Polovan telefon do 200 evra.

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Triple H
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 18. Jul 2016. 14:00
:: Lumia 920
:: LG L7

Polovan telefon do 200 evra.

Post od Triple H »

Dobar dan prije svega. Pratim forum već dugo godina, ali evo tek sad odlučih da se registrujem jer mi treba pomoć. Naime, uspio sam da razbijem Lumiu 920(Murinjo je kriv, nije trebao da dođe u Mančester :D). Elem, pošto sam iz Banja Luke, nisam baš rad da tražim po KP, pa da se cimam poštom itd. Jedan čovjek ovdje prodaje LG G3/32GB za 170 evra i Motorolu Droid Turbo 32GB takođe. Telefoni su sa Verizon mreže, ali ja nisam u životu vidio bolje očuvane telefone, i vidim da rade normalno na našim mrežama. Znači, 3 stvari su bitne, a to su: kamera, fluidnost i da ne bude previše glomazan(velika šaka, mali prsti, šta da radim, i sa ova dva bih se jedva izborio). Dakle, otvoren sam za prijedloge, razumijem se ja dosta u telefone, ali bih volio iskustva drugih, koji su bili ili već jesu vlasnici pomenutih modela. Lijep pozdrav!

Night
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 12. Maj 2014. 16:20
:: iPhone XR

Re: Polovan telefon do 200 evra.

Post od Night »

Posedovao sam LG G3, i telefon je bio dobar, imao je nekih svojih sitnih bagova, ali moram da napomenem sa se telefon dosta grejao, a kad se pregreje, ne dopusta da se osvetljenje poveca iznad 90%, a ako je bas vreo, granica postane 80%. Telefon je u vecini slucajeva radio odlicno, ali kod mog modela, neretko se desavalo da iskoci launcher je prestao sa radom, ili kontakti su prestali sa radom, a citao sam da se i drugi ljudi zale na to. Kamera je odlicna, kako zadnja, tako i prednja. Sto se tice dimenzija, nisam imao nikakvih problema, telefon je dosta kompaktan, s obzirom da ima ekran od 5,5'.

rock9855
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
:: MS Lumia 950
:: OnePlus 7T

Post od rock9855 »

Nexus 5X imas za te pare. Bolje neces naci za 200e..............

Bogdan2015
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 19. Maj 2015. 11:00
:: Samsung Galaxy S7
:: Xiaomi Redmi N3 Pro

Post od Bogdan2015 »

Nexus 5X.Predlozio bih ti Xiaomi,ali verujem da nema skoro uopste,polovnih,plus sto ko zna kakva je garancija itd.Iskreno se meni G3 ne svidja,koristi ga majka i nije se bas proslavio (uglavnom sitni bagovi).

Triple H
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 18. Jul 2016. 14:00
:: Lumia 920
:: LG L7

Post od Triple H »

Uzeo bih ja 5X bez razmisljanja, ali opremam stan, plus sam kupio skoro auto, tako da je i ovo mnogo. Moze li neko reci nesto o Motoroli, volim na pozitivan nacin da se ne utapam u masu, tj egzoticniji fon.

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

Potrazi ako mozes ikako Z2 ,mozes naci odlicne primerke do 200e cak i nove

Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

Odgovori