Pozdrav

koristim mobtelov post-paid paket..chini mi se da je mobi fun. 100 besplatnih poruka ka 063 i 062 mrezi,10 besplatnih minuta ka istim mrezama,i josh neke gluposti. Mislim,nisu gluposti,ali ne znam kako drugachije da ih nazovem,jer ih bash i ne koristim
 koristim mobtelov post-paid paket..chini mi se da je mobi fun. 100 besplatnih poruka ka 063 i 062 mrezi,10 besplatnih minuta ka istim mrezama,i josh neke gluposti. Mislim,nisu gluposti,ali ne znam kako drugachije da ih nazovem,jer ih bash i ne koristim   Buduci da reeetko kad shaljem poruke,a josh redje zovem [samo u hitnim sluchajevima] to mi dodje sasvim dovoljno
 Buduci da reeetko kad shaljem poruke,a josh redje zovem [samo u hitnim sluchajevima] to mi dodje sasvim dovoljno 

bigmag napisao:Imam jedno veoma prosto pitanje za vas, zapravo interesuje me da li se isplati zameniti prepaid za postpaid (npr. 064 BEL 150 paket) s obzirom da je u tom paketu pretplata 750 din a da ja svakako potrosim vise od toga uplacivajuci kredu na prepaid-u mesecno!?....
I da li postoji mogucnost da zadrzim svoj stari broj, pri prelasku na postpaid i kako da to najlakse izvedem?...
I jos nesto me interesuje ako, mi se ne bude dopao postpaid da li postoji mogucnost da se vratim na prepaid sa istim brojem naravno!??.....
Poceo sam sa "imam jedno pitanje", ali ispade da ih je malo vise pa ako vas ne mrzi molim vas posavetuj te me......
Hvala vam unapred i veliki pozzzzzz.........
Jorgovan napisao:Isplati ti se svakako. Ako ti je frka od prelaska (jer povratka posle na prepaid nema), a ti lepo uzmi novi broj i milina. Naravno, nemoj da uzimaš ove telefone, pošto oni idu uz ugovornu obavezu, nego lepo novi broj (isti taj koji imaš, ali na 065 npr.) i probaš ... ako ti se ne sviđa, a ti ga onda deaktiviraš ... i milina ...