Pozdrav ljudi!
Treba mi savet oko kupovine novog mobilnog telefona. Okvirni cenovni rang je oko 160e. Ono sto mi je najbitnije jeste da pravi sto bolje fotografije (za svoju cenu) za kameru sa zadnje strane, prednja mi nije bitna. Igre ne igram, od apliakcija takodje nista posebno zahtevno - Viber, Facebook lite, GPS tracker i slicno.
Uopste nisam u poslednje vreme upucen u modele. Gledao sam LG power K220 i slicne...
Hvala u napred!!
Mobilni oko 160e
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: Mobilni oko 160e
Galaxy J5 (2015).
Sent from my Galaxy S7 edge using Tapatalk
Sent from my Galaxy S7 edge using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
E sad, šta smatraš pod novo? Novo u prodavnici ili nekorišteno preko oglasa? 
Ako ideš preko oglasa onda, kao što je znemanja naveo, imaš Galaxy J5 2016 ili uz malo sreće honor 7 lite koji je jači hardverski, ali za kameru ne znam kakva je.
Ako ipak mora prva opcija, novo u radnji, to to onda drastično smanjuje izbor.
Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk

Ako ideš preko oglasa onda, kao što je znemanja naveo, imaš Galaxy J5 2016 ili uz malo sreće honor 7 lite koji je jači hardverski, ali za kameru ne znam kakva je.
Ako ipak mora prva opcija, novo u radnji, to to onda drastično smanjuje izbor.
Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk
Koliko dugo planiras da koristis telefon? Ako si spreman da zbog dobre kamere malo rizikujes, onda mozes da uzmes lumiu 640xl i da ustedis 30€. Ako uzimas telefon za period od 2+ god onda bolje preskoci lumiu. Ko zna sta ce biti sa tim sistemom jer im i sada ruze ne cvetaju, cak sta vise, venu.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
P9 Lite sa nasom garancijom al se otvori za jos 20-30 evra.
Najbolje ovo ako ti odgovara http://mobilnisvet.com/mobilni/5761/Xiaomi/Redmi-4