Obnavljanje ugovorne obaveze i nov telefon

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Obnavljanje ugovorne obaveze i nov telefon

Post od mezzano »

Početkom decembra mi ističe ugovorna obaveza u Telenoru. Sad imam Prenesi i surfuj M, sa 25% na pretplatu, tako da plaćam oko 820 dinara mesečno. Koliko vidim, moj paket više ne postoji (kao i prilikom svakog produženja ugovora :uhuh: ), tako da moram da pređem na Prenesi i surfuj +M ili Prenesi i surfuj +L, videću, zavisno od potreba. Pošto već 10 godina uzmam telefone uz ugovor, nastavio bih i sada, pa mi treba vaša pomoć, u izboru.
Skroz sam ispao iz sveta mobilnih telefona. Trenutno imam LG L65 (D280), pa bi logično, trebalo da bude bolji od njega. Doplata, po mogućstvu za 1 dinar, a max par hiljada (2-3,000).
Šta u verziji sa +M, a šta u verziji sa +L paketom?

Kakve su ponude Vipa i mt:s-a? Imajte na umu da ću pokušati da izdejstvujem da i dalje imam popust od 25% na pretplatu u Telenoru, tako da gornji limit za račun je oko 1.200 - 1.300 dinara, ako mi predlažete prelazak u Vip ili mt:s.

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Re: Obavljanje ugovorne obaveze i nov telefon

Post od fannY »

mezzano, imas Huawei y5 II za 1 dinar u mts-u. To bi bio moj predlog. :)

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

^ I ja kažem. Deluje sasvim ok. Malo sam ga čačkao, a i devojka planira da ga uzme preko Vipa čim se reši telenora. :)

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

fannY napisao:mezzano, imas Huawei y5 II za 1 dinar u mts-u. To bi bio moj predlog. :)
Uz koju tarifu?

poslato sa LG L65

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Video sam. Skupa mi je tarifa.

poslato sa LG L65

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Uz mix L.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Telenor je postao a i bio naj skuplji, i vip daje 25% i telefon i to mnogo lakše a paketi i telefoni jeftiniji. Samo ti bi bio novi korisnik i ne verujem da bi dobio ali ništa te nekošta pošalji im meil i pitaj. Ja ću ispred nove godine probati da prebacim u vip dva broja i tražiću telefon i 25%. Ja prošle godine decembra lako dobio telefon i 25% na ćerkin broj.
I ja ti predlažem pomenuti huawei y5 ||.

Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

Onda realno i nemaš neki izbor. Ovaj uređaj je donja granica što bih ja preporučio. U Vipu ide na Nova 2 (1090 din/mes) za 4200 što je odlična cena. :)

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Prvo jedno pitanje: zašto se tema zove "Obavljanje ugovorne obaveze - zar pod time ne spada obično plaćanje računa? :D
A sad ozbiljno: kod sva tri operatera ti je jadan izbor jeftini(ji)h uređaja za male pare uz niže pakete - bar je tako bilo poslednji put kad sam gledao, možda se u međuvremenu nešto promenilo, mada sumnjam. Evo kako bih ja uradio: seo bih za komp, pogledao na njihovim sajtovima cene postpejda, odabrao pakete koji bi mi odgovarali i proverio koji telefoni idu uz njih za cenu koju mogu (ili želim) da priuštim. Na taj način bih dobio neki okvirni spisak modela koji dolaze u obzir, i sa tim spiskom bih došao ovde po savet ljudi koji o njima znaju nešto više od mene.
Pozdrav. :)
PS: Sale, lepo si ispao na ovoj slici, iako manje ličiš na sebe, a više na Džekija Čena. [emoji14] :D

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Evindzer napisao:Prvo jedno pitanje: zašto se tema zove "Obavljanje ugovorne obaveze - zar pod time ne spada obično plaćanje računa? :D
Ne. Plaćanje računa spada u ispunjavanje ugovornih obaveza. A tema se zove tako, jer sam prilikom kucanja ispustio slovo.

Aj da krenem sa spiskom, pa vi pomognite. U mt:s ne želim da se vraćam, jer sam od njih otišao zbog glupe 3G pretplate, a video sam da je još naplaćuju.

Telenor:
- Alcatel Pixi 4 (5)
- Lenovo Vibe C
- Microsoft Lumia 550
- Tesla Smartphone 3.1 lite
- Coolpad proto S

Vip
- Acer Liquid Zest
- Huawei Y6 LTE

Uglavnom, i u Vipu ima većina ovih što sam nabrojao kod Telenora. Videću kod koga dobijem bolje uslove, tamo ću potpisati ugovor.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Re: Obnavljanje ugovorne obaveze i nov telefon

Post od Azimuth »

Naslov je ispravljen. Nastavite dalje slobodno :wink:

Sent from my SM-G935F

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

Ne znam koji paket gledaš, ali Vip npr. na Nova 2 je povoljniji, a još ako odmah keširaš doplatu za telefon dobijaš i 10% popusta na iznos doplate. :)

Od telefona ti odmah kažem onu kinesčinu od Tesle zaobiđi. Coolpad je isto veliki znak pitanja.
Ostalo zaista ne znam šta da ti kažem. Lumia je ok, ali moja iskustva sa Win 10 baš nisu najsrećnija... Ovako mi Huawei deluje kao najbolji izbor, ali ako bi mogao nekako Y5 II to bi bilo najbolje.
Zato pitan gore za tarifu jer na Nova 2 je 4200, a ako uzimaš odmah za keš biće ti 3780. :)

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Pa da. Ako bi prelazio u Vip, to bi bila Nova 2 tarifa.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

E onda ovo što sam napisao gore bi ti bio moj predlog. Znam da si napisao do 3000 din, ali mislim da ti se tih dodatnih 780 din isplati, a imaš i opciju otplate uz račun u iznosu od 175 din mesečno. :)

Y6 je inače u Vipu trenutno dostupan samo online. :)

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Da ne otvaram novu temu bez potrebe, naime i ja od utorka mogu da produzim ugovor i naravno da uzmem fon uz produženje. Na njihovom sajtu još ne vidim sta imam sve u izboru i po kojoj ceni, tek od utorka cu moci sve da vidim. Ali opet sad i pitanje, šta uopšte uzeti da bi moje neke potrebe zadovoljilo, mada sa X2 ja sam lično miran još uvek, žena sa Mate s takodje zadovoljna, pošto je note 7 ispao zbog svima poznatih zajebancija, trebao je biti namenjen ženi note 7. E sad u međuvremenu se i ona predomislila, neće ni s7edge, koji je isto bio u izboru. A da uzmem bilo šta da odmah prodam, hmm... Za sebe nemam sta da kupim, jer ono što je meni interesantno, toga nema u eu, mislim na model Huawei Honor Note 8 6,4".
Da uzimam sebi nešto manje kao npr nexus 6p, to nikako...
Mada, neki izbor velik ni nemam, jer moj operator nema u izboru ni npr nexus 6p a ni mate 8.
Možda bi u obzir došao mate 8, ali opet prvo treba da vidim sta ce ovi da mi ponude od utorka, pa eventualno uzeti neki fon, prodati ga i kupiti mate 8,ili ipak ni ne uzimati fon, vec smanjiti mesečnu tarifu... I da uživam, jer smo trenutno i žena i ja zadovoljni sa svojim trenutnim telefonima...
Uhh, raspisao se ja :)

Ako sam Lud, Nisam Blesav :)
Huawei

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Da sam na tvom mjestu strpio bi se još koji dan pa sačekao Mate 9 koji će biti predstavljen u četvrtak upravo u Minhenu. :) Inače mi ta serija privlači pažnju već izvjesno vrijeme kao dostojan protivnik Note seriji (lično mišljenje) ali me njihov UI odbija jer sam navikao na Samsung. :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Da da, znam da je predstavljanje Mate 9 ovde u de, ja se ne žurim, iako bih cekao za mate 9, opet ne bih telefon isao meni, vec ženi. Malo je to sve za mene :)
Ostaje za mate 9 da se vidi koja će i cena da bude kod operatora... Neke velike pare da dajem za telefon uz produženje ugovora to nikako... Ali, sacekacu jos koji dan pa da vidim situaciju oko mate 9...

Ako sam Lud, Nisam Blesav :)
Huawei

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

Predlog xiaomi mi mix ,fanatastican model

Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Lep predlog, ali... Ko zna kad će to da dodje ovde u de, i da li će uopšte da dodje i da li će biti baš ovde u prodaji,to je sve "možda".
Cisto sumnjam da će biti dostupan u eu? Isto kao npr i Huawei Honor Note 8, nista od njega, nema zvanično još eu verzije...
Ostaje možda mate 9, zavisi od cene, ili jednostavno nista ne uzimati... Ili čekati lagano...

Gesendet von meinem HUAWEI M2-A01L mit Tapatalk
Huawei

Odgovori