Pozdrav svima...
Potrebna mi je pomoć. Naime planiram da kupim mobilni telefon pa bih molio za pomoć. Molim vas iznesite mi vaše mišljenje o sledećem mobilnim telefonima:
-Sony Xperia M5 Duos,
-Samsung Galaxy J7,
-Samsung Galaxy J5(2016),
-Samsung Galaxy J3(2016).
Koji bi vi izabrali telefon? Koji od nabrojanih telefona je po vama najbolji? Ili ako možete da preporučite drugi telefon koji je u rangu nabrojanih i da košta 250 evra.
Mogu i odgovori i savjeti u pp... Hvala.
Pomoć oko izbora mobilnog telefona
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2016. 10:46
- :: Sony Xperia M5 Dual
- :: Samsung
- stefanomene
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 18. Jun 2007. 11:02
- :: Huawei Mate 20
- :: Xiaomi Mi A2 lite
Re: Pomoć oko izbora mobilnog telefona
Evo druže ja da ti odgovorim jer sam bio u sličnoj dilemi. Doduše nisam se dvoumio oko telefona kao ti ali sam na kraju izabrao J5 2016. Dosta mi je pomogao ovaj forum jer koju god temu da sam pročitao i ko god da je imao dilemu između nekog telefona i J5 2016 izabrao je kao i ja. Nisam se pokajao upošte, koristim ga već neke 2 nedelje i jako sam zadovoljan. Za taj novac količina ram memorije, ekran, baterija, ma nemam reči. Telefon leti, lep je, dobra veličina. J3 je slabiji, njega ne bih uzimao u razmatranje dok za J7 ne znam šta bih ti rekao. Radi se sigurno o dobrom uređaju ali bolje gledaj i uzimaj aktuelne modele. Pretpostavljam da je J7 2016 dosta skuplji. Ja sam svoj J5 2016 platio 200 eur, pogledaj malo po oglasima, u slobodnoj prodaji. Svakako je čak i manje od 250 eur
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Nexus 5x je odličan izbor, jak hardver i jako dobra kamera. Takođe ako želiš nesto sa izuzetnom autonomijom baterije, sa premium izradom i sa dual SIM opcijom pogledaj i J7 (2016).
Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk
Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- stefanomene
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 18. Jun 2007. 11:02
- :: Huawei Mate 20
- :: Xiaomi Mi A2 lite
Tako je. Držao u prodavnici kada sam kupovao J5 2016 video sam i LG Nexus 5x 16gb i mogu potvrditi da je odličan izbor. Cena mu je bila oko 220 eur a 270 eur je sa 32gb. Jedino je mali problem što nema mogućnost ubacivanja kartice pa ako ti je potrebno skladište za multimediju proceni da li ti je dovoljno.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2016. 10:46
- :: Sony Xperia M5 Dual
- :: Samsung
Hvala na informaciji... Čitao sam negdje da veličina Mpx u kamere ne mora da znači ako su veći megapixeli da je to bolji kvalitet fotografije... Malo sam u dilemi, jer supruga mi ima Samsung sa dvije kartice. I taj njen Samsung joj nikako ne da korištenje mobilnog interneta na drugoj kartici... Pa me i to malo buni...stefanomene napisao:Evo druže ja da ti odgovorim jer sam bio u sličnoj dilemi. Doduše nisam se dvoumio oko telefona kao ti ali sam na kraju izabrao J5 2016. Dosta mi je pomogao ovaj forum jer koju god temu da sam pročitao i ko god da je imao dilemu između nekog telefona i J5 2016 izabrao je kao i ja. Nisam se pokajao upošte, koristim ga već neke 2 nedelje i jako sam zadovoljan. Za taj novac količina ram memorije, ekran, baterija, ma nemam reči. Telefon leti, lep je, dobra veličina. J3 je slabiji, njega ne bih uzimao u razmatranje dok za J7 ne znam šta bih ti rekao. Radi se sigurno o dobrom uređaju ali bolje gledaj i uzimaj aktuelne modele. Pretpostavljam da je J7 2016 dosta skuplji. Ja sam svoj J5 2016 platio 200 eur, pogledaj malo po oglasima, u slobodnoj prodaji. Svakako je čak i manje od 250 eur
- Bogdan2015
- Entuzijasta
- Pridružio se: Uto, 19. Maj 2015. 11:00
- :: Samsung Galaxy S7
- :: Xiaomi Redmi N3 Pro
Nexus 5X .