HTC U 11
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Re: HTC U 11
Imam htc u play vec 2 mjeseca i od prije par dana se pojavljuje na obavjestenju da koristim originalni punjac u kabal koji sam dobio uz uredjaj iako ne punim telefon, sve mi normalno radi i normlano se puni kad prikljucim i neko vrijeme korisrim i iskoci mi to i pojavi se x na bateriji, pise punjenje je zaustavljeno, otkacite punjac ili kabl i prikljucite punjac koji ste dobili uz uredjaj, iako ga ne punim u tom trenutku meni se to pojavi. A telefon sam stalno punio sa originalnim punjacem i kablom, kad ga stavim na punjenje nodmalno se puni i sve radi normalno, samo se to pojavljije kad telefon njje na punjacu
Ne koristim nikakve folije ni zaštite na telefonima, volim njihov goli izgled. [emoji16]
Rajkot97, postabi pitanje u temi za servisiranje telefona, možda ti tamo neko zna nešto o tom problemu.
Rajkot97, postabi pitanje u temi za servisiranje telefona, možda ti tamo neko zna nešto o tom problemu.
Desila mi se zanimljiva stvar. Kada je telefon pojačan i kada svira Tunein, ako zazvoni telefon, Tunein se pauzira do završetka zvona.
Danas mi telefon bio na vibraciji i svirao je Tunein. Telefon je počeo da vibrira zbog poziva, a Tunein nastavio da svira. Jedino nisam skontao da li se malo utišao, ili mi je tako delovalo jer je u isto vreme i vibrirao.
Danas mi telefon bio na vibraciji i svirao je Tunein. Telefon je počeo da vibrira zbog poziva, a Tunein nastavio da svira. Jedino nisam skontao da li se malo utišao, ili mi je tako delovalo jer je u isto vreme i vibrirao.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Pitanje za korisnike u11:Koliki prosecan sot izvlacite za oko dan/dan i po kada ste svo vreme na wifi konekciji?
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M, puno pitaš, odavno ne koristim samo wifi. Otkako imam 100 Gb u paketu, nekad ni ne palim wifi.
Mislim da imaš negde moj ss u temi o baterijama.
Računaj da u mom korišćenju nema ušteda niti bilo čega sličnog. Samo pun gas.
Mislim da imaš negde moj ss u temi o baterijama.
Računaj da u mom korišćenju nema ušteda niti bilo čega sličnog. Samo pun gas.
-
Skapirao sam negde da je tako,da je baterija dobra.
Sent from my Nokia 8 using Tapatalk
NemaAzimuth napisao:Zar Spigen nema foliju za U11?
Pre par dana stigao apdejt od 155 MB. Ne sećam se šta je pisalo koje su promene, ali Android je i dalje 8.0.0 i još jedino primetim da je sad junska sigurnosna zakrpa.
Verzija softvera je 2.42.709.7.
Verzija softvera je 2.42.709.7.
-
Jos niste dobili 8.1?
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Ne, još ništa na vidiku. Mada telefon radi lepo svakako, tako da nije greda.
Meni lepo radi i bez te zakrpe. Ja generalno uopšte ne kapiram euforiju ljudi za novim apdejtom. Ako nešto radi dobro, ne treba ga dirati. Od kad sam čula iskustva korisnika onog divnog HTC 10 sa apdejtom na Oreo, neee, nemam nameru ništa više da apdejtujem dok ne prođe neko vreme i ne čujem šta kažu ovi koji sve apdejtuju na vreme.
vla-do, i meni je na U11+ stigao isti update. Nije pisalo nista detaljnije, sem da je u pitanju bitan security update u vezi Google-a. Reklo bi se da je samo junska zakrpa...
@Green, pa jel ta zakrpa bitna da se instalira? Mislim, od velikog znacaja za security mog fona
Pa sad, koliko ko misli da su te zakrpe od nekog prevelikog znacaja. Sigurno da nesto znace, u to nema sumnje, ali je pitanje da li bas svaku obavezno instalirati. Onaj ko vecinu stvari obavlja telefonom, placa, mejluje i sl. mozda treba.
Pa ja ne mislim ništa o zakrpama osim što vidim da mnogi korisnici (drugih modela) kukaju na apdejtove (najviše na drejn baterije). Mislim, ta zakrpa će da bude tu, pa makar ja odlučila da je instaliram i za 5 meseci, zar ne? A usput možda još neka dođe; onda bolje odjednom sve... tj ne znam... jako su me pogodila iskustva vlasnika HTC 10.
Bude da se sa novim apdejtom nešto zezne u sistemu, ali se nešto (valjda) i ispravi.
Šalu na stranu, ispravili su i taj nwki problem (ne sećam se koji tačno) na HTC 10. Uvek možeš sačekati par dana sa apdejtom da vidiš reakcije onih koji su instalirali.
Šalu na stranu, ispravili su i taj nwki problem (ne sećam se koji tačno) na HTC 10. Uvek možeš sačekati par dana sa apdejtom da vidiš reakcije onih koji su instalirali.
Kratka vest sa GSMArene za vlasnike HTC telefona. Android P dobijaju U11, U11+, U11 Life i U12+.
A to ce verovatno biti kad izadje Android T...
Sto se mene tice, ne treba mi taj iOS-ovski klon, dzaba im ga.
A to ce verovatno biti kad izadje Android T...
Sto se mene tice, ne treba mi taj iOS-ovski klon, dzaba im ga.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 25. Jun 2016. 19:21
- :: xiaomi redmi 2
ako je htc u vlasništvu googla ne bi trebalo imati problema sa apdejtima...ovako izbalansiran u11 sa oreom odlično radi
-
Green, kolega moze da se desi vrlo lako da postananemo kolege i po oruzju [emoji1]
Gledam ovaj U11 sve vise vremena i to se nekako potrefilo od kako forum ne radi i zagrejan sam ozbiljno za njega. Na drugom mestu su mi Honor Play i Poco, ali HTC je predobar mob. Nisam ih koristio jos od Wildfire S.
Gledam ovaj U11 sve vise vremena i to se nekako potrefilo od kako forum ne radi i zagrejan sam ozbiljno za njega. Na drugom mestu su mi Honor Play i Poco, ali HTC je predobar mob. Nisam ih koristio jos od Wildfire S.