A1 novosti
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Re: VIP novosti
I ja prelazim u vip ako telenor ne da 50%, krajem decembra mi se završavaju 2 ugovora.
Dugo sam i ja razmišljao šta da radim.Vip sam onako žestoko ispljuvao nakon "cene padaju sa prvim snegom" i odmah njihove akcije "cene rastu sa prvim ljubičicama" i nadam se da su se zbog svih okolnosti dozvali u pamet.Pričao sam čak sa jednim drugarom koji je njihov radnik i upamtio ta "vremena",da su imali toliki odliv korisnika da imje dosta trebalo da se povrate.Elem zbog prirode posla mts moram zadržati(maakar osnovni paket sa 50% popusta),dual sim u Vipu,tarifa,mislim da je Nova 3 i pristojan telefona,biće menje para nego kod mts,a to sve zajedno,da ne spominjem tu famoznu 3G za koju mi je rečeno da im Ratel ne dopušta da ukinu,jer bi onda bili "monopolisti....
".

-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 10. Dec 2014. 16:34
- :: Xiaomi Redmi Note 7
- :: //
U VIP-u mogu raskinuti ugovor 3 meseca pre isteka, bez ikakve nadoknade?
Meni istice u aprilu cini mi se, ali ako budu dobre promocije sada oko nove godine i Božića, mozda bih raskinuo postojeci i potpisao novi sa njima..
Imam jos jedno pitanje, u VIP-u sam skoro 4 godine, da li mogu i kako da izboksujem neki popust od njih na osnovu toga, znam da ste pisali ovde da su vam davali neke popuste
Meni istice u aprilu cini mi se, ali ako budu dobre promocije sada oko nove godine i Božića, mozda bih raskinuo postojeci i potpisao novi sa njima..
Imam jos jedno pitanje, u VIP-u sam skoro 4 godine, da li mogu i kako da izboksujem neki popust od njih na osnovu toga, znam da ste pisali ovde da su vam davali neke popuste
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Ja sam prošle godine dobio telefon i 25% popusta na pretplatu.
Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока
Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Darko, ne možeš da raskineš, nego da napraviš novi ugovor ranije.
Poslato sa najboljeg telefona današnjice
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 10. Dec 2014. 16:34
- :: Xiaomi Redmi Note 7
- :: //
Deksi, sta si im tacno rekao, ne nude oni tek tako to?
MiodraGe, da da, na to sam mislio
MiodraGe, da da, na to sam mislio
Nakon 4 godine, tj. dva ugovora, planiram da se iz Vip-a prebacim u mt:s. Ugovor mi ističe za par dana, zvao sam korisnički servis i tražio popust od 50% na pretplatu bez uzimanja telefona. Međutim oni zvanično nude samo 25%, a meni će "učiniti" i ponuditi 35%. E pa hvala, prebaciću se u mt:s i dobiću 50%, bez ikoga da molim. Mnogo su se promangupirali...
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Aleksaboy, a zašto tako misliš? Njihova ponuda je ovakva, i da, učinili bi to jer bi ti dali veći popust nego što daju drugim korisnicima. Ne vidim problem.
U stvari, vidim. Problem je što mi hoćemo uvek isključivo kako nama dođe i ko nam to ne dozvoli on ne valja. Ako ti se ne sviđa njihova ponuda i to što bi ti izašli u susret imaš mts koji u redovnoj ponudi ima 50% popusta i to je to.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
U stvari, vidim. Problem je što mi hoćemo uvek isključivo kako nama dođe i ko nam to ne dozvoli on ne valja. Ako ti se ne sviđa njihova ponuda i to što bi ti izašli u susret imaš mts koji u redovnoj ponudi ima 50% popusta i to je to.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Sugarcoated, ja ne želim "kako mi se hoće", već mi se zapravo "neće" da plaćam više za istu stvar, i još pri tome da me neko pravi ludim i kaže kako mi "čini" što mi više naplaćuje. Pritom ne treba zaboraviti činjenicu da mi Vip nudi 35%, kao starom korisniku, a mt:s mi daje 50% kao novom. Eto to je problem... A ako ti voliš da plaćaš više za manje, i u tome ne vidiš nikakav problem, to je tvoja stvar. Verovatno ljudi poput tebe i rade u Vip-u...
To što MTS daje veći popust ne znači da su bolji. 3G pokrivenost im i nije baš onakva kakvom je predstavljaju, te se dešava da u nekim delovima grada ima "crnih tačaka" gde je dostupan samo 2G iako bi 3G trebalo da leti.
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Po svemu onome sto nude sva tri operatera, Vip ispade najbolji trenutno. Ako nista, daleko su im nahpovoljnije ponude telefona, i to ubedljivo, a i vidim da im je pokrivenost 4g signala najbolja. E sad kako je to u praksi, to najbolje znaju njihovi korisnici
Sent from my SM-N910T using Tapatalk
Sent from my SM-N910T using Tapatalk
Ciklon, ako je pokrivenost 3G ili 4G signalom tebi glavni razlog zbog koga bi koristio Vip mrežu, uprkos ceni, onda u redu. To je tvoj stav i tačka gledišta, i ja to pozdravljam. Ali meni nije, i to je moja tačka gledišta. Poruke i pozivi su meni važni, to savršeno funkcioniše kod sva tri operatera, a onda ja gledam cenu istog i popuste. I tu me je Vip razočarao, jer sam kao njihov stari korisnik očekivao više. A dobro se sećam koliki su bili popusti telefona kod njih pre četiri godine, kada sam uzeo Sony Xperia U, ili pre dve godine kada sam dobio popust od 60% na pretplatu bez uzimanja telefona. I tada su te uslove dobili svi, bez da se nekome posebno nešto "čini". Možda sam ja nezasit i nerealan, kada tražim sada to isto, ali zar nije u interesu korisnika da traže više i bolje? Toliko...
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Svako koristi šta mu odgovara. Meni je ovo već 5 godina neprikosnoven, prvo sa Smart paketima, sada i sa ovim kako se već zovu, i odličnom 4g mrežom.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Vidi, razumem ja tebe u potpunosti, ali imam dva broja u mts-u i ponekad poludim kada veza pukne bez ikakvog razloga i to ne na periferiji ili negde bogu iza tregera, već u sred centra. Otkad su probali da ih prodaju poslednji put (i potpunog neuspeha prodaje) oni kao da se trude da pogoršaju svoje poslovanje. Nije ušteda od 50 posto mala, ali je mnogo važnije da usluga koju dobiješ bude bolja.
-
- Sertifikovani Trol
O ovo me se priča. Osim toga, Vip je trenutno najpovoljniji sa cenama pretplate, cenama telefona, a i izborom uređaja su jaki. Još stalno imaju i neke akcije. Ako tebi to ništa nije bitno, šta se onda buniš? Koristi šta ti odgovara, a ne odmah da bacaš hejt jer ti se ne sviđa nečiji način poslovanja.ciklon napisao:Nije ušteda od 50 posto mala, ali je mnogo važnije da usluga koju dobiješ bude bolja.
Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk
Poslednja izmena od sugarcoated_ass u Sub, 03. Dec 2016. 22:58, izmenjeno 1 put ukupno.
Ciklon, hvala što si mi rekao. Nisam odavno koristio mts, pa ne znam kakvi su. Očekivao sam da su poboljšali mrežu, a ne da im se sada i pozivi prekidaju. Ali verujem na reč... Što se tiče kvaliteta Vip mreže, tu nema greške. A ranije sam i Telenorom bio zadovoljan...
-
- Sertifikovani Trol
Pa eto, pređi na Telenor... znaš kakav ćeš kod njih popust dobiti? [emoji38]
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
To je bilo prosle godine sredinom decembra a ugovor se zavrsavo krajem decembra. Oni sami prvo nudili popust za obnovu na 6 meseci, ja im odgovorio i trazio na 2 godine, oni u novoj ponudi nudili godinu dana i zadnju nedelje stigao sms u kom me obavestili da daju uredjaj i popust 25%.95Darko napisao:Deksi, sta si im tacno rekao, ne nude oni tek tako to?
Brat je letos to trazio ali jedva iskukao godinu dana, on pomenuo moj slucaj a oni odgovorili da zavisi i u kom mesecu se trazi popust. A izgleda da je decembar najbolji za to.
Sad se mislim da im posaljem pismo i da se raspitam dali to mogu ocekivati za ova dva broja koji su mi u telenoru ako telenor ne da 50%.
Znam coveka kome su oni sami nudili 25% popusta i telefon, najmanju tarifu je koristio.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Braćo, znate da ne ulazim u rasprave, ali ovaj put moram, izvinite. Dakle, što napadoste čoveka jer hoće da ode iz Vipa? To je njegovo pravo i njegov izbor. To je kao da su me korisnici Telenora napali kad sam letos preneo broj u Vip. A preneo sam ga samo zbog onih 3GB zauvek, inače bi i taj broj završio u MTS-u. Aleksaboy, za razliku od ciklonovog iskustva, ja nisam imao problem sa pozivima na MTS-ovom broju. Svakako ne bih da te nagovaram da pređeš u MTS, jer se može desiti da doživiš iskustvo slično ciklonovom pa ne bih da ispadnem kriv, ali moram reći da sam zadovoljan MTS-om kao mrežom, i po pitanju poziva i po pitanju pokrivenosti 3G i 4G signalom: recimo, kod mene u Rakovici hvata 4G, iako na zvaničnoj mapi pokrivenosti na njihovom sajtu stoji da moj deo naselja nema 4G.
Što se tiče Vipa, sasvim sam zadovoljan, takođe, i smatram da sam postupio pametno što sam preneo broj iz Telenora, jer za iste pare imam paket sa dodatna 3GB, a tu je i dodatak noćna ptica koji je često pominjao naš šef Sale.
Sve u svemu, Aleksaboy, ti najbolje znaš šta tebi odgovara, pa shodno tome i postupi.
Što se tiče Vipa, sasvim sam zadovoljan, takođe, i smatram da sam postupio pametno što sam preneo broj iz Telenora, jer za iste pare imam paket sa dodatna 3GB, a tu je i dodatak noćna ptica koji je često pominjao naš šef Sale.

Sve u svemu, Aleksaboy, ti najbolje znaš šta tebi odgovara, pa shodno tome i postupi.
Hvala Evindzer, i ciklon, na savetima i na vašim iskustvima. Ističe mi ugovor za par dana, pa sada razmatram šta i kako. Ostao bih kod Vip-a, ali mislim da su mogli više da ponude, s obzirom koliko su nudili prethodnih godina. A napisao sam šta su sve nudili... To bi bilo dobro za sve nas korisnike.
Što se tiče sugarcoated_ass, ako ovde neko provocira i širi mržnju, to si ti. Sa svima drugima ja imam normalnu komunikaciju. I kakve postove pišeš, takav ćeš i odgovor od mene dobiti, pa nemoj da se čudiš. A ja ne napadam Vip, niti bilo koga, već postavljam normalno pitanje, koje glasi: "zašto Vip ne nudi popuste, kao što je nudio prethodnih godina ili kao što nudi mts danas"? I ne vidim šta je tu loše. Ali ko to tebi da objasni...
Što se tiče sugarcoated_ass, ako ovde neko provocira i širi mržnju, to si ti. Sa svima drugima ja imam normalnu komunikaciju. I kakve postove pišeš, takav ćeš i odgovor od mene dobiti, pa nemoj da se čudiš. A ja ne napadam Vip, niti bilo koga, već postavljam normalno pitanje, koje glasi: "zašto Vip ne nudi popuste, kao što je nudio prethodnih godina ili kao što nudi mts danas"? I ne vidim šta je tu loše. Ali ko to tebi da objasni...