I nemoj komentarisati vise,jer nemas veze sa fotografijom.
Iskren da budem, meni su ovakve slike bezveze kad nebo izgleda kako tako, a dole kao da je ponoć. Ne znam kakvi su drugi telefoni u slikanju zalaska sunca, i generalno kad je svetla pozadina, ali samo kažem da mi takve slike nisu primer lepe slike, nego naprotiv - u tome vidim prostor za poboljšavanje.
Nemam to u telefonu.Kad izaberem opciju share imam copy url i dovnload kao glavne a ispod za raznorazne socijalne mreze.mazzy napisao:BBCode kopiraj
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ne bavim se ja profesionalno nego za svoju dusu,to mi je pasija.znemanja napisao:@Sale_M, verujem da se ti baviš fotografijom, ali očigledno sa malo uspeha. Iste hvalospeve si pisao o Sony telefonima dok si ih koristio, a svi znamo koliko su zaista dobre fotografije sa Sony telefona.
Tačno je da ovaj forum nije merilo, ali isto tako preporučujem i tebi da pročitaš postove na drugim forumima, ali bez predispozicije u vidu odbojnosti prema Samsung telefonim i uverićeš se da je situacija ista, jednostavno Galaxy telefoni imaju jako dobre kamere.
To što si uslikao, kako ti kažeš, tonu fotografija, ne svrstava te u stručnjaka jer si više puta dokazao da je tvoj sud o fotografiji isključivo subjektivan i isključivo u korist telefona koji si u tom trenutku koristio.
Sent from my Galaxy S7 edge using Tapatalk
Sale_M napisao: I koliko god ti kazes da se ne razumem,za vas koji branite galaxy sam doktor nauka.
Nešto mi deluje da misliš na onaj forum gde se tema zatrpa vređanjem jednih članova od strane jednih te istih ljudi koje modovi nikad ni ne opomenu. Takva džungla od foruma se retko viđa. Ovaj forum je raj, a sa onog foruma bi i moderatori i administratori trebali da dođu kod ovih na seminar.kutijagreha napisao:Mislim da ova tema ne treba da sluzi za prepucavanje,vec za uzivanje u fotografijama. Na drugom forumu je to lepo reseno. Ispod svake slike se napise samo lokacija gde je slika nastala i nista vise. Svaki ostali off se automatski brise. Tako i treba biti ovde,a ne da u najposecenijoj temi listam tri strane da bi video neku sliku. Mislim da ce to administratori lepo da razmotre i uvaze.
Od toga je 80% ona klupica koju si slikao sa terase.Sale_M napisao:....uslikao sam tonu fotografija sa raznim telefonima....
Zanimljivo,.... i za tih 10 godina o fotografiji nisi naučio skoro ništa. Kropovanje ti je postalo jedino merilo,.... šta time možeš da vidiš? Evo da ti kažem, tako možeš da zaključiš samo koja kamera ima senzor veće rezolucije, što si mogao da vidiš i u specifikacijama kamere pre kropovanja. Kad bi se tako određivao kvalitet kamere, onda bi uvek bila bolja ona sa većom rezolucijom, ali je takav pristup toliko naivan da nemam reči. Svašta.Sale_M napisao:....a bavim se fotografijom na telefonima vec deceniju unazad...