Nazalost, dugme za volume ti nece raditi...
Upgrade slušalica i preporuka
- Ninolina
 - Moderator

- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
 - :: Galaxy Note 9 White
 - :: Galaxy Watch Active2

Lomnica_city, pa sluske su stvarno extra... 
 ...nema potrebe, ako imas njih, budziti AD-15 adapter...isprobano i uporedjeno u praksi...nema osetne razlike izmedju HS-23  i nekih boljih i 3x skupljih slusalica koje mozes samo sa adapterom da koristis... 

...nisam ja jedina kojoj ne radi...  

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm *** 
						- Lomnica_city
 - Expert

- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
 - :: Alcatel Idol Ultra
 - :: Nokia N82

- Miškoni
 - Administrator

- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
 - :: Samsung S7
 - :: Huawei Y6

Tanja, probaj da tražiš sluške za N80 ili 6280, pošto se uz njih isporučuju HS-23, možda upali...  
Lomnice, ni meni ne radi ostatak tastera na N70, a na Nokia sajtu čak i ne stoji da N70 podržava HS-23. Ja sam slučajno naleteo na te sluške i probao ih, kad sam ih čuo - uzeo sam ih bez razmišljanja. Možda će sa sledećom verzijom firmvera doći i podrška za njih...

Lomnice, ni meni ne radi ostatak tastera na N70, a na Nokia sajtu čak i ne stoji da N70 podržava HS-23. Ja sam slučajno naleteo na te sluške i probao ih, kad sam ih čuo - uzeo sam ih bez razmišljanja. Možda će sa sledećom verzijom firmvera doći i podrška za njih...
● PRAVILA FORUMA ●
						- Lomnica_city
 - Expert

- Miškoni
 - Administrator

- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
 - :: Samsung S7
 - :: Huawei Y6

Pa, možda će u budućnosti biti ažurniji po tom pitanju. Ipak se dosta tih dodataka pojavilo tek nedavno, pa je donekle logično da modeli koji su se pojavili ranije nemaju podršku za sve...

● PRAVILA FORUMA ●
						- vlaki
 - Mobil fan

- Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
 - :: SG Note II
 - :: Nokia 6630

pa ako imash npr. 64mb mmc onda 'smanjish' pesme na npr. 1,5mb pa ih prebacish... da ne zauzimaju bash dosta memorije...Vlada Zem napisao:Vlaki, ne razumem, prebacio si (mp3) sa komp>mob,
ali nisi "convert", u sta? (da li je to neka symbian fora?)
Pa se onda to ne-convert cuje normalno, a convert ne?
Jel' moze neko pojasnjenje kod Nokie, kako to ide?
danas sam uzeo od 512mb i shljaka odlichno, ali kad sam prebacio pesme, opet je pochelo da krcka... sad da li je do slushki, ili ad-15, ne znam, ali ako saznam javicu vam...
Pozz!
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali
						- Lomnica_city
 - Expert

Sad... ako si ti uzeo adapter od 20-ak eura a onda dao 500-600 kinti za slusalice,onda i ne mozes ocekivati neku bogzna kvalitetnu mjuzu,a ako su u pitanju sluske od BAR 15-ak ili 20-ak eura i jos poznatije firme... onda stvarno nesto nije u redu,verovatno onda telefon zeza kod pesama sa malim bitrate-om pa onda nemoj da ih konvertujes!Krcanje jos niko nije prijavio sam AD-15 adapterom,mada je,cini mi se,b_udder napisao da mu nesto pucketa u slusalicama i da misli da je do AD-15,jer ima dobre sluske,ali to je vec manja mogucnost!
Pozdrav

Pozdrav
Aha, "convert"je ovde u stvari smanjivanje bitrate (to nije ok, ima standard, ne valja manje, pa se pruzi kolika ti je memor)
(ima i za to leka, bice nova tema)
Mozda plejer ne radi te bitrate, ne mogu da verujem da AD ima nesto s tim.
AD problem, jedino softver
Vlaki koja Nokia?

(ima i za to leka, bice nova tema)
Mozda plejer ne radi te bitrate, ne mogu da verujem da AD ima nesto s tim.
AD problem, jedino softver
Vlaki koja Nokia?
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
						- vlaki
 - Mobil fan

6630...
Danas sam slushao na boljim slushkama, philips je u pitanju, i kad sam ga pojachao do kraja, lepo se chuje, ne pucketa, ali se kasnije pocheo smanjivati i pojachavati zvuk, dok se na kraju nije skroz utishao...

moguce da phone ne moze da 'izgura' ili da je ad-15 slab prenosnik...

Pozz!

Danas sam slushao na boljim slushkama, philips je u pitanju, i kad sam ga pojachao do kraja, lepo se chuje, ne pucketa, ali se kasnije pocheo smanjivati i pojachavati zvuk, dok se na kraju nije skroz utishao...
moguce da phone ne moze da 'izgura' ili da je ad-15 slab prenosnik...
Pozz!
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali
						- Lomnica_city
 - Expert

Sumnjam da je do AD-15,pre ce biti da je do softvera samog telefona ili konkretnog programa (meni se to ne desava sa PowerMP3 ili N series Music Player-om pa ako koristis neki drugi...) zato ne bi bilo lose da upgradujes softver ako ti nije najnovija verzija (za 6630 je najnovija 6.03.08) ili da promenis program kojim slusas!
Pozdrav

Pozdrav
- vlaki
 - Mobil fan

Lomnica_city, imam PowerMP3 noviju verziju, 1.2 ili tako neshto, neko mi je poslao skoro na mail... i kad pojacham equlizer do kraja onda pochne da se smanjuje i pojachava... na n90 music player radi normalno... i da imam stariju verziju 5.03.08...  

Pozz!

Pozz!
						- Lomnica_city
 - Expert

- Ninolina
 - Moderator

- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
 - :: Galaxy Note 9 White
 - :: Galaxy Watch Active2

vlaki, mozda je stvarno do verzije Power MP3 koji si ubacio na telefon...ne postoji verzija 1.2, mada se jeste neki falsh pojavio na nekim sajtovima...Mozda je u tom lose kerekovanom programu glavni problem... 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm *** 
						vlaki, meni se to sa pojacavanjem i ustisavanjem desavalo samo sa 2-3 pesme ..... neki tehno sa jakim basovima ..... dakle: pojacam na max. i on se sam utisa sve dok ja ne utisam u plejeru i onda se zvuk pojaca, tj. vrati u noramlu 
 .... ko razume, shvatice 
 ..... e da, koristio sam wma+ i jos neki ... ne secam se da li n90 plejer ili powermp3 ...
pozdrav...

pozdrav...
- vlaki
 - Mobil fan

b_udder, ali zashto se to deshava!?  

chini mi se da si mi ti poslao PowerMP3...

ok radi na standard slushalicama, ok se chuje i ne smanjuje se kao na ad-15, nervira me shto su bubice, ali shta sad...
pa jel imash neke bolje slushke, ili neke najobichnije..?
ninolina, imao sam staru verziju PowerMP3-ja, koja je na svaki 'pokret' seckala, pa mi je b_udder (chini mi se...) poslao na mail noviju, tj. prepravljenu...
Pozz!

chini mi se da si mi ti poslao PowerMP3...
ok radi na standard slushalicama, ok se chuje i ne smanjuje se kao na ad-15, nervira me shto su bubice, ali shta sad...
pa jel imash neke bolje slushke, ili neke najobichnije..?
ninolina, imao sam staru verziju PowerMP3-ja, koja je na svaki 'pokret' seckala, pa mi je b_udder (chini mi se...) poslao na mail noviju, tj. prepravljenu...
Pozz!
						- Lomnica_city
 - Expert

AD-15 dolazi uz N80,ako je neko od ove nekolicine forumasa koji imaju N80 dobio full paket,neka ga isproba sa par slusalica i javi utiske,moji utisci sa 6680 i N70 (sa najnovijim softverima i N series plejerom i PowerMP3 plejerom) su dobri,pa je mozda do vaseg softvera (telefona i plejera koji koristite)!
Pozdrav

Pozdrav