Off, opušteno ćaskanje
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- TosaNS
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 19. Sep 2016. 16:36
- :: Xiaomi Mi 9 lite
- :: Huawei p10 lite
Re: Off, opušteno ćaskanje
Pročitao sam pravila foruma ali mi je komplikovano bilo da sa telefona idem gore dole da u istom postu objašnjavam za krediti i odgovaram pojedinačno. Primio sam k znaju svakao ću ubuduće obratiti pažnju
...

Ukoliko ti se neki proizvod (ne)sviđa, podeli svoje mišljenje, ali ne pokušavaj da ubediš ostatak planete da živi u zabludi.
A ja mislio da smo mi divljaci ovde, kad ono mi ispadosmo zlato..fannY napisao:гари, ozbiljno se tako vredjate tamo?[emoji38][emoji38]
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
A logika kažnjavanja im je malo jača... popio sam opet dva boda za offtopic, a ovi se poklaše na W10m temi. Nisam postovao par dana i kada sam video haos na temi okačim im:

[emoji38]
Tako da je tamo vređanje, psovanje i bacanje hejta dozvoljeno, a šale se najstrožije kažnjavaju. [emoji38]
Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk

[emoji38]
Tako da je tamo vređanje, psovanje i bacanje hejta dozvoljeno, a šale se najstrožije kažnjavaju. [emoji38]
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Pa.oad su ljudi ozbiljni
Послато са D6503 уз помоћ Тапатока
Послато са D6503 уз помоћ Тапатока
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
- :: Xiaomi Mi A2 Lite
Ja sam kutijici pisao - nema ništa od tih poena, lupi ban na 24 sata tim što vređaju, to se oseti. Ljudi ovako samo skupljaju poene. Ali više me ne zanimaju. 
I za jednu stvar ti jednom daju 2 boda, i sledeći put permanentni nam, haha...
(Za ban je potrebno skupiti preko 30 poena inače.)
Sent from mTalk on Windows 10 phone

I za jednu stvar ti jednom daju 2 boda, i sledeći put permanentni nam, haha...

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Interesanto, na benchu dodelju bodove i kada dođete do limita ban, pa možda bi smo i mi ovde mogli da počnemo da delimo te bodove 
sugarcoated_ass, Gde samo pronalaziš ove fotke

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
+1 za bodove [emoji111]
Sent from my Sexus 6P using Fapatalk
Sent from my Sexus 6P using Fapatalk
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Znemanja, bolje nemojte, dobiću tih 30 bodova za 5 dana.

-
- Sertifikovani Trol
Pa valjda sam ja ovde neki meme freak.znemanja napisao: sugarcoated_ass, Gde samo pronalaziš ove fotke

Ako ne nađem na google images šta mi treba, napravim sam preko meme generator app.

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Evindzer, Nećeš, dobar si ti
sugarcoated_ass, Opravdao si svoj status freak-a

sugarcoated_ass, Opravdao si svoj status freak-a

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
-
- Sertifikovani Trol
znemanja napisao:sugarcoated_ass, Opravdao si svoj status freak-a

- Evindzer
- Prijatelj foruma
Onda uvodite, pa da bude "udri bandu".znemanja napisao:Evindzer, Nećeš, dobar si ti![]()

Inače, drago mi je da ovo čujem, mi ljubitelji Samsunga treba da se podržavamo.

- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Ok je i to sa poenima, ali treba po meni imati onda tačno pravilnik šta koliko bude poena. Ono na Benchu je rasulo, neko ti zavuče ban, neko dva poena, a neko ti istoleriše. Admini i modovi međusobno ništa ne komuniciraju, pa kažnjavaju dva puta za istu stvar, osim da komuniciraju ali da su podmukli. Pre ipak mislim da je ono prvo.znemanja napisao:Interesanto, na benchu dodelju bodove i kada dođete do limita ban, pa možda bi smo i mi ovde mogli da počnemo da delimo te bodove
I mislim da je ipak bolje ban na 24 sata nego poeni. Mene je svuda takav ban pre otreznio. (Inače nigde nisam imao problema sa moderatorima sem na benchu, nigde drugde nisam nikome rekao ni nešto što vuče ka tome da bude uvredljivo, to samo onom na benchu što sam rekao da je pajser i da je trol u dva odvojena posta.) A inače ti banova od 24 sata što su me otreznili - to je bivalo jer sam pomagao ljudima da krekuju Stronghold 2.

- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
TocaNS, Radio sam u banci pa sam uvek oprezan kad merkam njihove proizvode [emoji1] Koristio bih je samo za kupovinu na rate, ne kao klasičan revolving posto ne primaju svuda cekove ali zato svaka treća radnja prima Intesa kreditne kartice.
Sent from my Lumia 950 using mTalk
Sent from my Lumia 950 using mTalk
Festina lente.
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Malo samo da prokomentarišem ovu stavku iz pravilnika.
:

Umesto "najstrože" slobodno ste mogli da napišete i "najsurovije", a mogu da zamislim nekoga ko je napisao poduži tekst, pa mu moderator obrisao#1 offtopic će se najstrožije tretirati, tj. brisaće se post bez obzira na količinu teksta

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Zašto da ne? Ako je vama zanimljivo da idete u off i onda samo nešto dopišete kako ceo post ne bi bio off, onda je nama mnogo lakše da svaki takav post obrišemo. Nešto sasvim drugo je to što smo svi mi maksimalno fleksibilni i tolerantni, pa eventualne takve postove emitujemo. Briše se samo ono gde je očigledno promašena tema.
Da se ja pitam, kad vidim da je neko uporan sa offom i pored upozorenja, brisao bih bez problema svaki naredni takav post. Bas zato uvek skrećemo pažnju da se priča vrati na temu iz naslova.
Btw, i ovo o čemu pišeš nije za off, postoji tamo malo iznad deo foruma gde možeš za svaku nejasnoću pitati, davati sugestije itd.
Sent from my SM-G935F
Da se ja pitam, kad vidim da je neko uporan sa offom i pored upozorenja, brisao bih bez problema svaki naredni takav post. Bas zato uvek skrećemo pažnju da se priča vrati na temu iz naslova.
Btw, i ovo o čemu pišeš nije za off, postoji tamo malo iznad deo foruma gde možeš za svaku nejasnoću pitati, davati sugestije itd.
Sent from my SM-G935F
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Ja nikad nisam imao problema sa administracijom ovoga foruma, svi su više nego korektni i regularni. A da mi nisu brisali postove - jesu, ali su svi ti postovi bili off. Kao i ovaj. 

Ovaj forum umire polako upravo iz razloga sto se drzimo pravila ko pijan plota...
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pravila postoje, ali smo mi vise nego tolerantni. Kažem, za svaku nejasnoću, za svaku sugestiju, slobodno možete pisati u temi predviđenoj za to. Mi smo tu da saslušamo sve i da zajedno podignemo kvalitet foruma.
Sa druge strane, da nema pravila bio bi javašluk, kao i svuda i u svemu.
Sent from my SM-G935F
Sa druge strane, da nema pravila bio bi javašluk, kao i svuda i u svemu.
Sent from my SM-G935F
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
@Azimuth
Ali bih ipak rekao da je u nekom trenutku malo offa dobra stvar. Konkretno, priča o Windows Mobile uvek nekako živne kad dođe novi build posle dužeg vremena, i bez offa taj deo foruma bi delovao mrtvo. Onda baš to malo offa može da privuče nekog novog - jer vidi "aha, pa ovde ima ljudi, vidi koliko ih je samo danas pisalo", a da je poslednji post bio pre par dana - onda će slučajni prolaznik da postavi svoje pitanje na nekom drugom življem forumu, a i ljudi odavde bi možda ređe proveravali ipak forum - naviknuti da nema ničega u Windows Mobile temi ovde, pa ni zezanja.
E sad, svakako se sa offom ne treba preterati, a ako što je forum aktivniji, onda i offa u procentima treba da bude manje (jer u tom slučaju nije potreban da drži temu živom, štaviše - onda bi samo smetao).
To je barem moje mišljenje, ali nije da sam nekad vodio forum, ja sad samo filozofiram i iznosim svoje mišljenje.
EDIT: Da dodam, za sad mi se čini da dovoljno tolerišete off.
Ali bih ipak rekao da je u nekom trenutku malo offa dobra stvar. Konkretno, priča o Windows Mobile uvek nekako živne kad dođe novi build posle dužeg vremena, i bez offa taj deo foruma bi delovao mrtvo. Onda baš to malo offa može da privuče nekog novog - jer vidi "aha, pa ovde ima ljudi, vidi koliko ih je samo danas pisalo", a da je poslednji post bio pre par dana - onda će slučajni prolaznik da postavi svoje pitanje na nekom drugom življem forumu, a i ljudi odavde bi možda ređe proveravali ipak forum - naviknuti da nema ničega u Windows Mobile temi ovde, pa ni zezanja.
E sad, svakako se sa offom ne treba preterati, a ako što je forum aktivniji, onda i offa u procentima treba da bude manje (jer u tom slučaju nije potreban da drži temu živom, štaviše - onda bi samo smetao).
To je barem moje mišljenje, ali nije da sam nekad vodio forum, ja sad samo filozofiram i iznosim svoje mišljenje.

EDIT: Da dodam, za sad mi se čini da dovoljno tolerišete off.

Poslednja izmena od гари u Čet, 22. Sep 2016. 21:18, izmenjeno 1 put ukupno.