Pozdrav drugari, trenutno sam vlasnik HTC One M9 telefona, sa kojim sam prilično zadovoljan moram priznati. Telefon je izuzetno stabilan, ne greje se iako je dosta žalbi bilo na tu temu, kamera je, pa, solidno dobra.
Uskoro mi ističe ugovor pa imam priliku da uzmem Iphone SE. Naravno ne za dinar vec za oko 270e što i nije velika doplata ako prodam HTC.
Šta mislite, da li je to dobar potez? Ili možda da date neku drugu preporuku za tel do 300e, ne mora da bude nov.
M9 ili Iphone SE
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Re: M9 ili Iphone SE
Dal si normalan da menjas M9 za SE
Ako vec hoces da menjas telefon mada nemam pojma zasto bi to radio jer je M9 odlican model uradi to tako da bude pravi apgrejd a ne sa konja na magarca
Na zalost ima tu jedan malo veci problem tesko da ces za 300e naci bolji
Jedna od mogucnosti je da uzmes neki dobar telefon preko paketa pa da ga prodas i kupis recimo S6 edge koji je oko 350 a ipak je bolji od M9 ili da sakupis jos nesto novaca pa da ides na Sony Z5 sve ostalo po meni bi bilo promasaj
Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока
Ako vec hoces da menjas telefon mada nemam pojma zasto bi to radio jer je M9 odlican model uradi to tako da bude pravi apgrejd a ne sa konja na magarca
Na zalost ima tu jedan malo veci problem tesko da ces za 300e naci bolji
Jedna od mogucnosti je da uzmes neki dobar telefon preko paketa pa da ga prodas i kupis recimo S6 edge koji je oko 350 a ipak je bolji od M9 ili da sakupis jos nesto novaca pa da ides na Sony Z5 sve ostalo po meni bi bilo promasaj
Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- Zmajbb
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 21. Jan 2014. 21:57
- :: Iphone SE
kvaka33, moram priznati da sam takav odgovor i očekivao 
Mislim da je ovaj tel stvarno potcenjen, naročito sto posle update-a na android 6, sve na njemu klizi, nema pregrevanja, baterija gura ceo dan.
Ja generalno svako malo promenim tel ali sumnjam da cu naći tel ovako kvalitetne izrade i performansi za te pare. Imao sam Lumiu 930 koja je po izradi stvarno vrh ali sam se razočarao u windows, previše su brljavili i bili neažurni tako da sam digao ruke od njih. Iphone mi se sviđa prevashodno zbog veličine i solidnih performansi, mada tu može kao zamena da upadne i Z5 Compact, možda.
S6 edge mi ima brat i pukao mu je ekran posle prvog (i to smešnog) pada. Ali se slazem da je tel bolji od M9.
Možda neko da neki drugi predlog

Mislim da je ovaj tel stvarno potcenjen, naročito sto posle update-a na android 6, sve na njemu klizi, nema pregrevanja, baterija gura ceo dan.
Ja generalno svako malo promenim tel ali sumnjam da cu naći tel ovako kvalitetne izrade i performansi za te pare. Imao sam Lumiu 930 koja je po izradi stvarno vrh ali sam se razočarao u windows, previše su brljavili i bili neažurni tako da sam digao ruke od njih. Iphone mi se sviđa prevashodno zbog veličine i solidnih performansi, mada tu može kao zamena da upadne i Z5 Compact, možda.
S6 edge mi ima brat i pukao mu je ekran posle prvog (i to smešnog) pada. Ali se slazem da je tel bolji od M9.
Možda neko da neki drugi predlog

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ste što je rekao @Kvaka stoji. SE je prepakovani 5s. M9 mozes da zamenis sa S6, S6E, S7, ip6s. Nista ispod. P9 je isto zanimljiv, ako mozes da svaris emui.
Ja imam SE. Nije to baš za poredjenje prevashodno zbog dijagonale.
Ja sam isto imao lumia 925 i odustao, brat ima 830 i njemu iduće sedmice uzimam SE.
SE je moćan telefon, tj. možda i najmoćniji mali telefon. Medjutim kada postoji velika razlika u dijagonali onda to i nije za poredjenje.
Ja sam dugo planirao da uzmem nexus 5x a onda u zadnji čast prelomio i uzeo SE.
Mogu da kažem da mi veoma godi ta komocija korićenja telefona a opet za sada nisam bio ograničen zbog 4 inča dijagonale.
Da, veliku ulogu igra i za koliko ga novca možeš kupiti.
Meni je došao iz USA ali vidim i računam isplati se uzeti i na pretplatu, naročito jaču.
Ja sam isto imao lumia 925 i odustao, brat ima 830 i njemu iduće sedmice uzimam SE.
SE je moćan telefon, tj. možda i najmoćniji mali telefon. Medjutim kada postoji velika razlika u dijagonali onda to i nije za poredjenje.
Ja sam dugo planirao da uzmem nexus 5x a onda u zadnji čast prelomio i uzeo SE.
Mogu da kažem da mi veoma godi ta komocija korićenja telefona a opet za sada nisam bio ograničen zbog 4 inča dijagonale.
Da, veliku ulogu igra i za koliko ga novca možeš kupiti.
Meni je došao iz USA ali vidim i računam isplati se uzeti i na pretplatu, naročito jaču.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
- Zmajbb
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 21. Jan 2014. 21:57
- :: Iphone SE
Dok sam se nećkao šta da radim, ispadne mi M9 i pukne staklo na ekranu
. Dal neko zna dobar servis gde bih to mogao da zamenim. Tač i ekran rade bez problema al mislim da će morati u kompletu da se menja.