Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- PetarVetar
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2014. 17:27
- :: Samsung S20+
Re: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Ja još nisam počeo drugu sezonu i ne privlači me nešto posebno, ali možda krenem uskoro pošto su mi serije koje pratim (Stotka i Kolonija) na pauzi.
Gleda li neko američki Survivor možda?
Gleda li neko američki Survivor možda?
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Dark odlična! I ja sam odgledao sada za vikend. Poseban šmek daje što je na nemačkom, deluje malo mističnije nego što jeste.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Nije los Mystic River ovako na prvi pogled, videcu da ga pogledam pa javljam utiske. Hvala puno na preporuci.Green napisao:Koliko vidim po opisu filma, Prisoners je vise kao neka krimi drama. Ne znam šta bih ti preporučio na tu temu, možda Mystic River. Može i ovaj novi Wind River takođe. Nisam gledao Wind River, ali kažu ljudi da je dobar.

Odgledao sam Wind River, puno je pozitivnih komentara po netu i zaista film je odlican, ali opet nekako po mom misljenju Prisoners se izdvaja od svih. Ko voli ovaj zanr obavezno neka pogleda. I ti Green ako planiras Wind River obavezno pogledaj i Prisoners, zeleo bih da cujem tvoje utiske iako su naravno ukusi razliciti.

Wind River sam počeo gledati čim je izašao dobar snimak, ali je tada taj streaming sajt nešto zezao, ja prekinuo i sve do sada nisam nastavio. Pogledaću obavezno, makar zbog Liz Olsen, koju bih rado... pitao kako je i tako to 

- brankisha
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 04. Sep 2014. 07:33
- :: Xiaomi Mi5
- :: Lumia 925
Frozen Ground sa Nikolom kafezom i Kjuzakom Dzonom. Meni licno mnogo bolji od Wind river.
Odlican film, mislim da je iz 2013.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Odlican film, mislim da je iz 2013.
Dunkirk - film jeste dobar, ali mislim da je mogla mnogo bolja prica da se nadje na temu Drugog Svetskog rata.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Poslednja sezona Rika i Nigana uopšte nije loša. 

- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Sinoć sam kod prijatelja pogledao početak "American Gods". Početak obećava, tražio sam da mi prebaci seriju, pa ću se u narednom periodu "baviti" njom.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
Dankirk-Kristofer Nolan je carina,stvarno ume da napravi film.Akcenat je ovaj put stavio više na kinematografiju (sigurna nominacija za Oskara u toj kategoriji) nego na glumu.
Interesantna činjenica,ni u jednom trenutku se u filmu ne vidi nemački vojnik,osim na kraju ali zamagljeni.
@Green Slažem se da ima.boljih tema ali verujem da je Nolan ovu odabrao upravo zbog najbolje mogućnosti da.se umetnički izrazi.Po meni je ovo pola ratni,pola umetnički film.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Interesantna činjenica,ni u jednom trenutku se u filmu ne vidi nemački vojnik,osim na kraju ali zamagljeni.
@Green Slažem se da ima.boljih tema ali verujem da je Nolan ovu odabrao upravo zbog najbolje mogućnosti da.se umetnički izrazi.Po meni je ovo pola ratni,pola umetnički film.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Wind River mozes ako zelis ali Prisoners obavezno odgledaj pa mi reci misljenje.Green napisao:Wind River sam počeo gledati čim je izašao dobar snimak, ali je tada taj streaming sajt nešto zezao, ja prekinuo i sve do sada nisam nastavio. Pogledaću obavezno, makar zbog Liz Olsen, koju bih rado... pitao kako je i tako to

Jako kvalitetno odradjen film.
liman3, naravno, u pravu si. Nolan očigledno nije hteo da prikaže samo pucnjavu i krvoproliće, na šta je većina gledalaca navikla.
Joxy, važi, odgledaću možda danas pa ti javim utiske.
Joxy, važi, odgledaću možda danas pa ti javim utiske.

- Evindzer
- Prijatelj foruma
Upravo pogledao dvanaestu (i za ovu sezonu, poslednju) epizodu Orvila. Ozvaničena je i druga sezona, ali je ne očekujem pre leta ili još kasnije. Uglavnom, voleo bih da u sledećoj sezoni bude bar 20-tak epizoda. 

The Grand Tour - tri orangutana ponovo u "akciji", klasičan njihov bajat humor i dobri automobili.
- brankisha
- Mobil manijak
Kako bih se menjao sa njima samo zbog kola.
Inace samo zato sto su britanci pa ih niko ne proziva toliko, da su neki francuzi, italijani ili ne daj Boze rusi prsli bi ko zvecka.
Inace samo zato sto su britanci pa ih niko ne proziva toliko, da su neki francuzi, italijani ili ne daj Boze rusi prsli bi ko zvecka.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Gledaš prvu sezonu, ili je počela druga?Green napisao:The Grand Tour - tri orangutana ponovo u "akciji", klasičan njihov bajat humor i dobri automobili.
Inače, emisija je vidno siromašnija od one koju su nekad vodili.
Počela je druga sezona. Top Gear nije bio ništa bolji. To njihovo detinjasto kreveljenje strašno iritira.
Meni je top gear oduvek bio drag, tj sada Grand Tour, naravno da ako hoces da odgledas ozbiljan rivju, njih ces preskociti.
Meni su najzanimljvi bili njihovih celendzi I specijali. Vidim da ce u 2. sezoni Grand Toura biti neki specijalno gde je neko od njih uzeo Merc w123 I to cu radi odgledati.
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
Meni su najzanimljvi bili njihovih celendzi I specijali. Vidim da ce u 2. sezoni Grand Toura biti neki specijalno gde je neko od njih uzeo Merc w123 I to cu radi odgledati.
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Naprotiv, bio je mnogo gori, bar ono malo što sam ja pogledao. Nego sam mislio na siromašniji budžet kad sam rekao da je emisija siromašnija od TG.Green napisao:Top Gear nije bio ništa bolji.
- brankisha
- Mobil manijak
Gde manji budzet. Pa Amazon ih pumpa samo tako. Na TG su putovanja i izazovi bili bolji.
Sadašnji Top Gear sa Leblancom i Harrisom je daleko prijatniji za gledanje, jer se ne izmotavaju ko bolesni majmuni, poput one rasističke stoke Clarksona. Pratim ih samo zbog automibilizma.