Pozdrav! Jel znate vi nešto o ovome? Jel znate zašto bi se Windows 10 kompjuter sam od sebe palio, i kako da ga sprečim u tome?
Danas sam nešto bezveze onako samo pričao sa kolegama, i onda mi je koleginica pomenula kako se u nekom trenutku trgne samo kad se moj kompjuter pored nje upali sam od sebe...

Posle i moja devojka kaže da se i njoj nekad kompjuter ili laptop, ne znam šta, isto tako sam od sebe upali u nekom trenutku. A imam i sa devojkom naš zajednički 2in1, on je većinom kod nje, a dešavalo joj se da ga nekad upali i da je baterija prazna.

Nisam stigao da ga dohvatim ja lično, da ga "istresem iz gaća" i vidim što se tako čudno ponaša (svakako mi deluje da nije nešto što je za reklamaciju, nego nešto što je do softvera i što bi trebalo da mogu ja sam da sredim bez njakanja sa serviserima), ali sam sad kad sam za ove druge još slučajeve čuo povezao da je možda u pitanju jedan isti problem...
Baš bezveze, sad kad je po sredi još jedna glupost za koju Microsoft misli da to tako treba, ali ako oni misle da to tako treba, onda su baš operisani od logike.

Bilo da je u pitanju desktop kompjuter, ili laptop, ili 2in1, nije logično da se on sam od sebe pali kad to korisnik ne želi.
DODATAK: Pogledaću sutra kakva su ova podešavanja na tom kompjuteru.
Automatic Maintenance - Change Settings in Windows 10 - Windows 10 Tutorials