Auu Jovana,sva si urbana [emoji14] [emoji14]joa_d napisao:S7 od nedavno... Nije neka promena posle s6 [emoji38]
mali off, gde se nalazi tema sa oglasima?
Cesitam

Xperia Z2
Auu Jovana,sva si urbana [emoji14] [emoji14]joa_d napisao:S7 od nedavno... Nije neka promena posle s6 [emoji38]
mali off, gde se nalazi tema sa oglasima?
Da, i moj sistem je bio da posle tog hard reseta instaliram i podesim sve aplikacije, uključujući Outlook mail & calendar (ta je bitna), i onda nadogradnja na Redstone 1.If your phone is unresponsive and you can't reach Settings , you may be able to reset your phone using the hardware buttons:
Press and hold the volume down and Power buttons at the same time until you feel a vibration (about 10–15 seconds).
When you feel the vibration, release the buttons, and then immediately press and hold the volume down button until you see a large exclamation mark.
Once the exclamation mark appears, press the following four buttons in this order: volume up , volume down , Power , volume down . Your phone should now reset and restart itself. (It might take a while for the reset to finish.)
Ivane, to je bio loš telefon i onda kad se pojavio, držao sam dva nova primerka u rukama i oba su bila očajna. Bez uvrede prema vlasnicima 535.Azimuth napisao: @iamivan, pa evo sad ne znam da li da ti čestitam ili ne
Nema tu ko šta da se vređa, to je telefon, nije to nikome sestra.Evindzer napisao:Ivane, to je bio loš telefon i onda kad se pojavio, držao sam dva nova primerka u rukama i oba su bila očajna. Bez uvrede prema vlasnicima 535.
Imaš par mojih komentara u njegovoj temi, pa me interesuje da li će nam se pokopiti utisci.
Uglavnom, ja ti neću čestitati, ali ću ti poželeti da te služi onoliko pristojno koliko je to u mogućnosti - a nije mnogo jer je model iz (naj)nižeg segmenta, a ti si navikao na modele iz najvišeg segmenta.
Hahaha, bolje nemoj. [emoji1]Azimuth napisao:Prebacite priču u temi za taj telefon, čisto da se ovde ne ide u off.
@iamivan, pa evo sad ne znam da li da ti čestitam ili ne
Sent from my SM-G935F using Tapatalk