MS dizgori nego šta, kad su debili, samo lažu i mažu, kao naša megadens vlada,
ali dobro, sve manje ljudi je ostalo i tamo, 2 čoveka još hvale MS i svoje uređaje,
ostali su postali realni posle razočarenja u 10ku.
Ne, mi wp korisnici ne znamo nista o hardweru. A pogotovo ne ja, roll_eyessugarcoated_ass napisao:Možda ovaj drži i ona dva naloga na benču? Iako čisto sumnjam pošto oni imaju bar osnovno znanje rada hardvera, a ovaj pokazuje da to ne poseduje.
Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk
To sto je tebi imitiranje, meni je nedostatak volje da ti odgovaram na sve sto pises, a ne selektivno odgovaranje. A potpuno sam siguran da nisam obavezan da svakome odgovaram na sve, koliko god pravila foruma bila stroga ili ne.sugarcoated_ass napisao:Pa sa onim tvojim postom za čipset si to pokazao. Nisi mi odgovorio na ono što sam te pitao za konfiguracije.
Ne imitiraj Miodraga sa selektivnim odgovorima na postove.
A šta sam ja bio onda ako ne WP korisnik? Ili cvoruga?
Skoro 3 godine sam bio na WP kao primarnom uređaju. Sve ok i oduševljenje do 10ke, a tu kreće agonija.
Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk
To nije pola minuta posla. Ja sam isto mislio da jeste, ali ne na npr. svim verzijama win7. Prosle godine sam sa jednog androida kopirao vcf na svoj kompjuter (win10), jer onaj ko je to probao kod sebe na win7 nije mogao da procita kontakte iz vcf-a osim prvog na listi, pa se prepao da ce tako da bude i kad vcf prebaci na tel. Dakle, na win10, kad otvorim vcf sve kontakte sam mogao da prelistam, ali sa win7 ne.Green napisao:Što se gmail sinhronizacije kontakata tiče, istina je da Android brljavi, ali to su individualni primeri. Najbezbolnije rešenje je prebacivanje vcf fajla. Bukvalno pola minuta posla, provereno. Tako da Damire ne znam stvarno kako se ta riba nije snašla. Na netu ima mnogo saveta kako to uraditi, moguće da su u pitanju lenjost i razmaženost da se malo potrudi.