Sent from Xiaomi Mi5 using mTalk
Nije to nego su to pozadine launcera.гари napisao:Lepo ti to izgleda, vidim da si i Bing pozadine poneo sa sobom na Android.
Ne, to je widget koji sam dobio sa MIUI, e sad ovde mi nudi da bude transparentan moguce da je ta opcija vezana za Arrow, ili sam je ranije prevideo.гари napisao:Taj vidžet za kalendar dolazi sa launcherom, ili?
Lepo ti to izgleda, vidim da si i Bing pozadine poneo sa sobom na Android.
Sent from mTalk on Windows 10 phone
Nije bas da ne znaci launcer. Recimo Nova, kad kliknem i zadržim na ikonicu izbaci mi meni gde mogu odmah da uninstaliram aplikaciju. Pa onda kad svajpujem na ikonicu ka gore izbaci mi skriveni meni aplikacija. Npr. stavim ikonicu b92 i kad kliknem na nju otvara b92, a svajp na gore otvara meni gde su mi Mondo, Blic itd. Time stedim na prostora, nemam klasican folder nego ovako sto je elegantnije. Pa onda svajp sa dna na gore koji otvara app drawer, pa milion podesavanja, lako menjanje icon packova itd.Deksi napisao:Launčer ko launčer, instaliraš u početku ti interesantno i posle nekog vremena se vrneš na fabrički pokretač. Tako je barem kod mene, a isprobao sam ih puno.
Tsf i arow bih ja izdvojio.
Ranije je Launčer i donosio neke prednosti koje fabrički nije imao ali to je bilo još na jili binu.
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Ne razumem kako nista ne dobijas. Ja sam skoro odradio factory reset na mom Huawei mate s i reko' hajde malo da furam stock. Nisam izdržao ni dan, jednostavno toliko je opcija na Novi, od double tap to lock preko foldera na svajp, menjanja ikon pakova u sekundi, gestura, app drawera koji sam uređujem, veličine ikonica itd itd.Deksi napisao:Teme za nova launčer nema. Instaliraj ga i isprobaj dali ti odgovara, ja isprobao na p8l i video da ništa ne dobijam i obrisao.
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Double tap to lock na Soniju tu fabrički.Batak napisao:Ne mogu da zamislim koriscenje bez njega (samo double tap to lock vredi).
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk