Ozbiljan problem 65 serije

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Ozbiljan problem 65 serije

Post od Ludak »

Nemojte razgvarati telefonom kada vam je baterija prazna, jer 65 serije imaju softverski bag koji oštećuje sluh korisnika u koliko se telefon drži pri uvetu u trenutku upozorenja. Kompanija Siemens će u najskorije vreme izbaciti novi upgrade softvera koji će rešiti ovaj BUG U SOFTVERU, ali dotle OPREZ. Kako Siemens dalje navodi, besplatno je servisiranje takvih telefona sa lošim softverom, te ja pretpostavljam da je to dužnost Roaminga. :roll:

ISKLJUČITE TON ZA UPOZORENJE O PRAZNOJ BATERIJI!!!

P.S. Telefoni su odlični i bez konkurencije, ovo je samo sitniji bug koji može, a ne mora da izazove išta ozbiljno, zato i dalje preporučujem nove Siemense i ovo svakako nije razlog da ih ne kupite. :D

Podložni telefoni su CX65, M65, S65, dok je na C65 ovaj bug navodno ispravljen još u ranim verzijama softvera, ali ja bih opet proverio.
Poslednja izmena od Ludak u Čet, 26. Avg 2004. 21:43, izmenjeno 1 put ukupno.
U susret novim izazovima...

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

Haha to sam ja hteo da napishem... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Shta, to si malopre chuo na Studiu-B. :?: :mrgreen:
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

Nego šta, nisi ti jedini koji gleda televiziju... Baš sam na Studiu B čuo, da ne veruješ... :mrgreen:
U susret novim izazovima...

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak

To shto su rekli uopshte ne mora da bude tachno, ali ako jeste, onda je Siemens dobio jednu VELIKU antireklamu. :wink:
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

borjan
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 30. Avg 2004. 17:25

Post od borjan »

Sto je dobio antireklamu :? Kod mene je dobio zaista sve pohvale :D Zaista,mislim da je malo proizvodjaca koji bi tako nesto objavil.Zamislite koliko ima samo aparata koji nesto slicno cine nasem organizmu,a da mi toga nismo svesni,dok prodavci cute :wink:

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak

Pa sigurno ce da mu opadne popularnost medju (starijim) kupcima zbog buga koji oshtetjuje sluh, a slichni aparati sigurno neshtete u tolikoj meri kao ova serija. :?
I niko ne tjuti, svuda moze da se nadje spisak negatifnih posledica koji ostavlja mobilni telefon...
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

Shark
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 30. Sep 2004. 14:03

Post od Shark »

To je čista glupost. :twisted: Rekao je neko ko nevoli seriju 65,ili je ljubomoran što je zaista inzvanredna. :twisted:
Shark

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak

Pa ne verujem bash da bi tako neku neproverenu gloopist razglasili po celom sveti i smanjili potraznju ovih telefona...
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

@Shark - Nije to rekao "neko", već je objavio sam Siemens... :roll:
To je vrlo bitna razlika, jer je takav gest naišao na pohvalu, a da su prećutali, pa to objavi neko drugi, e to bi donelo mnogo štete firmi.

Ferrari F430
Banned
Pridružio se: Sub, 23. Okt 2004. 09:08

Post od Ferrari F430 »

Da,to je tačno.Izuzetno lep gest od strane siemensa.Retko ko bi tako učinio.Samo šta li su zeznuli na 65 seriji :?:

Odgovori