Kao što rekoše, uzmi noviji model ako cijena nije problem. Imao sam S7 Edge a juče sam se malo poigrao sa S8 i iskreno imao sam osjećaj kao da držim S7 Edge u ruci sa razvučenim ekranom. U običnom radu, slikanju, čačkanju itd. nisam primjetio Bog zna kakvu prednost da je na strani S8, čak šta više mi je bilo iritantno i neobično s prednjim tipkama jer mi je to neobično za Samsung, iako je slično rješenje na Huawei koji koristim i na koji sam se navikao.
није да цијена није битна, занима ме такође то шта добијам за те паре, да ли вриједи новији модел тих 300-400е разлике колико могу да причитам Јанко и не мисли вриједи?
Lično mislim da ne vredi tu doplatu. S7 edge je i dalje vrhunski uređaj koji može da stane na crtu svakom zadatku koji stavis pred njega. S8/S8 plus su za nijansu bolji, ali nista drastičo.
takodje mislim da cena nije opravdana tj razlika, jer meni licno s8 nista nije posebno bolji od s7 edge... novi s7 edge je 450e dok obican s8 nema ispod 600-650eur...
ta cena je za s8 plus model dok je manji, s8 oko 100ak eur jeftiniji...
pogledaj ovde na oglasima prodaju sa mreza uz papire i garanciju uvoznika, mozes i na kupujem/prodajem da pogledas, cak i salju ako ne zivite u istom gradu...
извињавам се на неупућености, ми то у ЦГ мало руралније полсујемо занима ме ко прео КП функционише гаранција? Ја то замишљам - купиш мобилни и донесе ти га неко лично, онако испане из кола код палате правде и каже "ео га бураз" или ја гријешим
samsungs5 napisao:janka_88, Batak, znemanja, хвала на помоћи
није да цијена није битна, занима ме такође то шта добијам за те паре, да ли вриједи новији модел тих 300-400е разлике колико могу да причитам Јанко и не мисли вриједи?
Ajde malo detaljnjije.
Koristio sam oba pa da ti uporedim iz prve ruke (S8+ i S7e).
Displej je definitivno bolji na S8, kao i dizajn koji je fantastican. Kamere su tu negde, baterija malo bolja na S8+. Licno mislim da je trenutno prevelika razlika u ceni i da ne vredi doplate (osim ukoliko novac nije problem a dizajn je veoma bitan). Ja bih uzeo S7e i sacekao pad cena osmici.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.