Apolo napisao:Po tebi onda L925, L830, L930, L1520, L1020 lice jedni na druge?

A kada na stolu vidis Samsung sa zaobljenim ivicama vecina ljudi ne zna dali je S6 ili S7 (a koliko stancaju i koliko su "inovativni" sa dizajnom I ostale modele medjusobno nije lako razlikovati)...
Pa znaš kad bih razlikovao neki od ovih Lumia da su licem na gore? Nikad. Kao ni većina tih ljudi koji ne mogu da vide da li je na stolu S6 ili S7.
I ne znam kakvu više inovaciju očekujete po pitanju dizajna.
Ok, Mi Mix je doneo nešto novo, ali ne znam šta više može? Osim savitljivih telefona i tih gluposti... Dosta modela imaju dobar dizajn. Neka razvijaju to dalje da bude još bolje. Zašto svaka nova iteracija da bude skroz drugačija od prethodne?
Apolo napisao:...dok npr. kod L920 i L925 postoji vidljiva razlika u ramu. Mislim izes ti telefon kada moras baciti pogled na specifikaciju na papiru da bi ga razlikovao od drugog, bar nesto da ima sto ga razlikuje je pozeljno ( kod LG, primera radi, postoji vidna razlika izmedju modela G3, G4 I G5, mnogo veca nego npr. Sony Z1, Z2, Z3 i kod pomenuta dva modela Samsunga).
Sent from Lumia 950 using mTalk
Razlika između G3 i G4 je ista kao i razlika između S6 i S7, a napadaš Samsung. Ali pošto znam da si pored ljubitelja WP-a i LG fanboy, onda kapiram da bilo šta loše da kažem za LG, ti ćeš mi kontritati.
Poenta mog prethodnog posta je da ipak ima razlike među Androidima. Svaki od ovih top proizvođača ima svoju perjanicu koja se razlikuje od konkurencije.
To što Samsung ima 99999 modela što liče jedni na druge, to je druga priča. Ja pričam o tome da svaki proizvođač ima neku svoju filozofiju dizajna koja se dovoljno razlikuje od konkurencije da bi mi potrošači imali neki izbor.
Sent from my Sexus 6P using Fapatalk