XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Ti folderi su meni ruzni. U nova launcheru ima opcija da se napravi folder iza neke ikonice, a da se i ne vidi da je folder. Folder se otvara svajpom na gore sa te ikonice. Npr. na mom setupu koji sam postavio 2 posta iznad ikonica News mi otvara b92, a ako svajpujem na gore otvara folder.
Nova je ubedljivo najbolji launčer sa najviše mogućnosti i krearivnosti,naročito ako ste skinuli Prime verziju. Međutim,ima manu da recimo ne podržava baš svaki fabrički vidžet. Recimo mene nervira jer ne podržava s8 vidžet za vremensku prognozu,a s7 je ogroman i ne može da se smanji. A to su po mom mišljenju dva najlepša vidžeta tog tipa. Postoje i alternative,ali nije to to.
dachakragujevac80 napisao:Nova je ubedljivo najbolji launčer sa najviše mogućnosti i krearivnosti,naročito ako ste skinuli Prime verziju. Međutim,ima manu da recimo ne podržava baš svaki fabrički vidžet. Recimo mene nervira jer ne podržava s8 vidžet za vremensku prognozu,a s7 je ogroman i ne može da se smanji. A to su po mom mišljenju dva najlepša vidžeta tog tipa. Postoje i alternative,ali nije to to.
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Postoji xwidget na PS, koji ima istu prognozu kao S8.
dachakragujevac80 napisao:^^^ Da,ali spolja gladac,a unutra jadac. Zna cesto da zabaguje,uostalom ko i svaki alternativni vidzet.
Pa ne znam, ja koristim Transparent weather i nikada nije zabagovao. Mnogo je bolji od stocka jer ima mnogo više podešavanja i informacija, npr. salje mi notifikacije o vremenskim nepogodama koje treba da se dese itd. Ima mnogo podešavanja i oko samog izgleda.
Mislim da je Nova toliko bolja od svakog stock launchera da vredi zameniti fabricku prognozu, pogotovo sto je izbor ogroman.
Ja bi i primetio kad bi se u Tapatalk-u nešto videlo. Ja ne znam što su u poslednje vreme,ovako loše slike u ovoj aplilaciji? Na kompu to nije problem.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.