...i cini mi se da mnogo trosim, ali samo iz razloga sto su mnogo skupe usluge...oko 2500 din... cini mi se...ali bash zato sto sam pre paid i nemam tacan uvid u potrosnju...kupim kredit kad vidim da ce mi nestati...
 ...i cini mi se da mnogo trosim, ali samo iz razloga sto su mnogo skupe usluge...oko 2500 din... cini mi se...ali bash zato sto sam pre paid i nemam tacan uvid u potrosnju...kupim kredit kad vidim da ce mi nestati...  ...Ipak iz iskustva ljudi koji koriste 064 post paid pakete, znam da je Telekom jeftiniji, i ima veci izbor paketa, pa ih je moguce bolje uklopiti sa sopstvenim potrebama ...
 ...Ipak iz iskustva ljudi koji koriste 064 post paid pakete, znam da je Telekom jeftiniji, i ima veci izbor paketa, pa ih je moguce bolje uklopiti sa sopstvenim potrebama ...  
 Prebacicu se verovatno i ja na 065...i to bih odavno uradila, ali mi je zao broja koji vec godinama imam...jos dok je 063 broj kostao 130 DM...
 ...i kad je 063 bila u velikoj prednosti nad Telekomom...
 ...i kad je 063 bila u velikoj prednosti nad Telekomom...  

kad sam kuci i ne trosim toliko nemam koga ni da zovem, ali onda mi racun za fixni naglo poraste zbog neta
  kad sam kuci i ne trosim toliko nemam koga ni da zovem, ali onda mi racun za fixni naglo poraste zbog neta   !!
 !! STO IZNOSIS PODATKE IZ CRNE GORE VI STE SAD DRUGA DRZAVA TAKO DA DZABA,POZZ
 STO IZNOSIS PODATKE IZ CRNE GORE VI STE SAD DRUGA DRZAVA TAKO DA DZABA,POZZ

Ja sam na 064 pre-paid i izadjem mesecno na oko 1000-1200 din. Moram i da pohvalim ovu varijantu el-dopuna. Uvek me ranije nerviralo kad sam dopunjavao sa kartice pa mi skinu 20-30 din za dopunu. A provalio sam i da nesto vise trosim otkad mogu da dopunim kredit u bilo kojoj radnji-terminal ima cak i lokalni fotograf!!
  Ja sam na 064 pre-paid i izadjem mesecno na oko 1000-1200 din. Moram i da pohvalim ovu varijantu el-dopuna. Uvek me ranije nerviralo kad sam dopunjavao sa kartice pa mi skinu 20-30 din za dopunu. A provalio sam i da nesto vise trosim otkad mogu da dopunim kredit u bilo kojoj radnji-terminal ima cak i lokalni fotograf!! ... e tada ce me biti bash briga koje su cene...
 ... e tada ce me biti bash briga koje su cene... 

kako ti to njima platis?,proveri ti taj racun i da pazi ako je i u romingu puno je
 kako ti to njima platis?,proveri ti taj racun i da pazi ako je i u romingu puno je