teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Ja ne znam sta da kazem drugo sem izvinjavam se ako sam pogresio, isao sam tom logikom da ako pitam nesto u temi opusteno caskanje, a to nije o telefonima, da ce biti ok. Nisam znao da sam prekrsio pravilo, uostalom moze neko da me opomene, ko zna da sam prekrsio (ako jesam npr), iako nije moderator. Ja primedbe i kritike ako su dobronamerne uvek radom primam.
Aco, kazes bio vec opomenut vise puta, to si mi i pre rekao jednom, vracao sam film i nisam mogao da nadjem ni da se setim sta sam to toliko pogresio da sam bio opomenut vise puta. Ispadoh ja sad neki problem na forumu, a to mi je cudno jer sam npr 100x hteo da se ukljucim u neke konverzacije, i na kraju odustanem jer kazem sebi cuti bolje, ne palamudi, 100 ljudi 100 misljenja, dolazi do sugoba nekih cesto, (ne mislim konkretno na ovom forumu, nego generalno na forumima, jer uvek svuda ima i dokonog sveta koji misle da sve znaju), nagrabusices ni kriv ni duzan, uvek sam gledao da budem objektivan i realan.
Jer ja prvi ne volim ljude koji troluju i koji krse pravila po forumima, pa ako sam ja toliki "problem", nema problema, necu vise pisati nista, da ne bih krsio pravila kako Aca kaze.
vlade93, ne primaj to ka srcu. [emoji6]
Ni ja nisam skontao da smo u u temi o ćaskanju pre odgovora, dok nas Azimuth nije opomenuo. Iako obično pročitam i naslov teme, sad sam nekako propustio. [emoji51]
Nisi ti nikakav problem, samo nisi obratio pažnju, a takvih nas ima dosta i to onda predstavlja problem moderatorima, dok isprave po "jednu" grešku od svih nas...
Opušteno, kao da si u opuštenom ćaskanju. [emoji3]
@vlado93, nisam ja ništa loše mislio, niti sam želeo da te vređam. Samo sam izneo ono što sam ja upamtio(mrzi me da tražim po forumu kada je to bilo) . Nema potrebe da ne pišeš više, naprotiv ovo je forun treba izneti neko svoje mišljenje koje je u skladu sa pravilima foruma naravno.
Ono što meni smeta je to što iako sam "mlađi" član po stažu na forumu sećam se kako je pre funkcionisao, kako je sve išlo i odmah mi se to u startu zasviđalo. Jer je ovaj forum potpuno bio po pravilu gde se i šta piše, sa malim odstupanjem. Jer na jednom mestu sve nađeš što te zanima, mnogo lakše, lepše i preglednije. Nažalost kako je vreme prolazilo to se sve više menjalo. Moderatori ne mogu sve da isprate i onda nastaje problem. Ovde ne pričam mi malo o "kvalitetu" postova, već samo o samoj poziciji gde se oni postavljaju, ništa više.
Na kraju ovo sve se ne odnosi na tebe @vlado93, već generalno sam pričao.
Nema ignor lista, a jedino sto moze da ti pomogne je da se taj korisnik udalji sa foruma. Pomoglo bi tebi, a i drugima nadam se... Ali, ako ne krsi pravila i ne vređa nikoga, onda tesko da ćeš moći bez njegovih postova...
Veruj mi da bi bilo mnogo mirnije da nije te jedne osobe koja konstantno lupeta u svim mogućim temama, koja gotovo u svakom ili svakom drugom postu ode u off i koja prosto krši pravila foruma.
ertz napisao:Nisam znao gde da pitam,pa cu ovde.
Da li ima "ignor list-a" na ovom' forumu?
Da ne citam svakakva lupetanja od odredjene/ih osobe/a u zadnje vreme.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ivan Cirkovic napisao:Nema ignor lista, a jedino sto moze da ti pomogne je da se taj korisnik udalji sa foruma. Pomoglo bi tebi, a i drugima nadam se... Ali, ako ne krsi pravila i ne vređa nikoga, onda tesko da ćeš moći bez njegovih postova...
^ Ovo mi liči kao u crtaću onaj jedan kad pi*di, a Duško Dugouško gricka šargarepu i kaže "šefe, koji ti je vrag?".
Ja uvek čitam svačije komentare u temama koje pratim. Nikad se ne zna kad ću naići na nešto pametno, ili ako ne pametno, onda barem nešto što će me nasmejati.
ertz, ima ignore lista, i ne vidis post osobe koja ga je pisala, iako vidis da je nesto pisano. Nemam nikoga na ignore, iako sam ovo isprobao, radoznalost je pobedila.
Ako te neko nervira, samo preskocis
Mada mislim da bi bolje bilo da uopšte ne vidiš da je neko pisao. Mene su ranije na nekom drugom forumu dve osobe neopisivo iritirale, i iritiralo me je samo kad vidim da je nešto napisao, pa bez obzira što ne vidim šta. S obzirom da im je jedina uloga na forumu i bila i ostala da iritiraju ljude, a moderatorima je to bilo ok, da ne kažem i poželjno. Možda su ih i izvodili na pivo kako ovi ne bi prestali da provociraju druge korisnike.
Sugar imas pozdrav od Pesica. Bio sam u petak u Vrti, konacno da izadjem kad on tamo. Vidimo se u ciglani.
Nadam se da ce biti ribice sa noci skandinaviske mjuze
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.