Iphone 5 vs Acer Liquid Zest
Iphone 5 vs Acer Liquid Zest
Pozdrav, treba mi savet oko izbora telefona jer se ne razumem bas najbolje. Koji od ova dva telefona je po vama bolji izbor? Iphone 5 ili Acer Liquid Zest? Hvala!
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Re: Iphone 5 vs Acer Liquid Zest
Ne znam za taj Acer, ali ja bih isto na iPhone. Doduše 5 je već 4 god star uređaj
Poslato sa najboljeg telefona današnjice
Poslato sa najboljeg telefona današnjice
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Sto uopste I gledas taj IPhone fosil. Previse je mator, nema vise ni nadogradnji, baterija verovatno nikako ne drzi. A u drugu ruku I ovaj Acer je vrlo slab.
Kojom sumom raspolazes?
Kojom sumom raspolazes?
Ovde je ip5 bolja kupovina pogotovu sto extra radi na ios 10
Sent from my iPhone 7 Jet Black using Tapatalk
Sent from my iPhone 7 Jet Black using Tapatalk
iPhone 13 Pro 256GB / iPad Air (3rd generation) 256GB
Ne bih kupovao telefone, na raspolaganju su mi dva iphone 5 i taj acer. Najvise me odbija mali ekran kod ip
iphone 5 je sada bas star uredjaj i povucen je iz prodaje odavno tako da neces mozda biti zadovoljan trajanjem baterije (ako nije menjana do sada)...
kao i 5c, koji je potpuno isti uredjaj, dobio je update na iOS 10 i ok radi ali mislim da je to to od njih dvojce... do kraja godine ce sigurno potpuno ''izumreti''...
za Acer ne znam ni koji je ali pogledaj na gsmarena poredjenje ta dva modela...
kao i 5c, koji je potpuno isti uredjaj, dobio je update na iOS 10 i ok radi ali mislim da je to to od njih dvojce... do kraja godine ce sigurno potpuno ''izumreti''...
za Acer ne znam ni koji je ali pogledaj na gsmarena poredjenje ta dva modela...
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Pokajaces se ako uzmes bilo koji. Ip5 baterija 90% katastrofa, ekran premali ali ce raditi bolje od tog Acer-a. Acer samo 1gb rama 8gb interne. Baterija ispodprosecna najverovatnije ali bolja od polovne na ip5. Ja bi izbegao i jedan i drugi
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Upravo tako. Nisi napisao zašto su u izboru samo ta dva modela, ali će ti svakako biti bolje da malo proširiš izbor, osim ako ne nameravaš da opet menjaš telefon za par meseci.rock9855 napisao:Pokajaces se ako uzmes bilo koji.
Ako baš mora od ova 2, onda iP. Moji roditelji koriste iP5, baterija im izdrži dan. Naravno, nisu neki korisnici, al je mama imala prije ovog iP4 pa ga je morala puniti 2x. iOS 10 radi nevjerovatno dobro s obzirom koliko je star model.
Sent from mTalk
Sent from mTalk
Ako dobro razumem covek dobija na poklon jedan od ova dva.U tom slucaju svakako iphone 5.
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Ako dobija na poklon proda i kupi neki drugi. pametniji izbor je uzeti ip5 jer ce se lakse prodati, dodas jos 20-30€ i imas krsten telefon