Crtanje tema

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Djordje20
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 08. Avg 2006. 14:16

Crtanje tema

Post od Djordje20 »

Ljudi, zna li neko neki programcic za pravljenje tema na pc-u za Symbian telefone?
Hvala unapred... :)

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Djordje20, pa nije bash programcic...vise je programcina...koja je poprilicno zahtevna pa povlaci dosta RAM-a na kompu...a zove se, za novije verzije symbiana, Theme Studio ... http://series-60-theme-studio.en.softonic.com/ie/35013
A za starije verzije symbiana koristi se Theme Creator... http://www.6600fun.co.uk/themecreator.htm
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

Iskoristicu ovaj post da pitam kako da otvorim neku temu koja ima ekstenziju .sis u theme studio 3.0? Tacnije,kad udjem u program na raspolaganju su mi samo njegove default teme u nekom .tdf formatu. Kopirao sam neku moju temu u direktorijum data/SKINSDIR,program je nije nasao.
Theme studio 1.2 bez problema nalazi sve moje teme. Da li je jos neko naisao na ovaj problem? :? :unsure:

Pozdrav

Schkomi
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Sep 2004. 11:53

Post od Schkomi »

Djordje20, ja na compu imam 768mb ram-a, a Theme Studio je "pojeo" oko 550mb!!!!! Na drugom compu gde imam (bože moj) "samo" 500mb, program se kilavio i par puta zablokirao, a veličina Windows swap fajla je prerasla 2gb!!!

Prosto ne mogu da verujem da Nokija nije napravila neki manje zahtevan program za ovu svrhu - choveche, Theme Studio zauzima duplo više resursa od Photoshopa i Corela zajedno!

Savetujem ti da se ne bakces sa time, osim ako si JAKo zagrejan da se igras sa temama. Sa programom ti dolaze (mislim 4) potpuno nove teme za Series60, pa mozes da ih editujes i vidis kako se to sve pravi...

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Schkomi, hehe, ja u 512MB "upakujem" PhotoShop CS, Corel12, Rhinoceros3 i Max4 :D :D ..... to je samo dokaz da su program pravili nesposobni programeri... 8)

pozdrav...

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

A možda je poenta bila da se s programom ne petlja baš svako :wacko: Što bi bilo idijotski, ali ne i nemoguće.

E kad se samo setim kako je na 32MB RAMa radio Winamp, ACAD14, Photoshop 6 ili 7, i Word . . . eeeee to su bila vremena . . . .
A kao inteligentno je da Vista samo na hardu zauzima 10 GB? :wacko: :wacko: :wacko:

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Meni je na desktop-u koji ima 256 MB RAM memorije Theme Studio zauzimao oko 150-160 MB RAM memorije, racunar je dosta sporije radio ali nije blokirao kao sto kaze Schkomi,

Djordje20
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 08. Avg 2006. 14:16

Post od Djordje20 »

Savetujem ti da se ne bakces sa time, osim ako si JAKo zagrejan da se igras sa temama. Sa programom ti dolaze (mislim 4) potpuno nove teme za Series60, pa mozes da ih editujes i vidis kako se to sve pravi...
U pravu si, ja ionako nemam neku masinu...1,7 intel (celeron ), 512 ram...
A i na netu mi je ostalo jos oko 50mb, tako da necu da ih bacim na to...kad vec glavi, kako kazu oni koji ga koriste..
U svakom slucaju, hvala svima... :) :) :)

Odgovori