Djubrad jedna "novinarska", majke im ga... Nezadovoljstvo obicnih gradjana ovim sramnim cinom je "nasilno".vla-do napisao:Nije bilo kao što informer piše "nasilnici blokirali saobraćaj".
Sta vozite?
					Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
	Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Re: Sta vozite?
- Apolo
 - Expert

- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
 - :: Sony Xperia 5 II
 - :: Samsung A6+ (2018)

Ovo što si napisao se generalno odnosi na polovna vozila, ne samo na T-Jetbrankisha napisao:Isto misljenje. Ne treba bezati od Tjeta ali samo ako ga je neko redovno odrzavao i ako je stvarno prava kilometraza. U suprotnom 1.3, a najbolje 1.9mjet i cao.
Sent from my SM-G950W using Tapatalk
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Festina lente.
						- knezevic76
 - Mobil fan

- Pridružio se: Sub, 06. Sep 2014. 13:35
 - Kontakt:

@apolo
FLCS forum, imaš baš thread o grande puntu!

FLCS forum, imaš baš thread o grande puntu!
- brankisha
 - Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 04. Sep 2014. 07:33
 - :: Xiaomi Mi5
 - :: Lumia 925

Tako je. Ali u principu je dobar motor. Ima svojih buba ali nije nepouzdan. Jedino sto mislim da je malko trom.
A GP mozes lepo da sredis.
Evo @knezevic76 zna jednog momka sa drugog foruma koji je lepo nabrijao svoj gp.

A GP mozes lepo da sredis.
Evo @knezevic76 zna jednog momka sa drugog foruma koji je lepo nabrijao svoj gp.
- Apolo
 - Expert

Kakva su iskustva sa benzinskim FSI motorima?

Festina lente.
						- brankisha
 - Mobil manijak

Nisam imao vremena. Koji tacno Fsi? Neki su dubioza, neki bas dobri. 
Sirotilja u Kanadi, jos voze stare golfove

I moj sirotiLjski kedi

Sirotilja u Kanadi, jos voze stare golfove

I moj sirotiLjski kedi

- Apolo
 - Expert

Golf 5 1.6 fsi sa 116ks. Takođe me zanima i 1.2 TSI sa 105ks.

Festina lente.
						- brankisha
 - Mobil manijak

Koliko znam, taj fsi nije bio sjajan. Mada ga jedan drugar ima, evo skoro je prodao tu peticu, nikad problema. A motor je bio problematican.
1.2 ti nije za golfa. Tromo je to. Ali prva generacina je imala neke boljke ali sad je to odlican motor.

1.2 ti nije za golfa. Tromo je to. Ali prva generacina je imala neke boljke ali sad je to odlican motor.
- Apolo
 - Expert

Vozio sam 1.2 Tsi na Skoda Rapid, ne mogu nikako reći da je trom motor ali 1.4 bi bio idealan. Meni generalno treba auto najviše za voznju po gradu, ne prelazim puno km godišnje i ponekad odem van grada kad idem do rodbine i to je to. Bitno mi je da nije skupa registracija i održavanje.

Festina lente.
						- miodrage
 - WP_guru

- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
 - :: iPhone 14 Pro Max
 - Kontakt:

Apolo, onda gledas mali auto, male kubikaze. Bar se ja tako vodim logikom. 
Ako ti auto kao meni treba 98% po gradu, i nemas nameru da divljas po drumu, gledas mali, jeftin, sa malom kubikazom.
Po meni Renault Clio, novi Scenic, Captur, Skoda Fabia, Rapid spaceback, Toyota Yaris, Auris, Peugeot 208, 308...
Naravno sve zavisi pre svega od finansija.

Ako ti auto kao meni treba 98% po gradu, i nemas nameru da divljas po drumu, gledas mali, jeftin, sa malom kubikazom.
Po meni Renault Clio, novi Scenic, Captur, Skoda Fabia, Rapid spaceback, Toyota Yaris, Auris, Peugeot 208, 308...
Naravno sve zavisi pre svega od finansija.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
						- Apolo
 - Expert

Ne volim francuska kola, suviše su "mekana". Golf mi je nešto između a i volim više nemačka kola. 1.2 tsi mi je taman, što po gradu što ako se denem negde van BG.

Festina lente.
						- 
				darkonda
 - Mobil stručnjak

- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
 - :: iphone 5s 32gb

Samo ne znam po kom kriterijumu scenic upade u gradsku klasu sa cliom i yarisom 

- dachakragujevac80
 - Expert

- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
 - :: Iphone 11 pro

Jel si ikad vozio francusko vozilo?Apolo napisao:Ne volim francuska kola, suviše su "mekana". Golf mi je nešto između a i volim više nemačka kola. 1.2 tsi mi je taman, što po gradu što ako se denem negde van BG.
Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока
Ja preporucujem japanca ili korejanca. Bilo sta novije generacije je odlicno. Naciste bih zaobisao, to vise nije ta pouzdanost kao nekad.

- dachakragujevac80
 - Expert

- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
 - :: Iphone 11 pro

Pa pazi,ne znam sta si vozio,ali ja zadnjih 10 godina vozim Francuze i imam samo reci hvale. Mozda su Nemci izdrzljiviji (mada je i to pitanje),ali udobnost,kvalitet izrade (pricam o nekoj srednjoj "golf" klasi),rad motora,potrosnja...sve je na strani francuskih vozila. A i odrzavanje vise nije neki veliki problem,tj. zavisi gde odrzavas vozilo. [emoji6]Apolo napisao:Jesam, zato i kažem.
Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока
- Apolo
 - Expert

Green, slabo ih ima među benzincima u pretrazi, najviše Seat i Golf. Nemce nekako i dalje više volim što se tiče kola.
dacha, Reno Capture, Scenic, Clio, Citroen C4 su moja iskustva. Nemačka kola su tvrđa i to mi više odgovara, francuzi jesu udobni ali mi nekako nije to to. Takođe su mi sugerisali da kod njih očekujem nešto više troškove održavanja.

dacha, Reno Capture, Scenic, Clio, Citroen C4 su moja iskustva. Nemačka kola su tvrđa i to mi više odgovara, francuzi jesu udobni ali mi nekako nije to to. Takođe su mi sugerisali da kod njih očekujem nešto više troškove održavanja.
Festina lente.
						- brankisha
 - Mobil manijak

Clio u opste nije mekan, a ima odlicne benzince. Moj predlig ti je da ga stavis u razmatranje. Drugi auto je Toyota Yaris. Odlican autic za grad, a i izvan. Vozio i prvu i drugu generaciju. Drzi cenu ali jbg, iskreno pre bih nju nego polo.
Mazda 2, mooozda honda jazz ali je tvrda. Naravno preporuka za skodilaka. Za Grandea bih mogao samo dizel da ti preporucim ili za bravo.
Vw nerezonski drzi cenu. Em nije da su najbolji, em isto imaju falinki kao drugi.

Mazda 2, mooozda honda jazz ali je tvrda. Naravno preporuka za skodilaka. Za Grandea bih mogao samo dizel da ti preporucim ili za bravo.
Vw nerezonski drzi cenu. Em nije da su najbolji, em isto imaju falinki kao drugi.
- miodrage
 - WP_guru

- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
 - :: iPhone 14 Pro Max
 - Kontakt:

darkonda, novi Scenic je po gabaritima i svemu osim motoru skoro identican Renault Captur-u, a koji je samo nabudzeni Renault Clio. Scenic ima samo jaci motor, sve drugo je prilicno slicno. 
Opet, ja sam se uglavnom bazirao na pazaru novog vozila jer sam kao i g-din henry Ford misljenja da je najbolji auto - nov auto. Uz mali dodatak, da je ustvari najbolji auto - firmin auto, ali ovde je covek napomenuo da kupuje za sebe.
I na kraju sam se i ogradio da je sve stvar finansija, dzaba ja zelim Pagani Zondu kad nemam ni za njegov spojler.

Opet, ja sam se uglavnom bazirao na pazaru novog vozila jer sam kao i g-din henry Ford misljenja da je najbolji auto - nov auto. Uz mali dodatak, da je ustvari najbolji auto - firmin auto, ali ovde je covek napomenuo da kupuje za sebe.
I na kraju sam se i ogradio da je sve stvar finansija, dzaba ja zelim Pagani Zondu kad nemam ni za njegov spojler.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
						- Apolo
 - Expert

Brankisha, ne znam šta bih rekao... Benzince VW su mi hvalili, mada su benzinci inače jeftiniji za održavanje, a dizele su davali para i para za popravke. Ako ništa drugo, delova ima na trafici da se kupe.
Miodrage, tačno je nov auto je najbolji auto. Ali finansije su ograničene pa ovaj put moram uzimati nesto što mlađe, a s druge strane kakvi su nam putevi nije ni isplativo uzimati nova kola.

Miodrage, tačno je nov auto je najbolji auto. Ali finansije su ograničene pa ovaj put moram uzimati nesto što mlađe, a s druge strane kakvi su nam putevi nije ni isplativo uzimati nova kola.
Festina lente.