Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Re: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
The Game, Predestination, Interstellar, Black swan, American psycho...
The Game mi je poslednji u nizu i ono... Lagano 10/10. Apsolutna preporuka!
The Game mi je poslednji u nizu i ono... Lagano 10/10. Apsolutna preporuka!
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
@matorix, daj link sa imdb za The Game, ne znam na koji film misliš.
Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- znemanja
- Moderator
@matorix, hvala za link, mislio sam da je neki noviji film u pitanju. Ovaj iz 1997. godine sam gledao već dva puta, svakako odličan film.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Killjoys, upravo gledam poslednju epizodu 2. sezone. Dobra.
Dark Matter, sve bolja i bolja, fali samo malo više akcije, pa da od mene dobije 10 na imdb.

Dark Matter, sve bolja i bolja, fali samo malo više akcije, pa da od mene dobije 10 na imdb.

Listening - solidan nekonvencionalan Sci Fi B produkcije. Tema o tehnologiji čitanja misli, koju su razvila dvojica studenata.
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Zootopia i onaj novi sa kucnim ljubimcima. Nešto samo te animirane varim u poslednje vreme 
Sent from my Lumia 950 using mTalk

Sent from my Lumia 950 using mTalk
Festina lente.
Слобода или смрт
Bas bas dobar film bestboy
, hvala za preporuku.

Now you see me 2 - dinamičan film, ali previše "nerealnih" trikovi. Holivud... 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Meni je prvi deo mnogo bolji. Plus, bradati Hari Poter mi stvarno ide na ganglije. Njemu i onoj Hermioni treba međunarodnim aktom zabraniti da glume.
Kao negativac i nije tako loše odglumeo. Ali u Hari Poteru je blagi užas. Nateže se ko gladan srati ne bi li nešto pošteno odglumeo, a i dalje ne ide...
- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
X-Men: Apocalypse - nije loše, fali malo više akcije i možda malo dublja priča. Cenim da će sledeći deo biti bolji. 7/10.
Warcraft - Gledljivo, fali više akcije i priča je plitka. Za prvi film korektno. Jedva čekam Night elfove i mrtvake.
7/10.
Allegiant - Ništa posebno, isfurana priča totalno. Prva 2 dela su dobra, ali ovaj je dosadan. 5/10.
Captain America: Civil War - Okej priča, dovoljno akcije, glup kraj.
8/10.
Battle Los Angeles - Volim ovakve filmove iako je priča glupa i skroz patriotska. Dosta pucnjave, akcije.. 7/10.
Inglourious Basterds - Dovoljno je reći Tarantino. Ujedno i dobar i glup film.
8/10.
The Purge - Konačno nešto malo novije, nije monotono i isfurano. Odlična akcija, dosta obrta. Sve u svemu svideo mi se. 9/10.
The Purge: Anarchy - Više mi se svideo prvi deo, ali okej je i ovaj. Priča malo isfurana, patriotska itd. 6/10.
Now You See Me 2 - Usraše film sa Hari Poterom.
Previše nerealnih scena što je i očekivano, radnje providne, kraj čudan. Biće sigurno nastavak.
7/10.
Chronicle - Odličan film, vredi pogledati. Film počinje onako opušteno pa prerasta u tenziju i haos. 9/10.
Criminal - Dobra ideja, malo lošija realizacija. Gledljiv, meni nije držao konstantno pažnju ali je sasvim pristojan. 7/10.
Escape Plan - Nisam očekivao ništa posebno kada sam video da glumi Stalone ali je okej film, klasičan Holivudski za ubijanje vremena. Kraj možda i delimično očekivan. Radnja filma i akcija su dobre. 7/10.
13 Hours - Ne znam da li sam gledao još neki ovakav film. Jeste koliko-toliko patriotski ali nije nešto preterani kliše. Odlična akcija, dosta pucnjave, kraj je naravno logičan.
8/10.
Hardcore Henry - Konačno film iz prvog lica.
Meni je legao kao budali šamar. Prepuno akcije, komičnih scena, ma ludilo. Da nije iz prvog lica ne bi bio uopšte zanimljiv. 9/10.
It Follows - Čudan film, počinje onako lagano ali drži pažnju i napetost do kraja. Meni lično fali još par scena (još 20ak minuta filma) ali je dobar. 8/10.
Warcraft - Gledljivo, fali više akcije i priča je plitka. Za prvi film korektno. Jedva čekam Night elfove i mrtvake.

Allegiant - Ništa posebno, isfurana priča totalno. Prva 2 dela su dobra, ali ovaj je dosadan. 5/10.
Captain America: Civil War - Okej priča, dovoljno akcije, glup kraj.

Battle Los Angeles - Volim ovakve filmove iako je priča glupa i skroz patriotska. Dosta pucnjave, akcije.. 7/10.
Inglourious Basterds - Dovoljno je reći Tarantino. Ujedno i dobar i glup film.

The Purge - Konačno nešto malo novije, nije monotono i isfurano. Odlična akcija, dosta obrta. Sve u svemu svideo mi se. 9/10.
The Purge: Anarchy - Više mi se svideo prvi deo, ali okej je i ovaj. Priča malo isfurana, patriotska itd. 6/10.
Now You See Me 2 - Usraše film sa Hari Poterom.

Chronicle - Odličan film, vredi pogledati. Film počinje onako opušteno pa prerasta u tenziju i haos. 9/10.
Criminal - Dobra ideja, malo lošija realizacija. Gledljiv, meni nije držao konstantno pažnju ali je sasvim pristojan. 7/10.
Escape Plan - Nisam očekivao ništa posebno kada sam video da glumi Stalone ali je okej film, klasičan Holivudski za ubijanje vremena. Kraj možda i delimično očekivan. Radnja filma i akcija su dobre. 7/10.
13 Hours - Ne znam da li sam gledao još neki ovakav film. Jeste koliko-toliko patriotski ali nije nešto preterani kliše. Odlična akcija, dosta pucnjave, kraj je naravno logičan.

Hardcore Henry - Konačno film iz prvog lica.

It Follows - Čudan film, počinje onako lagano ali drži pažnju i napetost do kraja. Meni lično fali još par scena (još 20ak minuta filma) ali je dobar. 8/10.
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
- vlade93
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 02. Maj 2014. 13:42
- :: LG G1, LG G2.. IP 5S
- :: Sony ericsson k800i
Filipe, jesi X men gledao original ili je snimak iz bioskopa? Jer ja sam trazio po torentima, svuda sam naletao na snimke iz bioskopa, cak i na pop cornu snimak iz bioskopa?
- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
Ja sve filmove skidam sa yts.ag to ti je bivši yifi. Isti kvalitet, ista kompresija kao nekada, 720p, 1080p i 3d.
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
- vlade93
- Mobil poznavalac
Ok, hvala na informaciji..
Vaša poruka sadrži 26 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.
Vaša poruka sadrži 26 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.
- znemanja
- Moderator
Now You See Me 2 - lošiji od predhodnog dela, trikovi su krajnje nerealni, a Daniel Redklifu (Hary Potter) nikako ne stoji uloga zlikovca
Btw, mislim da će se film dopasti Windows fanovima, svi u filmu koriste windows gedžete uz par iPhone-a

Btw, mislim da će se film dopasti Windows fanovima, svi u filmu koriste windows gedžete uz par iPhone-a

- vlade93
- Mobil poznavalac
Ja keca bas gledao pre neki dan, nikako da se nakanim da pogledam drugi deo..
Prvi mi je skroz okej.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Prvi mi je skroz okej.
- znemanja
- Moderator
@vlade93, onda odgledaj obavezno i drugi deo jer se dosta oslanja na prvi.
- vlade93
- Mobil poznavalac
Znam, tj vidi se po zavrsetku prvog.. Hocu hocu, nego nikako da se nakanim zadnjih dana..