Samsung S7e ili nesto drugo?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Ivan Cirkovic
Banned
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
:: LG G5 SE
Kontakt:

Re: Samsung S7e ili nesto drugo?

Post od Ivan Cirkovic »

Jos kada urade nivu update sa dosta novih opcija, a u pozadini procesi koji jedu bateriju i usporavaju telefon... Bez update-a na novi android i bez update-ta aplikacija, miran si i ima da radi kao od prvog dana. :D

vojopd
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2017. 16:17
:: Galaxy S7 Edge

Post od vojopd »

Najbolja je verzija ona sa kojom telefon dodje u kutiji, a ove mjesecne zakrpe, za razne propuste, tipa wifi, bluetooth su zavrzlame.. Sigurno oni usporavaju na neki nacin i smanjuju bateriju time, ali ajde znaj... Ali ja vala instaliram redovno, i do sada nisam imao nekih vecih problema, cuce se za par mjeseci :D. Imate razne verzije Instagrama. Do skora je curi na s3 nova verzija izvlacila bateriju,za 2 sata ode 100%. Ja vratim na 17.0.XXX iz oktobra ili novembra mjeseca i sve super radi. Telefon 99% u sleep mode-u, nista ga ne "drzi budnim". Tako da ne treba azurirati ta sra.. cim izadju...a pogotovo fejsbuk instalirati, to je smrt :).

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ciklon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 07:03
:: Mi Note 10 Lite

Post od ciklon »

Jeste, developeri aplikacija i programeri ne znaju svoj posao i samo hoće da zezaju ovaj narod. Država d' uradi nešto!!1
Stalno ove priče o tome kako zakrpe ne valjaju, a da nije i njih i nadogradnji ništa od softvera ne bi napredovalo.

KabeGTR
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 28. Okt 2015. 16:52
:: LG-E960 (Nexus 4)

Post od KabeGTR »

Ja sam svoje probleme resio tako sto sam roknuo custom rom i jos neke fine tweekove odradio u xposed.
Sada nemam nikakvih problema, baterija mi drzi do jaja a programi ne pucaju jer su svi samsungovi uklani... Na Antutu imam opet score koji treba da imam, ne 10% kako vi sa stock kernelom.

Za baticu koji je rekao da XDA nije merodavan nemam reci matori, verujem da si iskusan software developer i da svoje projekte objavljujes na ozbiljne forume tipa ovaj.

A batica koji mi je rekao da uzmem OP telefon za 200e vas je sahranio sve jer opo jede u performansama s7, o bateriji da ne pricamo. :)
Slika

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Poslednja izmena od KabeGTR u Uto, 16. Jan 2018. 18:57, izmenjeno 1 put ukupno.

vojopd
Mobil fan
Mobil fan

Post od vojopd »

ciklon napisao:Jeste, developeri aplikacija i programeri ne znaju svoj posao i samo hoće da zezaju ovaj narod. Država d' uradi nešto!!1
Stalno ove priče o tome kako zakrpe ne valjaju, a da nije i njih i nadogradnji ništa od softvera ne bi napredovalo.
Ma ja kazem sta se prica medju narodom, ja mislim da treba instalirati zakrpe redovno... Dok je Apple javno izjavio sta rade sa starijim modelima, to ne podrzavam...
A ovaj gore zapeo za antutu, pa kad si toliki maher i pratis xda forum, informisi se vjerodostojnosti tih testova. Uostalom sta imas raditi te testove??haha

Batak
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Maj 2017. 11:31
:: Samsung S8 plus

Post od Batak »

E pa "batice", da si malo bolje procitao video bi da nisam rekao da je XDA njesra i da nista ne valja (sto je nebuloza) vec da ima gomila korisnika koji si jedva pismeni. I moras bukvalno da juris korisne stvari zatrpane u moru glupih pitanja.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

vojopd
Mobil fan
Mobil fan

Post od vojopd »

Ma kazem za ovog lika sto kaze da mu plejer kresuje i da prati skor na antutu...

Ivan Cirkovic
Banned
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
:: LG G5 SE
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Najbolje je modovati telefon bez fabrickih gluposti ali i tu ima nedostataka dosta... Drajveri u pozadini, to jest kompatibilnost najbolje radi na stock romovima, dok custom rom uvek ima neki nedostatak... Da ti ne radi BT ili radio...

KabeGTR
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 28. Okt 2015. 16:52
:: LG-E960 (Nexus 4)

Post od KabeGTR »

vojopd napisao:Ma kazem za ovog lika sto kaze da mu plejer kresuje i da prati skor na antutu...

Nego cu da pratim sto pise samsung na fonu. :) Zagoreo brat.

Slazem se, kamera nije to to na romu ali za fotografije je tu foto-aparat... Tako da custom rom nije 100% resenje, ali meni pomoglo da imam autonomiju sa telefonom.

Napustam ovu nebulozu od teme, mozda se vidimo na nekom ozbiljnijem mod forumu ili makar do bencha svratite. :) Ljubi brat Samsung korisnike.

vojopd
Mobil fan
Mobil fan

Post od vojopd »

Tupsone, kazem ko jos prati koliki je skor na antutu. Nemas ti preko 10 godina, drzi se ti drugih foruma. Sretno :).

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 08. Dec 2013. 23:54
:: 00

Post od Drakenzen »

Ako si mu rekao, smori lik za medalju....

Martin Mystere
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
:: Samsung Galaxy Note8
:: LG G2, HTC HD2

Post od Martin Mystere »

KabeGTR napisao: Napustam ovu nebulozu od teme, mozda se vidimo na nekom ozbiljnijem mod forumu ili makar do bencha svratite. :) Ljubi brat Samsung korisnike.

Ako odemo na neki ozbiljan forum sumnjamo da ćemo tamo naći tebe jer svako ko sveukupno gledano stavi bilo kakav znak jednakosti između S7 i A1 je zauvek diskreditovao sebe kao ozbiljnog sagovornika.

Batak
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Maj 2017. 11:31
:: Samsung S8 plus

Post od Batak »

Bolji je A1.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

imba
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 10. Jan 2018. 17:09
:: LG G4
:: Nokia 302

Post od imba »

Hvala svima na odgovorima, odluka je pala na S8 obican.

Pozdrav!

Odgovori