SIM Card-Slot 2 vadjenje, si probao da gurneš unutra, trebalo bi da sama iskoči ?
https://www.youtube.com/watch?v=2Y4T-GVb_PA

da li si zadovoljan i da li je ispunila tvoja očekivanja
 da li si zadovoljan i da li je ispunila tvoja očekivanja 

malo mi u startu bilo neobično kad mi je navigaciona linija na ekranu, ali sad kad uzmem stari telefon u ruke, sad na njemu promašujem navigacionu liniju. Baterija je izgleda isto prilično dobra, ali to ću znati bolje kad dođe neki dan da ne idem na posao, pa kad ga budem čačkao. A i sutra ću bolje videti razliku, danas i juče ga nisam punio nisi obično radim jer još im da podešavam neke sitnice. Telefon je baš lep, nisam se suzdržao, već danas sam mu zamenio foliju,
 malo mi u startu bilo neobično kad mi je navigaciona linija na ekranu, ali sad kad uzmem stari telefon u ruke, sad na njemu promašujem navigacionu liniju. Baterija je izgleda isto prilično dobra, ali to ću znati bolje kad dođe neki dan da ne idem na posao, pa kad ga budem čačkao. A i sutra ću bolje videti razliku, danas i juče ga nisam punio nisi obično radim jer još im da podešavam neke sitnice. Telefon je baš lep, nisam se suzdržao, već danas sam mu zamenio foliju,  a videću da zamenim i zadnji poklopac.
 a videću da zamenim i zadnji poklopac. Sad sam još zadovoljniji nego kad sam se tek dogovorio sa drugom oko preuzimanja.
 Sad sam još zadovoljniji nego kad sam se tek dogovorio sa drugom oko preuzimanja. 

Ovo je telefon koji je još na wp8.1, i tek treba da mu legne w10m verzija 1511/Threshold 2, build *.107.
 Ovo je telefon koji je još na wp8.1, i tek treba da mu legne w10m verzija 1511/Threshold 2, build *.107.  Zato mu zaista i ne gine hard reset, jer prosto mora da ga uradi nakon što stavi w10m, i nema nade od sledeće nadogradnje.
 Zato mu zaista i ne gine hard reset, jer prosto mora da ga uradi nakon što stavi w10m, i nema nade od sledeće nadogradnje. 

Ima bag u Outlook mail aplikaciji zbog kojeg kad uradiš hard reset na Redstone 1 ili 2 bez povlačenja backupa, onda aplikacija ne uspe da podesi pločicu da se ona osvežava kako bi trebala. Tako nešto.
 Ima bag u Outlook mail aplikaciji zbog kojeg kad uradiš hard reset na Redstone 1 ili 2 bez povlačenja backupa, onda aplikacija ne uspe da podesi pločicu da se ona osvežava kako bi trebala. Tako nešto.