Evo ga u borbi sa Pikselom 2.

Gde ga bre dere!? Pa oduva ga Samsung!vojopd napisao:Dzabe im sve, kad ga pixel 2 dere u stabilizaciji videa, opet... Strasno
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Kad kačiš nešto, uvek pogledaj dva posta iznad, možda je ranije već okačeno. [emoji14]vojopd napisao:Aha jest' jest'.![]()
Nisi u pravu, ili ne pratiš situaciju sa brzinom otvaranja igrica na iOS-u u odnosu na Android. Igrice se tradicionalno brže učitavaju na Ajfonima, ali osim njih, u ovom videu u ostalom su bili izjednačeni. S druge srane, Ajfon je morao da ponovo učita 7 od 16 pokrenutih aplikacija - od čega 3 igrice - a Samsung je sve zadržao u RAM-u.Nole025 napisao:Bukvalno X "unakazio" s9 plus u testu brzine..
Apsolutno sam saglasan sa ovim komentarom, nazalost ono sto me je najvise i privuklo ka s8 su bile dimenzije samog uredjaja, kao i jednakost u karakteristikama sa vecim modelom (sem baterije), ali su to, sada, za*rali. Verovatno su se ovog puta ugledali na "neke druge". Sto se mene licno tice, preskocicu ovaj model.znemanja napisao: Neće mi S8 plus doneti ništa novo u odnosi na S8 jer su ispod haube identični. Baterija meni nije problem jer u kancelariji na stolu imam bezični punjač tako da se telefon dopuni u toku dana. Čak šta više često mi uveče oko 23h ostane oko 30-40%. Shodno mom načinu korišćenja telefona, jača baterija na S8 plus mi ne znači ništa. S' druge strana dimenzije S8 mi savršenu odgovaraju, a S9 neću jer je hardverski slabiji od S9 plus, tako da mi jedino ostaje da žrtvujem kompaktnost ako pređem na S9 plus.
Sent from my Samsung Galaxy S8 using Tapatalk
iApolo napisao:A, D, B, C![]()
Pogledali ste do kraja, pa ste tek dali svoj redosled, priznajte.znemanja napisao:Moj redosled A, B, D, C.
Veruj mi nisam, najiskrenije, jednostavno sam izabrao ono što sam smatrao da izgleda najbolje.Evindzer napisao: Pogledali ste do kraja, pa ste tek dali svoj redosled, priznajte.