SE k750i vs Samsung X700

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
_Neo_
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 02:49
Kontakt:

SE k750i vs Samsung X700

Post od _Neo_ »

Interesuje me tačno koje su prednosti i mane jednog i drugog teleofona. Prvenstveno me interesuje dali oba telefona podržavaju snimanje bez ograničenja? Takođe me interesuje dali je 2MP na SE mnogo bolje od 1,3MP na samsungu (znam da samsung nema blic) Takođe me interesuje koliko traju baterije na oba telefona.

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Procitaj testove i specifikacije oba telefona, a inace video sam slike sa k750i i mogu reci da su fenomenalne....izbor je na tebi a za snimak.....mislim da ni jedan od ova dva nema zadovoljavajuci video zapis :oops:
5130+Koss the plug....

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

ja da sam na tvom mjestu , ja bih uzeo k750i , jer je k750i meni bolji telefon
http://www.mobilnisvet.com/compare.php?a=856&b=671&c=
8) :wink: :D

_Neo_
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od _Neo_ »

A koja je maximalna dužina video zapisa sa k750i i koja je sa x700? Dali na oba telefona mogu da radim nešto drugo dok recimo slušam muziku (kuckam poruke, koristim WAP...)?
Nokia 6300, N82, X6, Lumia 820 all in black

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@neo: neograniceno je, tj. dok ti se ne napuni memorija. Kod k750 mozesh da radish sta hocesh dok slusash muziku.

> "Takođe me interesuje dali je 2MP na SE mnogo bolje od 1,3MP na samsungu"
> "Da li" su dve reci kao prvo. A kao drugo SE pravo mnooooooooogo bolje slike, ali bash mnogo bolje.

>> Uzmi K750. << definitivno...
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

_Neo_
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od _Neo_ »

Hvala. Posto cu uzeti i karticu od minimum 256MB imacu bas dosta mesta da snimam (pretpostavljam da moze da se snima automatski na karticu, tj da nemora da ide samo na tih par MB sto ima na telefonu), mada pored neke muzike mislim da ce mi trebati minimum 512MB. E da i jos jedno pitanjce, koliko je brza ta memory stick memorija koja ide u SE telefone? Tj dali je brza od SD koja ide u samsunga?

BTW Kao da je bitno da li sam "dali" napisao ispravno, u vreme kad sam kucao sam zurio posto su me ortaci cekali ispred zgrade. Mislim da ovo nije mesto (forum) za tu raspravu, posto se na 99,99% foruma uvek vodila (i vodice se) polemika oko pravopisa. Mislite da je na recimo nekom engleskom 4umu sve napisano gramaticki ispravno (iako im je gramatika truba u odnosu na nasu)? Idi (ako vec nisi) pogledaj neke forume koji se bave recimo moding tematikom, pa se uveri sam.

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

@_neo_: Ja sam ti samo rekao, dobronamerno. Poenta je u tome sto sam ti ja skrenuo paznju pa vidim da bar par minuta posvetio tome (dok si pisao post) i mislio si na to, pa sada sigurno necesh vise gresiti :wink: . Kako god da je bilo, da li iz razloga sto si zurio, ili nisi znao, ili si slucajno pogresio to je sada nebitno. Nemoj pogresno svatiti ovo sto sam napisao :)

Uzmi prvo samo telefon sa 64mb karticom, procackaj ga malo pa tek posle jedno mesec dana kupi vecu karticu. Onda cesh da znash koliko ti bilo dovoljno 64mb i da li ti treba 256 ili 512 a i uci cesh malo u stos sa telefonom.
Evo ti brzina za Memory Stick:
Maximum write speed: 14.4 Mbit/s (1.8 MB/s)
Maximum read speed: 19.6 Mbit/s (2.5 MB/s)
Za SD ne znam kolika je, ne verujem da je brza od MS-a. Moze da snima autoamtski na karticu.

I ako te bash zanima dobar video snimak onda pogledaj pogledaj D600, jer k750i nije poznat po dobom video snimku (meni je bio bash dobar ali zato sto kao slika u 2MP ljudi obicno ocekuju da snimak bude jako dobar). Ali SE su to ostavili za W900 :)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

_Neo_
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od _Neo_ »

Hvala za ove podatke o brzini, iako mi se ni to nesviđa (sporo mi je :() ali šta je tu je. Bitno mi je samo da je omogućeno snimanje direktno na karticu bez limita (ono tipa 10,15,30sec), a što se samog kvaliteta video zapisa bitno mi je da lepo može da se prepozna šta se tu sve radi :) a ne da ni na slikama nemogu da prepoznam koga sve ima na njima :)
Što se D600 tiče, jednostavno, nesviđa mi se taj fazon "otvaranja" telefona. Možda si čak i primetio da (sudeći po ova 2 modela za koje tražim info) sam ljubitelj klasičnih "monoblock" telefona, iako znam da to ima mane (tipa može lakše da se izgrebe ekran) ali šta je tu je.
Naručio sam u lokalnoj prodavnici oba telefona, pa koji pre stigne :) nadam se da će to biti k750i, ali pošto je u Sremskoj Mitrovici (odakle sam ja inače) teško naći kvalitetne stvari (što se svega tiče) a da te lokalni "distributer" papreno ne opali po ušima.

P.S. Nadam se da sam sad sve lepo napisao :P

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

@_neo_: pa mozesh naruciti od Telekom plus-a (oni salju post ekspresom na teritoriji cele srbije) a postarina ti je bruka jeftina (ja sam platio 250 din). Znaci narucish i sutradan dodje covek sa kolima ispred tvoje kuce, da ti paket i uzme lovu na licu mesta.

Verujem da je jeftinije tako (jer cene u telekom+ su sigurno jeftinije od onih iz Sremske Mitrovice pa ti se vishe isplati ovako.). Od telekom+-a dobijesh i garanciju i sve tako da nema razloga za brigu.

Ako ne bude nista od toga, imas broj na sajtu, pozovi telekom+ i naruci.

_Neo_
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od _Neo_ »

Hmm, nikad nisam ovo koristio tako da mi malo nije jasno na koji nacim to funkcionise. Ja nazovem njih Telekom+ (ove likove) i onda mi oni posalju na kućnu adresu i to je to?

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Snimali smo pomocu k750i na Exitu neki koncert i nista zivo se ni ne vidi ni ne cuje! Znaci katastrofa. Pazi kad je sa 6630 bio bolji snimak. Ali samo tada je takav slucaj, inace, po danu super radi... (ako te jos uvek zanima kakva je kamera)

8)
...shit happens... keep d smile!

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

e _Neo_, poseti njihov sajt i naruci sa sajta i gotovo ako ti je glupo da zoves,link http://www.ofsetprint.com/cenovnik.htm Cena sa slanjem ti 203evra,e da jos jedna zanimljiva informacija

Garancija na softver i hardver aparata je šest (6) meseci.
Vršimo isporuku mobilnih telefona i ostalih proizvoda iz našeg asortimana na teritoriji cele Srbije.

Da sam ovo znao tu bih kupio 6630,ja imam 12meseci garancije ali samo na softver,a ovde je i na hardver,ali jbg.Kad budem kupovao novi telefon idem kod njih
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

_Neo_
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od _Neo_ »

Evo sad sam pričao sa njima i dobio sam negativan odgovor da ta dostava na kućunu adresu tek treba da zaživi :(

Odgovori