Sledeći modeli N-serije?

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
:: iPhone 7 Plus
Kontakt:

Sledeći modeli N-serije?

Post od gajic_ivan »

Nokia je do sada imala praksu da pre nego što u prodaju pusti poslednji najavljeni model, pre toga najavi tri nova modela N-serije. N92 samo što nije stigao, a iz kompanije se "ne čuje" ništa o novim modelima.
Na netu se uveliko šuška o n75, n83 i n95. Mislite da u tome ima bilo kakve istine?

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

ne mislim, nego znam... barem za model koji ce nositi oznaku n95 i koji ce totalno podsecati na n80 i koji ce se otvarati gore i dole barem mi je tako rekao vlasnik sajta newmobile a ne verujem da nije upucen u takve stvari
doduse do sad je promasio za izlazak p990 rekao je da ce izaci polovinom juna a on je izasao tek pocetkom avgusta, inace ostale informacije koje sam dobio od njega su 100% tacne :wink:
@ Ivane, koji telefon trenutno imash?

mrm
Banned
Pridružio se: Sre, 10. Maj 2006. 23:09

Post od mrm »

Ja sam nasao na nekim stranim forumima da spominju i n85 :)

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Nokia N83
Slika
ovo je photoshop, ali verovatno ce da izgleda tako nekako.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

E ja ovaj cekam... :lol: ...Mnogo dobro izgleda, a i prema najavljenim specifikacijama bice zverka sa 4GB hard diskom... 8) :wink:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od gajic_ivan »

n75 ce navodno biti konkurencija Motoroli RAZR (verovatno u debljini, ili je tanjini... :D ) i kostace oko 250€... Moje misljenje je "nista od toga" al ko zna...
Ovaj gore bi mogao da bude jako dobra zamena za n80 ako bude onakav kakav pricaju da ce biti (on je jedan od razloga zbog kojih nikako da se odlucim na kupovinu n80 :) )
Mirko BGD napisao:Ivane, koji telefon trenutno imash?
imam K750 i planiram uskoro (rodjendan, pa ce se skupe neke parice :D ) da ga menjam za neki iz n-serije, verovatno n80 mada su u igri i N73 i N91 i N92... :D (ludilo!)

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

gajic_ivane, molim te obavesti nas sta si kupio jel sam i ja u istoj dilemi (po mogucstvu posali mi pp) :wink: :wink: :) :)
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od gajic_ivan »

Evo kako će izgledati n75 (mada je ovome ne pridajem preterano neki značaj :wink: )
Slika
Navodno ima 90MB memorije i kameru od 4.1MPX sa AF....
Jel primećuje ovde neko šablon? 8)

Freyr
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 14. Avg 2004. 09:57
:: iphone 4

Post od Freyr »

Sablon nego sta :lol: :lol: dugmici su copy - paste sa n73, ovo je fake :P :P :P :P :uhuh: :uhuh:

Odgovori