Zato se i ja priključujem kokicama:Evindzer napisao: Pa, pošto si ljubitelj LGBT-a, čudi me da nemaš 20-tak komada takvih patika.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sugarcoated_ass napisao:![]()

Zato se i ja priključujem kokicama:Evindzer napisao: Pa, pošto si ljubitelj LGBT-a, čudi me da nemaš 20-tak komada takvih patika.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sugarcoated_ass napisao:![]()
Aha, sad pokušavaš da mi vratiš za onaj komentar koji je pokrenuo raspravu?sugarcoated_ass napisao:Šta je Evi, nećeš onu plavušu? Znači osim fe*eta sad na forumu imamo i zoofile. [emoji38]
Nije on rekao da ima išta protiv nekoga ko je gej, samo da misli da to nije prirodno, i da je to poremećaj ili bolest. Ali ako kaže neko da misli da je biti gej poremećaj, zašto misliš da je to uvreda? Jel treba da se uvredi i onaj što ima šest prstiju kad neko kaže da je to poremećaj? (Mislim jedan prst manje više, čovek ima jedan prst više i zdrav ko dren...)sugarcoated_ass napisao:^Ahahaha! Taj rad!
bata bogdan, čisto da znaš da i za ovaj tvoj stav postoji dijagnoz, a to je strah da će te muškarac posmatrati i tretirati onako kako ti tretiraš i posmatraš žensko biće, dok drugi razlog može biti i strah da si i ti jedan od nas i da si nesiguran u svoju muškost.Verovatno otud i izbor telefona sa što većim ekranom. [emoji38]
Sent from HUAWEI P9 lite via Tapatalk
Pročitaj ovo još koji put. Polako... Koliko god puta ti je potrebno da uočiš kontradiktornost ove izjave.гари napisao: Nije on rekao da ima išta protiv nekoga ko je gej, samo da misli da to nije prirodno, i da je to poremećaj ili bolest.
Braćo, najbolji ste, danas ste me stvarno dobro nasmejali.sugarcoated_ass napisao:Milorade, party pooper-u jedan... [emoji38]
I što samo ja? Evi je prvi počeo.![]()
Neko ima povišen novi bilirubina, oni žive bez ikakvih zdravstvenih problema, i šta sad - jel uvredljivo reći da to nije normalan nivo bilirubina...sugarcoated_ass napisao: Pročitaj ovo još koji put. Polako... Koliko god puta ti je potrebno da uočiš kontradiktornost ove izjave.
E batice, batice.
Sent from HUAWEI P9 lite via Tapatalk
Pics or didn't happen! [emoji38]Evindzer napisao: Inače, Bata Bogdan više nema najveći telefon na forumu, prešao je na 5,5 inča, tako da sad ja sa 6" imam najveći - telefon.![]()
![]()
![]()
Ko zna, možda stvarno nešto kompenzujem. [emoji38] [emoji38] [emoji38]
Eh, pa tu su još svi, i x1 i X2 i M2 10.1Evindzer napisao: Braćo, najbolji ste, danas ste me stvarno dobro nasmejali.![]()
![]()
Inače, Bata Bogdan više nema najveći telefon na forumu, prešao je na 5,5 inča, tako da sad ja sa 6" imam najveći - telefon.![]()
![]()
![]()
Ko zna, možda stvarno nešto kompenzujem. [emoji38] [emoji38] [emoji38]