zameniti Iphone SE za šta? (uz par pitanja)

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
hibiskus
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 18. Mar 2009. 01:34

zameniti Iphone SE za šta? (uz par pitanja)

Post od hibiskus »

Pozdrav društvo,
nagovaram brata da uz obnovu ugovora uzme iphone se 16gb za 1din, što će najverovatnije i uraditi sa ciljem da se zameni za neki Android, pošto su svi bolji android smešno skupi uz paket.
Ono što me interesuje je sledeće:
1. Dal su zaključani iphoneovi na mtsu?
2. Dal važi ona worldwide garancija?
3. Kolika je realna cena ip se u zameni?
4. Koji android glava za glavu predlažete (nov sa garancijom)

Hvala unapred

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Re: zameniti Iphone SE za šta? (uz par pitanja)

Post od znemanja »

1. Moj i iP6 plus iP6s plus su bili zaključani na mrezu, tako da mislim da su iPhone uređaji generalno zaljučani za mrezu, ali sačekaj da ti se javi još neko ko je koristio iP iz mts-a.

2.Da, Apple garancija je prvu godinu internacionalna i za ostvarivanje iste u ovlašenom Apple servisu nije potrebno ništa osim IMEI broja telefona.

Sent from my Galaxy J7 2016 using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Re: zameniti Iphone SE za šta? (uz par pitanja)

Post od Azimuth »

1. Da, svi sa mts su zaključani.
2. Da, 1. godina je internacionalna, druga je uslovno internacionalna u smislu da možeš uz dokaz o kupovini reklamirati i menjati telefon u Apple Store direktno. Kod nas u zemlji se ne postavlja to pitanje, jer uvek reklamiraš kod prodavca.
3 i 4. Računaj da možeš oko 350€ da dobiješ za njega. Simfree su oko 400€. Šta od Androida možeš za te pare da uzmeš, to bi već trebao da prelistaš KP.

Sent from my SM-G935F

Odgovori