Nabawila sam je jucxe i mnogo sam srrrecna.....Zxelim sada wazxe misxljenje: Da li sam nesxto bolje mogla da uzmem za 95e i da li neko mozxe da mi kazxe kako rrradi IR???
 Nabawila sam je jucxe i mnogo sam srrrecna.....Zxelim sada wazxe misxljenje: Da li sam nesxto bolje mogla da uzmem za 95e i da li neko mozxe da mi kazxe kako rrradi IR??? 

Jos dala 95e,pa ne znam ali to je puno moglo je da se nadje i nesto bolje za te pare mnoooooooogo bolje ali ako se tebi taj telefon svidja jos bolje.Mogla si da uzmes motrolu v980 ili tako nesto,sto ima ekran u boji,mem.karticu,mp3....A za IR ne znam nikad nisam video taj telefon
  Jos dala 95e,pa ne znam ali to je puno moglo je da se nadje i nesto bolje za te pare mnoooooooogo bolje ali ako se tebi taj telefon svidja jos bolje.Mogla si da uzmes motrolu v980 ili tako nesto,sto ima ekran u boji,mem.karticu,mp3....A za IR ne znam nikad nisam video taj telefon

Stwarrrno ne znam kako da wam zahwalim! Ja sam swe owe godine zxiwela u zabludi da je Matrrrix Nokia 7110 a ne 8110......
 Stwarrrno ne znam kako da wam zahwalim! Ja sam swe owe godine zxiwela u zabludi da je Matrrrix Nokia 7110 a ne 8110......  Ali sada stwarrrno ne bih znala gde da nabawim 8110....
 Ali sada stwarrrno ne bih znala gde da nabawim 8110....  Jedwa sam i owaj nabawila i platila ga 95e
 Jedwa sam i owaj nabawila i platila ga 95e  

tako daje sve moguce!kapiram da neko pazari 7110 zato shto je dobar dizajn ili eto zbog shmeka ili zato shto voli da je retro i hoce veliki fon sa monohromatskim ekranom i bip bip melodijama,ali ima da se nadje u super stanju polovnjak za manje para nego shto vikendom potroshish na pijaci
 tako daje sve moguce!kapiram da neko pazari 7110 zato shto je dobar dizajn ili eto zbog shmeka ili zato shto voli da je retro i hoce veliki fon sa monohromatskim ekranom i bip bip melodijama,ali ima da se nadje u super stanju polovnjak za manje para nego shto vikendom potroshish na pijaci  te se stoga vrlo chudim!eh,kad bi postojalo neshto kao 6630 samo u kucishtu od 7110 prvi bih trchao da kupim!obozavam njegov dizajn!!
  te se stoga vrlo chudim!eh,kad bi postojalo neshto kao 6630 samo u kucishtu od 7110 prvi bih trchao da kupim!obozavam njegov dizajn!! 
   s obzirom da je to jaaaaako star telefon(hiljadu devetsto devedeset i neka),ali ionako svi misle daje bash taj 7110 matrix phone,tako da te nije briga!poenta je da se obuchesh u crni mantil i da se flip sam otvori kad stisnesh dugmence
 s obzirom da je to jaaaaako star telefon(hiljadu devetsto devedeset i neka),ali ionako svi misle daje bash taj 7110 matrix phone,tako da te nije briga!poenta je da se obuchesh u crni mantil i da se flip sam otvori kad stisnesh dugmence  

Prvo sam pogledeo slike i specifikacije a na cenu nisam obratio paznju i ocekovao sam nekih 150-170 eura (i to je previse ali ajd rekoh zbog dizajna) a kad sam video... umalo ne padoh sa stolice
 Prvo sam pogledeo slike i specifikacije a na cenu nisam obratio paznju i ocekovao sam nekih 150-170 eura (i to je previse ali ajd rekoh zbog dizajna) a kad sam video... umalo ne padoh sa stolice   

A imao sam drugog druga koji je isto to govorio i kad su poceli da ga zezaju on se iznervira ode kuci pred ogledalo i stalno ponavljao r,r,r i naucio da pravilno govori
 A imao sam drugog druga koji je isto to govorio i kad su poceli da ga zezaju on se iznervira ode kuci pred ogledalo i stalno ponavljao r,r,r i naucio da pravilno govori