Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Super, i ja sam na Telenoru. Pa ništa ima par aplikacija za to ali bitno mi je da ima 4G i ne gubi signal. To mi je bitno. Nisi ima takvih problema? Otprilike ću i ja uzeti ta-1052 bronze ili steel varijantu. Za koliko ga napuni punjač? Da li se se desi da zakoči ili tako nešto? Računamo da sam sa sd835 miran bar dve godine.
Ma nema sanse da zakoci, jako lepo radi. Kazem ti, imao sammpre njega s6 edge. Radi 4g na telenoru i to odlicno. Kamera je malo tanka ali nadamo se boljitku
Aha, jeste jeftinije. Mada sad nešto čitam za garanciju ako kupim polovan servisera se hvataju za ugovor pa izgleda treba ovlašćenje da se vadi kao za auto. Nešto mi tu ne miriše kako treba. Hvala u svakom slučaju.
За те паре... Да је упола било би ок, овако мрка капа.
Није то она Нокиа, ово је HMD. Нешто као OPO. Ја за то не бих дао толике новце. Поготово што се за те паре (или мање) уз мало или мало више гимнастике могу узети N8, M10pro, IP8+, а ускоро и IPX...
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Srki mozes li da postavis ovu sliku u full rezoluciji? Mozes da okacis na postimage. org pa da iskopjras ovde link.
Sutra bi trebalo da porucim Osmicu.
Sent from my DUK-L09 using Tapatalk
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Jel zna neko kako da ubacim gcam?Jel treba posebna verzija sa svaki model telefona ili samo verzija za chipset?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.