Nokia je do sada imala praksu da pre nego što u prodaju pusti poslednji najavljeni model, pre toga najavi tri nova modela N-serije. N92 samo što nije stigao, a iz kompanije se "ne čuje" ništa o novim modelima.
Na netu se uveliko šuška o n75, n83 i n95. Mislite da u tome ima bilo kakve istine?
Sledeći modeli N-serije?
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- gajic_ivan
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
- :: iPhone 7 Plus
- Kontakt:
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
ne mislim, nego znam... barem za model koji ce nositi oznaku n95 i koji ce totalno podsecati na n80 i koji ce se otvarati gore i dole barem mi je tako rekao vlasnik sajta newmobile a ne verujem da nije upucen u takve stvari
doduse do sad je promasio za izlazak p990 rekao je da ce izaci polovinom juna a on je izasao tek pocetkom avgusta, inace ostale informacije koje sam dobio od njega su 100% tacne
@ Ivane, koji telefon trenutno imash?
doduse do sad je promasio za izlazak p990 rekao je da ce izaci polovinom juna a on je izasao tek pocetkom avgusta, inace ostale informacije koje sam dobio od njega su 100% tacne

@ Ivane, koji telefon trenutno imash?
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- gajic_ivan
- Mobil fan
- Kontakt:
n75 ce navodno biti konkurencija Motoroli RAZR (verovatno u debljini, ili je tanjini...
) i kostace oko 250€... Moje misljenje je "nista od toga" al ko zna...
Ovaj gore bi mogao da bude jako dobra zamena za n80 ako bude onakav kakav pricaju da ce biti (on je jedan od razloga zbog kojih nikako da se odlucim na kupovinu n80
)
) da ga menjam za neki iz n-serije, verovatno n80 mada su u igri i N73 i N91 i N92...
(ludilo!)

Ovaj gore bi mogao da bude jako dobra zamena za n80 ako bude onakav kakav pricaju da ce biti (on je jedan od razloga zbog kojih nikako da se odlucim na kupovinu n80

imam K750 i planiram uskoro (rodjendan, pa ce se skupe neke pariceMirko BGD napisao:Ivane, koji telefon trenutno imash?

- gajic_ivan
- Mobil fan
- Kontakt: