iPhone 6s
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: iPhone 6s
Poslednja izmena od Baraba u Ned, 07. Avg 2016. 15:42, izmenjeno 1 put ukupno.
A sto Baraba nije kompetentan?
Sent from my F3111 using Tapatalk
- Evindzer
- Prijatelj foruma

- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Pa, baš zato što je baraba.

Da li uzeti sa mreze ili simfree? Ta dodatna godina garancije se ostvaruje kod operatera ili?
- Azimuth
- Moderator

- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Kod operatera ili u Apple Store. Neko vreme je iStyle radio i u drugoj godini garancije, ali je RATEL promenio pravila igre za sada.
Ako uzmeš od operatera, odmah overi punomoć i miran si, ne treba ti više onaj na koga glasi ugovorna obaveza.
Ja bih lično uvek išao na telefon sa 2 godine garancije iz više razloga.
Ako uzmeš od operatera, odmah overi punomoć i miran si, ne treba ti više onaj na koga glasi ugovorna obaveza.
Ja bih lično uvek išao na telefon sa 2 godine garancije iz više razloga.
Zahvaljujem.
-
blackwhite
- Mobil fan

- Pridružio se: Sre, 06. Feb 2013. 16:26
- :: Apple Iphone XS
- :: Apple Iphone 6s
Kako da prebacim slike iz telefona u komp? jel moze preko USB ?
Najlaksi metod mi treba ,po mogucstvu da ne koristim itunes icloud (ali ako mora da se koristi i to,onda da ga kositimo)..bitno mi je samo da prebacim iz fona u komp?
DA NAGLASIM da nisam probao nikako jos uvek
EDIT: I mam predlog ,recimo moze da se napravi jedan podforum u Apple pod nazivom,naprimer ,,TUTORIJALI,, onda u njemu npr
-Prebacivanje imenika iz androida u Ios
-Prebacivanje muzike iz kompa u ios ... itd ..po meni to ne bi bilo lose
E sad najjaca stvar je sto kad pitas iphone korisnike(i ja sam sad jedan od korisnika) kako se prebacuje muzika, za zvono i slicno,odgovor je uglavnom ,,ma ne znam ,ja to ne koristim ,mene to ne zanima ,,
Tacno ga poznas da je njemu bitno samo da ima iphone i da bude faca ...dok naprimer ima i onih koje sve to zanima ...naprimer ja ...zanima me sve to ...
Najlaksi metod mi treba ,po mogucstvu da ne koristim itunes icloud (ali ako mora da se koristi i to,onda da ga kositimo)..bitno mi je samo da prebacim iz fona u komp?
DA NAGLASIM da nisam probao nikako jos uvek
EDIT: I mam predlog ,recimo moze da se napravi jedan podforum u Apple pod nazivom,naprimer ,,TUTORIJALI,, onda u njemu npr
-Prebacivanje imenika iz androida u Ios
-Prebacivanje muzike iz kompa u ios ... itd ..po meni to ne bi bilo lose
E sad najjaca stvar je sto kad pitas iphone korisnike(i ja sam sad jedan od korisnika) kako se prebacuje muzika, za zvono i slicno,odgovor je uglavnom ,,ma ne znam ,ja to ne koristim ,mene to ne zanima ,,
Tacno ga poznas da je njemu bitno samo da ima iphone i da bude faca ...dok naprimer ima i onih koje sve to zanima ...naprimer ja ...zanima me sve to ...
Poslednja izmena od blackwhite u Pet, 12. Avg 2016. 10:57, izmenjeno 1 put ukupno.
- Azimuth
- Moderator

Možeš. Ubodi telefon i copy/paste. Problem je vraćanje slika u telefon tj galeriju gde su i bile, ali to nisi ni pitao
Sent from my SM-G935F
Sent from my SM-G935F
-
blackwhite
- Mobil fan

Azimuth ,pa ako idem na copy-past ,znaci fakticki one i dalje ostaju u telefonu,a samo sam ih kopirao u komp,sto bih ih onda vracao?
Ili mislis kad prebacim a izbrisem iz telefona,pa mi posle nekog vremena iz nekog razloga dodje da vratim iz kompa u telefon ,tad je problem?
Ili mislis kad prebacim a izbrisem iz telefona,pa mi posle nekog vremena iz nekog razloga dodje da vratim iz kompa u telefon ,tad je problem?
iPhone 6s
Da, ostaju i u telefonu.blackwhite napisao:ako idem na copy-past ,znaci fakticki one i dalje ostaju u telefonu,a samo sam ih kopirao u komp,sto bih ih onda vracao?
Da, tada bi ti trebao iTunes.blackwhite napisao:Ili mislis kad prebacim a izbrisem iz telefona,pa mi posle nekog vremena iz nekog razloga dodje da vratim iz kompa u telefon ,tad je problem?
-
blackwhite
- Mobil fan

Aha,hvala vla-do
Hvala i tebi Azimuth .... . . . . .
Hvala i tebi Azimuth .... . . . . .
-
blackwhite
- Mobil fan

Evo sad sam spojio Iphone sa pc ,i imam kao ono ikonicu ,,aplle Iphone ,, kad kliknem da udjem ,pise da je folder prazan ...tj komp mi ne vidi sta ima unutra,sta sad ? 
EDIT : Snasao sam se ...trebao sam samo na telefonu da ,,dozvolim,, da moze komp da udje u taj folder ...jbt ..ovo je zasticeno sa svih strana ...
EDIT : Snasao sam se ...trebao sam samo na telefonu da ,,dozvolim,, da moze komp da udje u taj folder ...jbt ..ovo je zasticeno sa svih strana ...
-
blackwhite
- Mobil fan

Jel ovaj MAPS u Iphoneu radi kao navigacija ,i jel besplatno dok radi ?
I ako radi kakvi su utisci ?
I ako radi kakvi su utisci ?
Ne, maps je kao Google maps, dakle troši data saobraćaj dok radi. Samim tim nije besplatno. Ako želiš kompletno besplatno, instaliraj HERE we go, poskidaj mape koje želiš i namesti da aplikacija radi offline. To je najbolje besplatno rešenje za iOS.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
blackwhite
- Mobil fan

Ok hvala ti druze ..i ona radi onako solidno,zavrsava posao ?
Inace instalirao sam je ..
Inace instalirao sam je ..
- artifex
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Nijednom nisam imao problem sa here mapama,stvarno dobro uradjeno
Sent from another galaxy
Sent from another galaxy
Here radi odlično, ne da završava posao. Putovao sa Here turu kroz Hrvatsku i Sloveniju do Venecije i nazad, bez problema sa adresama, brzo preračunavanje, baš ok app kad se ima u vidu da je sasvim fraj.
- Azimuth
- Moderator

Sygic vam je isto odlična. Ima free verzija i plaćena, samo navođenje radi odlično, ali u plaćenoj se dobija još mnogo toga. Isplati se uzeti ako ste u "porodici" pa da podelite troškove (oko 20-25€ izdaje ukupno).
Sent from my SM-G935F
Sent from my SM-G935F
-
blackwhite
- Mobil fan

Jedno mozda glupo pitanje... Naime, kopirao sam neki tekst iz jedne poruke i sad kad god pis nesto on mi gore nudi opciju ,, paste,, kako da izbrisem to? Nervira me ... Znaci da obrisem taj tekst da mi ne bi nudio opciju ,,paste,,