Nešto bih do 280€ maksimalno (zavisi koliko dobijem za moj Note 4 ali tako nešto) sa ovakvim ili još bolje nekim većim ekranom i što boljom baterijom. zadovoljan sam sa mojim Note 4 i sa ekranom i sa baterijom i ostalim stvarima, ali eto dosadio mi je.
Ostale stvari će biti normalne predpostavljam koji god ima veći ekran i bateriju.
Neću kineske jer nemaju rezervne delove niti servise, neću Note 5 čak i da mi se doplati, takođe neću Samsung serije S, A i J seriju, neću LG više ni jedan, SONY lopate takođe neću. Android sistem da ima nije bitno koji ali barem 6 pa na više.
Od novih sa garancijom sviđaju mi se:
-Samsung C7 (jeste najlošiji od svih koje sam naveo ali barem je nov i najjeftiniji)
-Huawei Mate 10 lite (ovaj mi je baš lep, ali imaću problema sa IGO navigacijom zbog te rezolucije, a i pada mu cena nenormalno, loš GPU)
-Huawei Honor 7x, od ovoga sam odustao jer prodavci nude usmenu garanciju koja mi ne vredi ništa, naročito za te pare.
Od polovnih:
-Huawei Mate 9 (kojeg nema u oglasima pa ni ne znam koja mu je cena, zam da je skuplji , ali ne znam koliko)
-Huawei Mate 8 (takođe ga nema mnogo u oglasima ali mi se sviđa kao i 9 sve, ekran, baterija, dizajn...)
Takođe dodajte još neki model koji mislite da je ok, bilo novi ili polovni ako ih ima na oglasima ili ako neko ima od vas da prodaje neki sličan neka mi pošalje PP slobodno