Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Baterija, zvuk i video zapis
Jel se ovo Huawei uopšte ne trudi oko videa? Čitao sam baš ovde na forumu da je i video na Nexus 6P krš.
Valjda će to peglati redom sa apdejtima
Ovaj model mislim da spada u kategoriju ''na stolu'',toliko je lep da ce se drzati po kaficima na stolu.
Sto se tice toga da li je bolji od P9 na papiru nije ali najbolje je da neko testira tj napavi poredjenje.
Telefon je jeftina kopija Galaxy serije. Sve i da je bolji ne bih ga kupio iz principa jer Kinezi besramno kopiraju sve redom, iako nije bolji. S6 za iste pare je bolja kupovina.
noviandroidas napisao:Telefon je jeftina kopija Galaxy serije. Sve i da je bolji ne bih ga kupio iz principa jer Kinezi besramno kopiraju sve redom, iako nije bolji. S6 za iste pare je bolja kupovina.
Zbog ovakvih komentara prosečan Srbin ne vidi dalje od iPhone i Samsung. Voleo bih da vidim šta je slično bar (jer isto nije bukvalno ništa) između P9 i "Galaxy serije", eto S6 npr.
Pitah i ja cemu kopija? Zato sto su napravljeni od slicnih materijala? I po cemu je s6 bolji od ovog tel? Mozda ima bolju kameru ali nije sigurno. Generalno je bolji od god i po starijeg s6
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.