iamivan napisao:Ja nekako imam mišljenje da su nam prve epizode prve sezone najbolje zato što tad niko nije znao o čemu se tačno radi i prvi put smo videli nešto ovakvo. Nisu do sad bile slične serije.

Čini mi se da je jedna od glavnih u Foxu bacila hint da se možda sprema treća sezona.

Apsolutno se slažem sa prvom rečenicom.
Plus, sećam se da sam tada razmišljao kako bi Mat Dilon, onako sredovečan a i dalje markantan, plus namračen i uz potencijal da svakog trena pukne k'o tempirana bomba, bio mnogo bolji Betmen od A(s)fleka u ovom poslednjem filmu - koga tada još nisam bio gledao.
Nisam znao za to za novu sezonu. Neka, fino je to, rado ću ih opet gledati.
iamivan napisao:Naruto.
Gledao sam samo neke fimove (dugometražne crtane) u kojima je radnja godinama nakon serije (bar mislim) i gde je on odrastao, ima neku veliku funkciju u onom njihovom udruženju - i ima sina, oko koga se radnja vrti. Svidelo mi se.
A ja bih tebi mogao da preporučim
Hunter x Hunter 2011(
https://en.wikipedia.org/wiki/Hunter_%C3%97_Hunter), jednom sam ga ovde ranije pominjao - oko 160 epizoda koje prate 4 priče, od kojih su prva i treća manje-više dečije, ali zato su druga i četvrta kvalitetan psihodelični mindfuck na japanski način. Gledaš, i posle te boli mozak.
Meni se prilično dopala. A ima i gomilu izuzetnih muzičkih numera, koje sam, naravno, odmah poskidao u telefon.