Nadogradio sam prvog dana, nikakvih problema do sada nisam imao, ali takodje ni sa iOS 11.4, tako da ne vidim neko znacajno poboljsanje.
Najznacajnija unapredjenja koja mozemo da primetimo su sledeca:
FACETIME GROUP CHAT do 32 osobe ;
SIRI PRECICE I PREDLOZI;
UNAPREDJENI ANIMOJI I NOVI MEMOJI;
DETALJNIJE INFORMACIJE O POTROSNJI BATERIJE;
GRUPISANA OBAVESTENJA
AR 2 KIT i MEASURE APP
Od svega toga, najkoristnije bih rekao da su ta grupisana obavestenja kao i jedan mali bug fix konkretno za iPhone X koji otezava slucajno uzimanje screenshotova na zakljucanom ekranu, sto mi se cesto desavalo.
Primetio sam takodje da se u Safariju u landscape modu sada pojavljuju tabovi, sto pre nije bio slucaj, tako da je mnogo jednostavnije skakati sa stranice na stranicu sada

Doduse, jedna od najboljih poboljsanja koje sam primetio nije vezana za telefon, vec za Apple Car Play. Naime sada podrzava mape od drugih proizvodjaca, sto je do sada bio slucaj samo sa zvanicnim Apple Mapama. Google Mape i Waze su sada dostupni za Car Play!

Imao sam prilike da se sluzim Car Play-om jednom prilikom dok sam vozio rental na odmoru, stvarno je dobro zamisljena stvar i mnogo jednostavnija od svih multimedijskih resenja od proizvodjaca automobila.
Koja su vasa zapazanja, sta bi voleli da vidite u sledecoj nadogradnji?
Meni je iskreno malo dopizdeo UI iOS-a, voleo bi da promene dizajn drasticno, kao sto je Android uradio prelaskom na Material Design.