Dobra je kamera na S8, bolja nego sto je bila na S7,samo da ne forsiraju toliko to ostrenje.Za dnevne fotke moj tip su Pixeli, Mi5s i XZ Premium.
Baraba, sto se tice Mi5 ja sam zadovoljan kamerom,za taj cenovni rang vrlo dobre , pa i da je skuplji malo.Po meni ima bolju kameru i od Z5 i od P9.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M, ma daleko je ona od loše, ovo je moje poređenje sa S7, ipak je S7 bolji gledano kao celina, plus brzina fokusa brža od oka, što je meni top, navikao sam se da fokusira momentalno i samo klik, ne razmišljam.
Evo vam slike J7 2017 cisto da znate sta kupujete ako je zbog kamere,kamera slicna kao na note 4 ,ne vidim pobosljanje iu odnosu na j5 2016 i j7 2016 uopste,sramota za ovakav kvalitet slike.Fusare sa tom A i J serijom sto se tice kamere,jedino na S seriji poboljavaju
majkon80, za dnevne slike sada i Kinezi prave odlične, tu više ne vidim prednost skupljih prendova kao Samsung, za dnevne fotke, ne znam kakav je situacija što se tiče video snimka na J seriji. A, sve ostalo, mora S serija i konkurencija.
Baraba napisao:marko.jtd, hvala. AKo deliš preko telefona onda je samo link kao kod tebe gore
Možda ima neka aplikacija koja pravi bbcode? Trebalo bi da developeri to mogu da naprave. Za Windows imam aplikaciju koja daje direktan link za sliku, a iz ovoga što pričate vidim da njihova zvanična aplikacija može da da link ka stranici, pa što da onda ne može neki developer da napravi bb kod sa ova dva...
Samo da me ljudi ne shvate pogresno kada sam napisao za ovakav kvalitet slike,ne mislim ja da je los,cak naprotiv vrlo dobar je,vrlo dobar,ali prosto nema pomaka stoje u mestu u odnosu na raniju seriju,A serija isti kvalitet,a ovo je nesto slicno po danu kao S6 a po noci jos nije to to....,slike po mraku recimo jos nisu na nivou S5 neo ili S6 samsunga,nego su ono da kazem pristojne,dakle ako je zbog kamere odlucite sami,mozda ja ne vidim najbolje neka bude i tako
Baraba napisao:Sale_M, ma daleko je ona od loše, ovo je moje poređenje sa S7, ipak je S7 bolji gledano kao celina, plus brzina fokusa brža od oka, što je meni top, navikao sam se da fokusira momentalno i samo klik, ne razmišljam.
Sto si iskljucio full prikaz?Jel kradu slike?
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.