Da ne otvaram novu temu bez potrebe, naime i ja od utorka mogu da produzim ugovor i naravno da uzmem fon uz produženje. Na njihovom sajtu još ne vidim sta imam sve u izboru i po kojoj ceni, tek od utorka cu moci sve da vidim. Ali opet sad i pitanje, šta uopšte uzeti da bi moje neke potrebe zadovoljilo, mada sa X2 ja sam lično miran još uvek, žena sa Mate s takodje zadovoljna, pošto je note 7 ispao zbog svima poznatih zajebancija, trebao je biti namenjen ženi note 7. E sad u međuvremenu se i ona predomislila, neće ni s7edge, koji je isto bio u izboru. A da uzmem bilo šta da odmah prodam, hmm... Za sebe nemam sta da kupim, jer ono što je meni interesantno, toga nema u eu, mislim na model Huawei Honor Note 8 6,4".
Da uzimam sebi nešto manje kao npr nexus 6p, to nikako...
Mada, neki izbor velik ni nemam, jer moj operator nema u izboru ni npr nexus 6p a ni mate 8.
Možda bi u obzir došao mate 8, ali opet prvo treba da vidim sta ce ovi da mi ponude od utorka, pa eventualno uzeti neki fon, prodati ga i kupiti mate 8,ili ipak ni ne uzimati fon, vec smanjiti mesečnu tarifu... I da uživam, jer smo trenutno i žena i ja zadovoljni sa svojim trenutnim telefonima...
Uhh, raspisao se ja
Ako sam Lud, Nisam Blesav