Sent from Lumia 950 using mTalk
Apolo napisao:Ovo sa ekranom je inovacija u pravom smislu te reci (za razliku od onih sto tudje prisvoje kao svoje)
Misliš da me je briga koja je verzija kod mene na X2, evo ti kazem Android 5.0.1...i sta sad? Treba stid da me bude jer nema update za Android 6.0? Bitno je da radi kako treba, dokle, ne znam...iamivan napisao:Bato, nisam rekao da ga nikad nisi ni video, to ti sad pričaš.
Zanimljivo mi je da kad god neko kaže nešto loše o telefonu koji gotiviš, ti odgovoriš sa "A kako Apple/iPhone može ovo, kako može ono, bla, bla".
iPhone jeste skup, čak i precenjen, kao i gomila drugih proizvoda, ali...
Koju verziju Androida ima tvoj Huawei ili nečiji Xiaomi odavde, a koju verziju iOS-a ima neko ko nosi iPhone 5S star 3 godine?
Kakvu kameru ima neki Xiaomi, a kakvu iPhone 7 Plus?
Kakav ekosistem ima Apple, a kakav Huawei/Xiaomi?
Apple dere sa cenama, to znaju i mala deca, ali da bi im Huawei/Xiaomi bili konkurentni treba još dosta da rade.
Nekome odgovara filozofija Apple-a i iOS-a, nekome ne i to je to.
Mene koji volim slobodu Androida jer mogu da uradim bukvalno šta god zamislim, kopka da probam iOS iako je zatvoren sistem. Možda ću ga i probati uskoro pa čak i da mi se ne svidi sigurno ga neću pljuvati tako...
Sent from my Sexus 6P using Fapatalk
Aludirao sam na Apple [emoji2] Najbolja drugarica ina iPhone tako da nije bas da nisam koristio, ali generalno iako smatram da je uredjaj odličan, meni jako odbojan. Sto se tice inovacija to su im i pojedini mediji uputili zamerku, kada su nabrajali mane svih proizvodjaca, da trebaju biti inovativniji a ne da nesto sto u slicnom obliku postoji predstavljaju kao svoje.iamivan napisao:
Možeš da pojasniš ovo u zagradi jer nisam baš skapirao? [emoji4]
Zanimljivo mi je kako ne postoji sredina kod korisnika po pitanju Apple-a (a i Samsunga). Jedni uzdižu do nebesa, drugi pljuju do zla Boga. Veoma mali broj onih koji nisu ni tamo, ni 'vamo.
A posebno su mi zanimljivi Apolo i Bata koji verovatno nisu koristili iPhone duže od "čačkao sam ga u tržnom centru", a kad god mogu pljuju ga. [emoji4]
Sent from my Sexus 6P using Fapatalk
Može jer je apple broj 1. svih globalnih brendova u svetu! Google je 2. Samsung 7. mesto. Iza Apple i Google su Coca cola, M$ Mercedes, BMW, Tojota, IBM, Dizni...iamivan napisao: Zanimljivo mi je da kad god neko kaže nešto loše o telefonu koji gotiviš, ti odgovoriš sa "A kako Apple/iPhone može ovo, kako može ono, bla, bla".