Hvala! Da, gledao i ja tu, ali opcije nema.
Resio stvar tako sto sam skinuo Calls+, i onda s njime podesio da mi budu iskljucena preusmeravanja. I sad posle kad vidim na koje brojeve je bilo to preusmerenje, ko zna, mozda zapravo i nisam trebao nista da diram, ali ko ga sisa.

Mislim, mozda je to tako kao sto je meni bilo podeseno kod svih, ali Windows pokazuje gore one slusalice sa strelicom bez potrebe.
I kod tate sad gledam telefon, on je isto l532, ali na WP 8.1, kod njega stoji ta strelica za telenor karticu, i ne mogu da je sklonim, probao sam i kod njega sa Calls+, a mts nema tu slusalicu sa strelicom a ima preusmeravanje na taj isto broj koji je i kod mene bio - +381650009600. Jel i vi sa mts brojevima imate preusmerenje na ovaj broj? To se moze pogledati u Settings » Extras » Network services » pa u jednu od kartica.
EDIT: Stoji ipak i meni i dalje taj broj u preusmeravanju, ali nemam one strelice više - što je dobro.
I meni su iz nekog razloga opcije za preusmeravanje u Settings » Extras » Network services » pa u jednu od kartica, samo što s time eto ništa nisam danas mogao. Ali dobro, pomogao je Calls+, on je poslužio svrsi.