LG G3
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- bacom
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 25. Jul 2013. 02:23
- :: galaxy s2 i9100
- :: G3 d855
Re: LG G3
Pitanje jeste može li u recovery ili download mod, ali trebao je to da napiše. I još što više podataka, koji rom, da li je rutovan..
Nemožemo da pogađamo napamet sve to, a čovek se ne javlja. Ko zna možda je i rešio problem, lopta je na njegovoj strani.
Edit:
Kaže plavi ekran, kao kod računara " BSoD". Da li je moguće?
Nemožemo da pogađamo napamet sve to, a čovek se ne javlja. Ko zna možda je i rešio problem, lopta je na njegovoj strani.
Edit:
Kaže plavi ekran, kao kod računara " BSoD". Da li je moguće?
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 13. Jul 2016. 18:34
- :: Samsung Ativ S
- :: LG G3
Izvinjavam se, imao sam dosta posla nisam stizao da ulazim na forum.
Komsija ima servis mobilnih telefona, pokusao je da ga fleshuje i negde oko 70% ili 90% ga izbaci i krene sve iz pocetka. Tako da iskreno ne znam sta dalje da mu radim.
Komsija ima servis mobilnih telefona, pokusao je da ga fleshuje i negde oko 70% ili 90% ga izbaci i krene sve iz pocetka. Tako da iskreno ne znam sta dalje da mu radim.
- bacom
- Mobil manijak
Jesi li probao da flešuješ sa LGUP
http://qc2.androidfilehost.com/dl/Z7DU3 ... _LG_G3.zip?
Probaj i starije verzije, kk, lp.
http://qc2.androidfilehost.com/dl/Z7DU3 ... _LG_G3.zip?
Probaj i starije verzije, kk, lp.
- Bogdan2015
- Entuzijasta
- Pridružio se: Uto, 19. Maj 2015. 11:00
- :: Samsung Galaxy S7
- :: Xiaomi Redmi N3 Pro
Ovako majka ima G3 i odavno je poceo sa problemima. Npr. baterija je 40% i uzmem joj ja po netu nesto nakratko i telefon se restartuje,posle normalno trazi PIN i to. Posto nije moj nisam siguran,ali cini mi se da ako bi nastavio da se koristi neko duze vreme ne bi dolazilo do toga. To se cesto desavalo,takodje je imalo bagova da kamera nece da slika,da blic stoji upaljen itd. Sumnjao sam na bateriju ali nista nisam dirao,kao stalno je pricala videcemo,pa kao uskoro cu da menjam i tako.I video sam da ima ljudi koji se zale na to i da nova baterija ne pomaze. Zbog silnih kontakata,poruka i poziva,nije dozvoljavala da flesujem na marshmallow ili factory reset da uradim,jer nisam bio siguran sa backupom
. E,danas se prosto ugasio i nije hteo da upali,i ja izvadih bateriju i vratm i upalim ga lepo i pisalo(sto je tacno) da ima 99%(dakle nije se restartovao zbog malog procenta) i lepo radio neki minut,dva i opet se ugasio. I ja pokusavao da ga upalim,vadio bateriju itd. i samo se pojavi LG logo i ono "powered by android". Jel znate kako da resim problem? Sad je uzela moju Lumiju i hteo sam da prebacim kontakte,ali su sacuvani u LG-ju a to joj je mnogo bitno. Jel znate i ovo kako da resim?

- Bogdan2015
- Entuzijasta
Azimuth, hahahaha lepo me nasmeja hahah
Inace kako da proverim da nije slucajno sacuvala?
Za factory cu da nadjem na youtube-u posto ne moze da se upali da udjem u fabricki rikaveri.
Za factory cu da nadjem na youtube-u posto ne moze da se upali da udjem u fabricki rikaveri.
- Bogdan2015
- Entuzijasta
Da proverim da nije sacuvala kontakte i slike na nalogu .
- bacom
- Mobil manijak
Re: Одг: LG G3
Da uđeš u rikaveri radi ovako:Bogdan2015 napisao:Azimuth, hahahaha lepo me nasmeja hahah
- isključen telefon 5 min
- stisni istovremeno volume down i power taster
- drži dok se ne počne pojavljivat i ekran
- kratko pusti (deo sekunde) power taster pa ga opet stisni i drži. Volume down ne puštaj, stalno drži obadva
- pojaviće se recoveri sa pitanjem da li hoćeš factiry reset
- pomeri sa volume tasterom na da i potvrdi sa power tasterom
Taj fabrički recovery drugo ništa i ne može već samo factory reset
Javi šta si uradio.
- Bogdan2015
- Entuzijasta
Baterija je bila u pitanju,kupio sam novu i sad sve lepo radi,kao da nije ni bilo. Hvala vam bacom, Zile995, Milcha, i Azimuth, .
- bacom
- Mobil manijak
Zna li neko zašto kod v30j kad instaliram UC browser kod pokretanja traži dozvolu za pristup pozivima i podacima!
Ako odbijem da mu dam te dve dozvole prestane da radi. Štaće njemu dozvola da "brlja" sa pozivima i još pride. Kao da ga cia napravila. Odmah je odleteo u smeće. Bojim se da će biti još takvih programa, samo ne znam šta je namera onog ko je to smislio.
Ako odbijem da mu dam te dve dozvole prestane da radi. Štaće njemu dozvola da "brlja" sa pozivima i još pride. Kao da ga cia napravila. Odmah je odleteo u smeće. Bojim se da će biti još takvih programa, samo ne znam šta je namera onog ko je to smislio.