Green napisao:Ja eto imam potpuno drugačije iskustvo sa pokušajem instaliranja W10 na mom Lenovo G40 laptopu. Nakon instalacije sve što je moglo da se sje*e, sje*alo se. Isključio BT i Wifi adaptere, svaka dva minuta kućni modem se resetovao, čeka se 10 minuta da proradi, pa onda opet reset posle 2 minuta. Možda je sam laptop bio problem, možda W10, možda i W8.1. U svakom slučaju sam na jedvite jade vratio opet na W8.1. Nek radi dokle radi.
Ovaj sam problem i ja imao, i to čim sam doneo nov laptop sa Windowsom 10 kući, a to pre oko godinu dana. Možda ne baš kao kod tebe, nisam siguran jer sam primećivao da skoro čim se sa laptopom povežem na WiFi, i malo ga koristim, WiFi pukne, i nema ni jedan uređaj u kući net preko njega. I onda bi odmah restartovao modem, ali to reši problem samo na kratko.
Problem rešen kad sam zvao podršku iz Telekoma, oni su nešto daljinski izgleda sa modemom uradili, a što je rešilo problem. U svakom slučaju, pre unošenja Windowsa 10 u kuću problema nije bilo.
Za interfejs... Meni ide na živac to što je skoro svuda primenjen blur efekat, tj. kako ga oni zovu acrylic, ali ne i na taskbar. I kad imaš neku pozadinu koja je dole šarenija, onda bode oči ta razlika. Blur u start meniju, i action centru, a ovde ovako. Ko piletu sise. To je i na CU i na FCU. Tako da sam transparentnost isključio.