iPhone 7

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Re: iPhone 7

Post od sugarcoated_ass »

Eto ja nakačim telefon na zvučnike nekad kad se puni, a koristio sam ga i na nastupima za puštanje matrica i tada mi je najsigurnije kad je na punjaču. [emoji14]

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk

novak
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 04. Jan 2009. 06:09

Post od novak »

Svaka cast. Al me fakat zanima koji je procenat ljudi koji slusa muziku dok puni telefon? Kabl tamo, kabl 'vamo. Zato ove bezicne fino k'o dingospo[emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

https://www.youtube.com/watch?v=xWc5tXsEr1c
Čitao sam da je mat crni predviđen samo u verziji od 128 - ili bar da ga neće biti u osnovnoj verziji. Eto još jednog dobrog načina za dublje zavlačenje u džep korisnika. :wink:
Drugo, danas negde videh (neproverenu vest) da su im akcije dobro opale nakon predstavljanja novih Ajfona. To me čudi, nije da je telefon za obeznanjivanje, ali će bez sumnje biti odličan i stvarno očekujem dobru (mada možda ne i rekordnu) prodaju.

iamivan
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
:: Sexus 6P Graphite
Kontakt:

Post od iamivan »

Jet black boje neće biti u 32Gb. To je ona sjajna crna.

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Evindzer, crnja Marques, uradi bolju prezentaciju od apple. Kratko i jasno.

iamivan
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
:: Sexus 6P Graphite
Kontakt:

Post od iamivan »

Marques najbolji reviewer. :D

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

artifex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
:: Poco X3 NFC

Post od artifex »

http://www.theverge.com/2016/9/8/128520 ... arge-music

Ko hoce da puni telefon i slusa muziku u isto vreme evo mu resenja... 40$ adapter

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Apolo
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
:: Sony Xperia 5 II
:: Samsung A6+ (2018)

Post od Apolo »

http://www.kurir.rs/zabava/tech/pobuna- ... ak-2435221

Sledeci iPhone verovatno nece imati display, vec ce se nositi monitor da bi se mogao koristiti telefon. xDD
Festina lente.

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Više sam očekivao, na prvom mestu od displeja, očekivao sam veću rezoluciju, neki pomak, a ne isto kao sa 6s samo malo svetlije :unsure:
Stoji da su sve postojeće upakovali najbolje, trenutno mi izgleda kao najbolji fon, ovako na prvu loptu što sam kratko pogledao, ali... kad vidim displej uživo i doneću sud. Odbija i njihov odnos uređaja i ekrana, plus je baš cigletina sa 5,5" u tom kućištu.

Što se tiče konektora što su izbacili, mene ne pogađa jer sam prešao na bežične, čini mi se da će to i google uraditi sa usb c. Uopšte prevelika drama oko toga, ako već daju adapter u kutiji.

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

Nema šanse da ima bolji ekran od S7 ili N7, ali 'ajde, videćemo.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

Rezoluciju su bar mogli podići... Jbt, pa na P9 lite imam 1080p, a telefon je četvrtina cene iP7.
novak napisao:Svaka cast. Al me fakat zanima koji je procenat ljudi koji slusa muziku dok puni telefon? Kabl tamo, kabl 'vamo. Zato ove bezicne fino k'o dingospo[emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk
A putovanja? iP se baš nije proslavio sa baterijom tako da na duže relacije ti ne gine powerbank...
Jednostavno nema opravdanja za izbacivanje audio džeka.

Poslednja izmena od sugarcoated_ass u Sub, 10. Sep 2016. 22:55, izmenjeno 1 put ukupno.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Trebate da budete svesni da su sa ovom generacijom napravili razliku između flagship i onog koji to nije.
IPhone 7 je blagi upgrade u odnosu na prošlogodišnji, dok je 7+ pravi upgrade i ono što su oba modela trebala da budu. Ne razumem ovaj potez iz dva razloga. Prvi je što ne mogu ili ne žele ili nisu u stanju svi da drže u rukama 7+ zbog njegovih dimenzija, a drugi je što su istovremeno izbacili dva uređaja sa istim imenom ili drugačijim hardverom (ove godine je kamera "feature" koji se ističe u odnosu na predhodni model, a manji brat ima istu kameru kao i 6s).
Ako mene pitate, prelazak sa 6s se isplati samo na 7+, a na 7 jedino ako baš svrbe pare ili neko želi baš tu crnu boju ili je @iLuka :D

Sent from my SM-G935F

Cooomi
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
:: iPhone 13 mini

Post od Cooomi »

Predjite na bluetooth ljudi ko će se zamarati sa kablom.... Super mi izgleda 7+, u crnoj boji, ali toliko kućište na 5,5".... Sa rezolucijom se i može živeti, imao sam L1320 sa 720p na 6" i nije mi smetalo... Samo EarPods su mi glupost, mogu se bolje bežične kupiti za te pare, sa većom baterijom i teže gubljive...

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Ako toliko koštaju, verovatno toliko i vrede, jer to je Apple, je l' te... :roll:
Nema veze što će da se gube ko deca klikere, lojalno stado će to nečim već opravdati.

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

Baš me briga za 3,5 mm, ionako nikad ne koristim telefon kad se puni - ako zazvoni, skratim razgovor najviše moguće - mene jedino razočarava ekran, razumem njihov pristup i razloge za nepovećanje rezolucije, ali to što ih razumem ne mora da znači da odobravam. Takođe, interesuje me da li će stvarno biti tako brzo i tečno svakodnevno korišćenje kao što kažu. I naravno, unapred se radujem da vidim crni Ajfon novije generacije.
Azimuth napisao:Ako mene pitate, prelazak sa 6s se isplati samo na 7+, a na 7 jedino ako baš svrbe pare ili neko želi baš tu crnu boju ili je @iLuka :D
Ohoho, kakva prozivka. :D
I to dojučerašnjih kolega po OS-u. :D :D

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

Kao neko ko se (amaterski, ali sasvim dovoljno) bavi zvukom, jedino mogu reći da ništa ne može da zameni kabl.
Tačnije, može, ali je u pitanju profi oprema koja je debelo skuplja pd svega što se ovde na forumu navodi. :)

Poslednja izmena od sugarcoated_ass u Ned, 11. Sep 2016. 05:19, izmenjeno 1 put ukupno.

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

Green napisao:Ako toliko koštaju, verovatno toliko i vrede, jer to je Apple, je l' te... :roll:
Mudro zboriš, zeleni brate. ;) :D :D
PS: glupi TT na Androidu, ne mogu da editujem raniji komentar (to je moguće na W10M, verovali ili ne).

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

Evi, postoji bag sa ovim forumom na TT. Ne možeš editovati post koji su upravo postavio već moraš izaći iz teme i ponovo je otvoriti i imaš edit opciju. To mi se dešava samo na MS forumu.

Odgovori