to ne zele, iOS ili Win, u zavisnosti od materijalnih mogucnosti. Za 100€ ili cak i manje, od Lumije 550 tesko da ima boljeg uredjaja na trzistu!
miodrage
То је било тачно са старим веријама Андроида а сад је обрнуто.
Ево сестри је на Вину напрасно изгубио шифру телефон, тражи да се унесе опет а сестра је заборавила, покушавао сам да убацим нови налог али не може, сем на скајпу, да прихвати. 200 бројева, нема силе да се сачувају, све сам испробао, нон стоп тражи шифру за потврду. Нити је ко шта чачкао нити отварао детаљна подешавања. Ето у 2016.години ћу морати да записујем ручно бројеве па да их после ресета упишем опет. Лепота.
То је било тачно са старим веријама Андроида а сад је обрнуто.
Ево сестри је на Вину напрасно изгубио шифру телефон, тражи да се унесе опет а сестра је заборавила, покушавао сам да убацим нови налог али не може, сем на скајпу, да прихвати. 200 бројева, нема силе да се сачувају, све сам испробао, нон стоп тражи шифру за потврду. Нити је ко шта чачкао нити отварао детаљна подешавања. Ето у 2016.години ћу морати да записујем ручно бројеве па да их после ресета упишем опет. Лепота.
Слобода или смрт
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Potpisujem!bestboy napisao:То је било тачно са старим веријама Андроида а сад је обрнуто.
Sa 8 i 8.1 zaista nisam imao problema, ali sa 10kom je bilo samo mučenja. Dešavalo mi se to da na random počne da traži šifru za moj live nalog da bih mogao da skinem neku app, a pola sata pre toga sam bio na store-u, a da ne pričam ako se neko zezne kao moj matori pa stavi broj telefona pri registraciji kao sigurnosni metod! Ovo je isti problem postojao i na 8.1 što je van pameti!
Ako odradiš factory reset ili uzmeš novi telefon i hoćeš da povučeš backup, MSFT ti šalje sigurnosni kod koji treba da uneseš na broj telefona. Sve je toj ok, ali ti dok si u početnom meniju za podešavanje telefona NISI DOSTUPAN I SMS NE STIŽE! Tako da ne povlačenje backupa slobodno možete da zaboravite, ako nemate drugi telefon pri ruci da ubacite karticu.
Ako skontate da ste se zeznuli i sada hoćete da promenite sigurnosnu meru i da vam kod šalju na mejl . . . morate čekati 30 dana da bi nova sigurnosna mera stupila na snagu!
Kao što sam već rekao, sa 8 i 8.1 sam ignorisao neke gluposti jer je sistem bio stabilan i ostavljao Android daleko iza sebe po brzini rada, ali pošto su se skroz prebacili na 10ku koja je daleko od stabilnosti i brzine, dok stari sistemi su zapostavljeni, više nikome ne preporučujem Win ako nema da istrese pare za 950(XL) jer izgleda jedino tu (u najčešćim slučajevima) sistem radi kako treba.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
ilija98, ali to ipak nije nov telefon nego druga ruka već, a Duško hoće nov za poklon.
miodrage, nije baš tako, evo kad sam kupio p8 lite podesio sam šta se treba i ništa više nediram, tako je bilo i na wp8.
Dobra je lumia 550 ako buduci korisnik prihvati mane poznatih stvari.
miodrage, nije baš tako, evo kad sam kupio p8 lite podesio sam šta se treba i ništa više nediram, tako je bilo i na wp8.
Dobra je lumia 550 ako buduci korisnik prihvati mane poznatih stvari.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Ne znam za te sifre, meni se desilo da mi je telefon jednom trazio ponovo da se ulogujem, ali ja sve svoje sifre znam napamet (vrtim 3-4 komada) i u pola noci da me neko probudi znacu. Ja na takve stvari pazim. Opet, razliciti smo svi, ne kazem, ali ipak mislim da na neke pojedinosti vredi obratiti paznju.
Za ovakve stvari koristim iskljucivo Microsoft Authenticator, koji radi pa sabija.
bestboy, najnoviji neki Android priznajem da nisam drzao u ruci, ali kad me neko zamoli da mu nesto podesim na nekom Androidu, ja se iskreno izgubim, pa idem redom svaku stavku da proverim. Jednostavno, meni to sve previse nabacano, gore cak i od onog cuvenog Settings-a u WP8 koji je zaista bio navrat-nanos nabacan.
E sad da ti pomognem za nalog: preko kompa se ulogujes na taj nalog, ili ides na opciju zaboravljene sifre (on ce da te sprovede kroz kompletan postupak, resetujes sifru, i imaces pristup nalogu. Ovo MORA da se uradi preko kompa, i preko people.live.com
Za ovakve stvari koristim iskljucivo Microsoft Authenticator, koji radi pa sabija.
bestboy, najnoviji neki Android priznajem da nisam drzao u ruci, ali kad me neko zamoli da mu nesto podesim na nekom Androidu, ja se iskreno izgubim, pa idem redom svaku stavku da proverim. Jednostavno, meni to sve previse nabacano, gore cak i od onog cuvenog Settings-a u WP8 koji je zaista bio navrat-nanos nabacan.
E sad da ti pomognem za nalog: preko kompa se ulogujes na taj nalog, ili ides na opciju zaboravljene sifre (on ce da te sprovede kroz kompletan postupak, resetujes sifru, i imaces pristup nalogu. Ovo MORA da se uradi preko kompa, i preko people.live.com
Imas sasvim solidne androide za pare, nema potrebe da se zezas sa wp. Evo imas ovde ljude koji su presli na android sa wp I izgleda mi da se nisu bas pokajali (psy, deksi, coni...) [emoji2]
miodrage
Хвала али шифра је заборављена, једино решење је ресет па нови налог.
Хвала али шифра је заборављена, једино решење је ресет па нови налог.
Слобода или смрт
Pozdrav drugari, slabo pišem ali redovno čitam forum 
Da iskoristim temu, i ja gledam neki telefon za majku, budžet je max 130 evra. Uzeo bi nov, mora biti Samsung kako bi smo izbegli ponovo učenje rada na nekom novom UI. Osim toga, trebalo bi da ekran bude dijagonale bar 4.5 inča, da ima bar 1gb rama i da ima kameru sa blicom.
Ja se vrtim oko J1 2016, tražim i J3 2016 ali skoro da ih nema za te pare. Ako postoji neki stariji model slične specifikacije za te pare, molim vas za sugestiju. Kakav je taj J1 2016, ima li smisla da to uopšte kupim?

Da iskoristim temu, i ja gledam neki telefon za majku, budžet je max 130 evra. Uzeo bi nov, mora biti Samsung kako bi smo izbegli ponovo učenje rada na nekom novom UI. Osim toga, trebalo bi da ekran bude dijagonale bar 4.5 inča, da ima bar 1gb rama i da ima kameru sa blicom.
Ja se vrtim oko J1 2016, tražim i J3 2016 ali skoro da ih nema za te pare. Ako postoji neki stariji model slične specifikacije za te pare, molim vas za sugestiju. Kakav je taj J1 2016, ima li smisla da to uopšte kupim?
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
^ Dodaj jos 10e i uzmi nov J5. Ispunjava sve uslove. Telefon bolji za taj novac neces naci